Първоначално изпратено от Psychodynamic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСега едни плитки инвентари петрол, мазен и благ чичо Бен, и сме право на 1.40А дано!
Да ви пикам и на пертола и на петролните компании, ше инвестирам в соларни панели, мелници, чисти горива.
Кой го грее вече за петрола
Коментар
-
Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнениеВ крайна сметка затвори ли дългата, защото аз още я държа и мисля, че посоката на тренда продължава да е същата! Грешка направих във входа, но ще си изтърпя наказанието и поддържам посока север.
ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНема пауър, мъка ми е на душата. Искам брадатия!!!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениевиж си ЛС
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе това " голодомор ", верно че ти си го написал...Мернах аз днес, че някой го спомена и сега като прегледах постовете назад видях че си ти .....
Ами долара това го чака : Червен Терор и Голодомор !Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПредмаркета на ДАУ ме попдведе допълнително
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение...Мигам като мишка в брашно .......Мернах аз днес, че някой го спомена и сега като прегледах постовете назад видях че си ти .....
Ами долара това го чака : Червен Терор и Голодомор !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, аз за кво махнах стопа)) Аре да го сложа на 3695, да играя по правилата
))
Там мисля да пусна дълго ако мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеГолям бой в тая зона бре....ай да се решават кво ще правят - няма да кисна цял ден зад компа заради тия)) Аре да го сложа на 3695, да играя по правилата
))
Коментар
Коментар