If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брех да му се невиди.....ставам днес и гледам таргета ми не се изпълнил за 1 пипсче Тъпо...
Ама така като гледам на 4-часа,ако затворим на тия нива ще е трябва да се ориентираме за къси май май....
И ся ко, моето изстрадало късо викате да го закривам, щот сме до 72
Брех да му се невиди.....ставам днес и гледам таргета ми не се изпълнил за 1 пипсче Тъпо...
Ама така като гледам на 4-часа,ако затворим на тия нива ще е трябва да се ориентираме за къси май май....
Тандемче Голдман на 1.32 закриха късите и пуснаха дълги с цел 1.37. Ти контреше през цялото време Освен това са най-успешната инв. банка в историята и имат най-добрия трейдинг деск. Реално Голдман са хедж фонд, който чрез лобизъм е регулиран като банка Абе дълга тема. Не ме разбирай грешно ..аз не им симпатизирам или нещо от сорта - просто мисля, че е полезно да се знае подобно нещо.
Явно имаш достъп до техните анализи и те кефят-ползвай ги щом ти носят манги ок ,Само че аз ще ти кажа че Тандема не контри той допълва и ще се смее последен .
Куца ми тайминга ,но мисля че и на него му хванах цаката .С две думи днес е денят Х -последния ден на покачването -очаква операция Шок и ужас спрямо еврото .Дано не греша Успех
Ама то пък 1.3672 ще го спре много яко ,затова съм се съобразил!
Ама ти заяждаш ли се нещо? Ако искаш се съобразявай, ако искаш не. Твоя воля. Вчера изчезна от дискусията. Днес се заяждаш. Да не си някоя от "черните станции"?
Голдман Сакс нямаха ли лоши отчети напоследък ,или греша ? Както и да е с две думи да го духат Голдман Сакс -хабер нямат от света ,или лъжат като дърти цигани И съм сигурен с моя малък аматьорски форексджийски опит ,че 90% по напред ще видим 1,25 отколкото 1,4 .
Тандемче Голдман на 1.32 закриха късите и пуснаха дълги с цел 1.37. Ти контреше през цялото време Освен това са най-успешната инв. банка в историята и имат най-добрия трейдинг деск. Реално Голдман са хедж фонд, който чрез лобизъм е регулиран като банка Абе дълга тема. Не ме разбирай грешно ..аз не им симпатизирам или нещо от сорта - просто мисля, че е полезно да се знае подобно нещо.
Голдман Сакс нямаха ли лоши отчети напоследък ,или греша ? Както и да е с две думи да го духат Голдман Сакс -хабер нямат от света ,или лъжат като дърти цигани И съм сигурен с моя малък аматьорски форексджийски опит ,че 90% по напред ще видим 1,25 отколкото 1,4 .
Какъв реверс ????
Да не е траверс ???
Курсо замръзна точно на дългото ми
на 1.3695
Скромния ми опит показва, че
замръзне ли нейде курсо
следва мамата мамата !!!!!
ДАВАЙ ЕВРОТО !!!! http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
Коментар