IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    хм .... какви са фафлите ... аз не консумирам кодае .... начи смятай фафла под 59 стотинки не поглеждам ... киселото мляко треба да е по бедесе и да е минимум 80 стотинки ... смятай че си се набутал ... ама като имаш излишни пари за харчлък ... с кеф ще ти ги изскубна от ръчичките

Ще се жертвам в името на бедесето и нестлето ,може и стара планина да замесим...

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Май не си ме разбрал правилно , Води88 ми подаде една идея за едната вълна .... използвах я.... човека е на 22г ... млад е, креативен е .... верно хлапе е .
      Пффф, тогава - наздраве за Води - Много готино че има такива Хлапета - дано не се обиди!

ПС: Наистина мислех че ще се изгъбаркат с новината
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• ааа Реде Водди е новоизгряваща звезда.

Боко
        ..... ако си къс ....ще ти ги сгъна и в задния жоб, чудясе да ли ще ме огрее и добавката на Хемуса.

Коментар

• Кво сгреших пак бря та ми изтрихте постовете с Караиванов,или той ги изтри да не е станал мод
          Щеше стейтмънт да ми пуща,може пък и някой лев за управление да дам,докато още има,че Комарджията нещо им се нагледа
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• КОМЪРДЖИ на 22 пак добре !!!
            Мен тука преди известно време
            на ЛС почна да ме разпитва един
            младеж за това онова и се похвали
            след няколко дни със 2-3 сделки и
            накрая си призна , че е само на 15г.
            обаче много разбирал от ИКОНОМИКА
            Пратих го..... да си довърши
            средното образУвание
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ей това е/д голямо лигавене се лигави ... ай последна добавка / почвам да приличам на тандема / изчаквам си рендера ли лягам

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение

Комърджито беше прав, направиха ни на хлапета Ама той си го написа, кой как го е прочел е друга работа.
                Май не си ме разбрал правилно , Води88 ми подаде една идея за едната вълна .... използвах я.... човека е на 22г ... млад е, креативен е .... верно хлапе е .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Прито и вдигам мизата на две Фафли и кисело мляко до 6 февруари ДАУ ще се чуди да падне ли под 12 или да се качи към 12+
                  Мече , блъфирай и с руло тоалетна хартия ,че тая смес е експлоазивна понякога
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Прито и вдигам мизата на две Фафли и кисело мляко до 6 февруари ДАУ ще се чуди да падне ли под 12 или да се качи към 12+
                    хм .... какви са фафлите ... аз не консумирам кодае .... начи смятай фафла под 59 стотинки не поглеждам ... киселото мляко треба да е по бедесе и да е минимум 80 стотинки ... смятай че си се набутал ... ама като имаш излишни пари за харчлък ... с кеф ще ти ги изскубна от ръчичките

Коментар

това да го имам ли за приета ръкавица и фърлено предизвикателство ?! ... 5-6 февруари ... дау ще се чуди да минава ли пор 11750 или да не минава ...

Коментар

ако искаш да почерпиш може да се хванем до 5 ,6 февруари....
                        това да го имам ли за приета ръкавица и фърлено предизвикателство ?! ... 5-6 февруари ... дау ще се чуди да минава ли под 11750 или да не минава ...
                        Last edited by xemus; 26.01.2011, 23:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          МАлиииииииииииииии 370
                          Аз като направя 4-5 позиции и
                          почвам да си мисля , че съм
                          силно прекалил за деня .............

И аз, но ако не бях нарушил правилото щях да съм в играта.

http://demotivirai.me/549-%D0%A2%D1%...BD%D0%B8%D0%BA
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

хм ... готов съм да се обзоложа с някой че утре дау ще отвори под 11900 ... ъъъ .... мисля една суха паста и една кола да са доста добър залог ... по принцип не съм хазартна личност ама ... така или иначе ще изкарам некой лев таз нощ така че нищо не ми пречи да почерпя

ако искаш да почерпиш може да се хванем до 5 ,6 февруари....

Коментар

• МАлиииииииииииииии 370
                              Аз като направя 4-5 позиции и
                              почвам да си мисля , че съм
                              силно прекалил за деня .............
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• хм ... готов съм да се обзоложа с някой че утре дау ще отвори под 11900 ... ъъъ .... мисля една суха паста и една кола да са доста добър залог ... по принцип не съм хазартна личност ама ... така или иначе ще изкарам некой лев таз нощ така че нищо не ми пречи да почерпя

Коментар

Working...
                                X