IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука верно стана на "Искренно и лично" !!!
    А преди време беше ДЗВЕРИЛНИК !!!!
    Явно много народ курсо му е свалил гащите, а само един си призна, че са го излющяли
    По добре се псувайте бтя !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• eeeй Пенчеве ... тъй как те чета и мигом полунеосъзнато посягвам към ножа да гърма .... .... добре е повече да се смеем от колкото да подсмърчаме ...

ай наздраве .... / почвам втората лимунада /

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Пенчев, дай ми твоите загуби да ги направя мои печалби
        Първо да им се смени знака на ,,+" и после можем да говорим.Но като помисля,както бях споделил вече в този форум ,аз тази евентуална печалба си я бях предвидил да ида до саваната,ама ако стане много голяма/дай,Боже/,ще се разберем.
        Психо,не се подигравам на никого,не съм визирал теб,но ако ти се чувстваш ограбен от съдбата,не очаквай да подсмърчам с тебе.
        И изобщо никой да не очаква да подсмърчам с него.
        Скорпи,ти, весел тарикат,ме мислиш за пиян,но батя ти,като се напие,не пише по форуми,а пее и гърми у въздуха!
        Много се извинявам,ако съм засегнал някого,желая успех на всички ви,защото тогава ще пеем и ще гърмим заедно.
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• аде ... аде да минаваме вече 37 че иначе пак ше препия и тогаз тежко ви и горко

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            НОВИНА :
            2224 г. Пенчев дванадесети излиза на малка печалба от форексу
            ко тий напрайл Пенчева бре чоджум ... наш кой гадно да те ритат до де си паднал ... даже е грозно ... я дай по сериозно ... нема нужда да изнизяваш чак тъй много ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              надявам се все пак да излезеш на + от всичката ситуация .... успехи много наистина
              НОВИНА :
              2224 г. Пенчев дванадесети излиза на малка печалба от форексу
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
                Бе деба, треперим тука на 200-300 $ се радваме, а ако има и повече за някое болно дете отиват, те се подиграват, ей cal 5.5, semi automatic за вас ! ! !
                ... нидей превърта ... дветриста долари си е пара от всякъде .... нищо друго не ти остава освен да се радваш ... то си е за радване

Коментар

• е добре що ме толкоз актуално .... Пенчеве ефендим .... тарикат мъж не писка .... може да се продължи доста коварно .... и ... може и да ме изтрият ... ама немога да го ине изпиша ... тарикат мъж не писка ми продължава да дриска ... нема нищо лошо да си попискаш понякога .. стига да ти помага де ....
                  надявам се все пак да излезеш на + от всичката ситуация .... успехи много наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Да,ама като нямат дупце за тая работа?
                    50К им се вижда май някаква огромна непостижима сума.Че в момента моите загуби са около това,ама не пискам.Запомнете едно от мене,момчете,набийте си го в мозъците:
                    ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА!
                    Айде наздраве!
                    Той не писка,а само РЕВЕЕЕЕЕЕ
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                      знаш от колко време се канят да направят такъв форум ама явно не е дошъл момента още
                      пък големината винаги е зависела от мострата за сравнение .... винаги има по голема риба .... си е важно да си с по - голямата
                      Бе деба, треперим тука на 200-300 $ се радваме, а ако има и повече за някое болно дете отиват, те се подиграват, ей cal 5.5, semi automatic за вас ! ! !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Да,ама като нямат дупце за тая работа?
                        50К им се вижда май някаква огромна непостижима сума.Че в момента моите загуби са около това,ама не пискам.Запомнете едно от мене,момчете,набийте си го в мозъците:
                        ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА!
                        Айде наздраве!
                        Пенчев, дай ми твоите загуби да ги направя мои печалби

Коментар

Големите играчи се подиграват на малките

Евала !! !!

Що не си направите отделен форум за милионери, че май само ви досаждаме тука дребните рибки.
                          Да ви го набием в милионите
                          с уважение все пак
                          знаш от колко време се канят да направят такъв форум ама явно не е дошъл момента още
                          пък големината винаги е зависела от мострата за сравнение .... винаги има по голема риба .... си е важно да си с по - голямата

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Щом казваш , ти вервам ....Но сигурно знаеш ,че там не е имало рецесия от момента на основаването им ( 1948г. ) ....Или поне тая от 2008 г. им е първата

Аз за прост евреин не съм чувал -- чувал съм за отлъчени ( примерно Мордехай , по известен като Маркс ) ....Ама и отлъчен не означава " прост "
                            То и на Мордехай не му е читава работата с отлъчването,то по други причини.Поне доколкото си спомням в Тората има ясни правила за отлъчване
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Големите играчи се подиграват на малките

Евала !! !!

Що не си направите отделен форум за милионери, че май само ви досаждаме тука дребните рибки.
                              Да ви го набием в милионите
                              с уважение все пак

Пенчев по туй време вече е пиян и гостува на "Искрено и лично"
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• My new signature
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X