IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Voddy88

Да, съгласен съм че още консолидираме, но вчерашното връщане над .9935 и над .9985 с високото дневно затваряне ме навежда на мисълта че може да имаме неуспешна вълна С надолу, което е признак за слабост на пазара в тази посока(юг).
    Ще се радвам да го изкоментираме, ако искаш пиши ЛС или във форума.А може и скайп
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      На изчакване сме гоДим....чакам да се върне малко,че затворих по-рано дългите от вторник....ама искам пак да си купя,но от 1.3690 Дано се върне до там
      Върне ли се до там,може да няма сили ,да продължи нагоре
      сел - 1,37545
      стоп - 1,3760
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        При тези отвратителни данни, май вече няма пауър за биковете. Трябваше да минем 3830
        Ще гледаме.....аз си мисля,че по-скоро събират сили за последен напън нагоре

Коментар

• При тези отвратителни данни, май вече няма пауър за биковете. Трябваше да минем 3830

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Съпротивата е на 1,3756 - 61.
            На изчакване сме гоДим....чакам да се върне малко,че затворих по-рано дългите от вторник....ама искам пак да си купя,но от 1.3690 Дано се върне до там

Коментар

• Съпротивата е на 1,3756 - 61.

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday Разгледай мнение
                Аз си мисля че щом удържа 0.9870 ще потеглим нагоре за 1.02+
                Удължил съм от .9910 със цел малко над 1.02 стопа е на .9840
                Това е мое виждане и не е препоръка към никой.
                Успех на всички!!
                Добро решение,но стопа само не ми харесва и таргета По-скоро пробив на 1.01 ще се насочи доста по-нагоре,а иначе за стоп...дейли клоуз под 100МА.
                Аз затова не го търгувам в момента АУД/УСД-то....в някаква неутрална позиция е засега

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  Аз го следя...имайки предвид слабостта му срещу еврото (което ме е много яд,че не отиграх навреме),тренда нагоре ще се поднови,ако мине над 1.0090
                  Ама какво ли разбирам аз....просто изразявам моето мнение Иначе надолу....пробив на 0.98 може би ще даде цели доста надоле

P.S. Да бъда по-конкретен,чакаме затваряне на дневна под 100-МА и потвърждение на следващия ден.
                  И аз съм на изчакване,но мисля за сериозно понижение ,като Bat Vanyio
                  Явно ще се чака и за Е/Д и А/Д
                  Благодаря за мненията ви.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    В тази връзка. Затварянето в 16оо над 1,3720 ще е третата стъпка нагоре. Спряхме на ниво- 1,3755, което може да го считаме за 4-тата стъпка. После има и пета и после е целта. Според мен няма резон да прави корекция точно от тук. Казва ли ти някой? Да видим!
                    Ето третата стъпка вече е факт. Четвъртата нещо се дърпа. Дали нивото не е някоя КАКА или Фибо?

http://img109.imageshack.us/img109/7348/eurusdh.gif

Коментар

• skorpio & Voddy88

Аз си мисля че щом удържа 0.9870 ще потеглим нагоре за 1.02+
                      Удължил съм от .9910 със цел малко над 1.02 стопа е на .9840
                      Това е мое виждане и не е препоръка към никой.
                      Успех на всички!!
                      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Някой следи ли ауд-ито с $?
                        Ако може рда чуя нечие мнение
                        Аз го следя...имайки предвид слабостта му срещу еврото (което ме е много яд,че не отиграх навреме),тренда нагоре ще се поднови,ако мине над 1.0090
                        Ама какво ли разбирам аз....просто изразявам моето мнение Иначе надолу....пробив на 0.98 може би ще даде цели доста надоле

P.S. Да бъда по-конкретен,чакаме затваряне на дневна под 100-МА и потвърждение на следващия ден.
                        Last edited by Voddy88; 27.01.2011, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Води,
                          гледай батка ти, кат бе на 22, какво слушаше .... тогава музиката оказваше трайно психично въздействие на подрастващите. .... сигурно не си ги чувал.
                          http://www.youtube.com/watch?v=6RI9w...eature=related .....
                          Комарджи,израснах с тях - ако не се лъжа....не съм сигурен дали ги слушам от как са се появили,но имах всичките им албуми във.....5-6 клас трябва да съм бил

Като по-малък бях диване,до няма и къде....взех да остарявам обаче,та прослушах други музики сега....
                          http://www.youtube.com/watch?v=Jema_dTA8wM
                          Някакви такива да си успокоявам душата като губя от форексо
                          Ама гледай и клипа,че е много якоооо

От Про-то иначе,най ми Аресва ей тая
                          http://www.youtube.com/watch?v=rmHDhAohJlQ
                          Last edited by Voddy88; 27.01.2011, 15:53.

Коментар

• дау ще дръпне ли сега надолу ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                              454К молби. Това май хич не е добре за долара.
                              И за нас инвеститорите
                              Има да си чакам три месеца 1.3470

Коментар

• 454К молби. Това май хич не е добре за долара.

Коментар

Working...
                                X