If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ти как го подкара -- до другата нова година ще сме с 3 евро за долар и ще се изнасаме ратаи там
до другата нова година би требало да сме на подпаритетието ... пък за след две години нови два долари треба се продават за едно ойро ... ако не стане сакатлък с две и дванайста де ...
Малко ме съмнява до края на седмицата да паднем на 1.32 ама знае ли човек,виж за 1.34 съм по съгласен....Утре ще стане ясно накъде сме.....тая сага тука с 1.3730 трябва да приключи скоро
хрумна ми чудесна идея ... днес е четвъртък ... и по-истинските графики след малко ще стане четвъртък ... викам до края на седмицата да идем на 3280 .... доста амбициозно .... ... чак си се радвам ...
хайде спорна търговия на оставащите ...
ти как го подкара -- до другата нова година ще сме с 3 евро за долар и ще се изнасаме ратаи там
хрумна ми чудесна идея ... днес е четвъртък ... и по-истинските графики след малко ще стане четвъртък ... викам до края на седмицата да идем на 3280 .... доста амбициозно .... ... чак си се радвам ...
Обърнете внимание,че единствените "продавачи" на евро са само 2
Докато и другите не се включат (Азиатците най-вече) няма да падне еврото най-вероятно
за какво да се включват ? тез дето продават ---да закриват и нагоре
Довиш тон от ФЕД и лъжат на всичкото отгоре -- цените се качвали .......... ама заплаха от инфлация нямало
Обърнете внимание,че единствените "продавачи" на евро са само 2
Докато и другите не се включат (Азиатците най-вече) няма да падне еврото най-вероятно
Комарджи,Ред и другите там - ще го приема за комплимент,това че съм "хлапак" Нали трябва да има някой един ден да ви замести все пак....пък и на тия години,много хъс имаме
ААААААААААааа имаше един колега и той усредняваше ама все в неподходящият момент та нещем да съм на същият хал,по добре по-малко,но редевно.Пък и то е за тлъстите сметки,нямам толкоз пари за губене
вече няма значение .... каквото искаш прави ... затворих в 22:04/3710.
Боко видя ли страничния клин много мръсна фигура. Тъкмо си мислиш че е триъгълник и ще избие на горе а той тръгва на долу. Ей това без броене не мой го направиш.
ААААААААААааа имаше един колега и той усредняваше ама все в неподходящият момент та нещем да съм на същият хал,по добре по-малко,но редевно.Пък и то е за тлъстите сметки,нямам толкоз пари за губене
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар