IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Че тя е от София. За това и по телефона там може да я пита който се интересува Дошли да просвещават туземците.
    Хах,избърза да го поправиш Щях да кажа "Че то вече сме се хванали на въдицата,кво зарибяване ?!?!?!!" А сега пък и просвещаване ....еееееее аре пък сега ...зна'ш как ги боли за нас,та чак и да ни просвещават.
    Та и за тва попитах де,да не би да е имало нещо интересно,знам ли

Успех
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Дълго евро,стопа не го казвам и лимита също,нервирам се на Комарджито
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Варненчетата,
        някой да е ходил при тази госпожа,имаше ли нещо интересно което да съм пропуснал ... или пък поканата е била персонална

Успех и благодаря предварително за отговорите
        Че тя е от София. За това и по телефона там може да я пита който се интересува Дошли да просвещават туземците.
        Last edited by Jay Gould; 27.01.2011, 20:02.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Не съм расист,но продължавам да мисля,че американската демокрация направи грешен избор този път.А пък това не е само тяхна си американска работа,защото ако перифразираме една известна мисъл:,,Ако Америка кихне,ние с гайдите направо се осираме!".Ще ме прощавате за езика.Надявам се мандатът да е само един.Ето едно мнение в този дух:

http://online.wsj.com/article/SB1000...062909502.html
          Аз пък винаги твърдя, че Обама е трагична фигура, без вина. Според мен той наистина се опитва да постигне много неща, и има правилни идеи, но просто ситуацията е преминала критичния момент отдавна, и реално вече от него нищо не зависи. Трагична е съдбата да управляваш една империя в момента и на крах. А и никак не съм съгласен с твърденията, че са нужди бюджетни съкращения задължително. Виждаме до какво доведе това в UK. И аз мисля, че ще става още по-интересно тепърва. Ето ви прогноза от мен: EUR/GBP > 1 до 2 години.
          До 10 години британският паунд няма да съществува, или ако съществува по-стойност ще е поне 5 пъти по-евтин от сега.
          Та за дълговете - да, когато примерно Гърция има проблем с дълга, тя трябва да вземе мерки. Но когато човекът с най-голямата тояга на света - чичо Сам има дълг - какво от това? Аз питам, кой би могъл да накара изобщо американците да направят нещо в свой ущърб геополитически? Ми ще ти пратят самолетоносача на круиз, или пък просто някой от ЦРУ ще те очисти теб и родата до 9-то коляно. Това е причината по-бедните и малки страни по света да не правят постоянно QE за да забогатяват. Във всяка по-малка и слаба страна мерките на QE биха унищожили местната валута за ден - два. Само огромните свръхсили могат да си го позволят, защото валутата им е защитена с оръжие. А най-голям военно е САЩ. Това респектира инвеститорите, най-грубо казано. Това е и причината доларът да издържи на QE 1 и 2 без да рухне, както би било логично в един математически чист свят. Та дългът, дефакто, не е икономически, а политически проблем.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Реде пусни нещо да подкрепим австралиеца или да се надам на пиени жени
            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Варненчетата,
              някой да е ходил при тази госпожа,имаше ли нещо интересно което да съм пропуснал ... или пък поканата е била персонална

Успех и благодаря предварително за отговорите
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Нали ревизия бря
                Сещай се
                Еми,то нали требе да си оправдаят заплатите...
                Реде,така и така си хортуваме,ти какво мислиш за един скок на еврото до 1.52,дето го предрича СПАРТ?Аз му уважавам мнението,но се надявам да не е прав.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Нали ревизия бря
                  Сещай се
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Момчета избутате ли до 38 следващо 40 и после около 4444
                    Ако не избутате ммм вече ме заболя дупето само като си помисля
                    Бааа между 37 и 38 много преградки много нещо
                    Last edited by mateosf; 27.01.2011, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                      Portugal is perhaps overly confident. The government debt agency plans to sell as much as 1.25 billion euros in debt on February 2nd.

Ба. ма.а му
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        А колко приятно. Любимците ми в Дау и дакс се съвзеха леко. Тъкмо се бях притеснил, че днес ще крашнат, а вече бях профит тейкнал. Утре мисля при лош БВП на чичо Сам на Дау ще му ударят ужасяващ бой. И обратното важи де, ако са силни ще има трайно присъствие над 12 000. Ако е като прогнозата го виждам още да рейнджва но в по-широк рейндж главно в южна посока. Това са ми сценариите за Дау и БВП-то утре.
                        Викаш - сценариите ти са или нагоре- или надолу.
                        100% познаваемост, само да не зарейнджи в едни 10 пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                          Пробивът на 3433 не отвори ли пътя към 38?
                          18.01.2011

Коментар

• Portugal is perhaps overly confident. The government debt agency plans to sell as much as 1.25 billion euros in debt on February 2nd.

Коментар

• Не съм расист,но продължавам да мисля,че американската демокрация направи грешен избор този път.А пък това не е само тяхна си американска работа,защото ако перифразираме една известна мисъл:,,Ако Америка кихне,ние с гайдите направо се осираме!".Ще ме прощавате за езика.Надявам се мандатът да е само един.Ето едно мнение в този дух:

http://online.wsj.com/article/SB1000...062909502.html
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• А колко приятно. Любимците ми в Дау и дакс се съвзеха леко. Тъкмо се бях притеснил, че днес ще крашнат, а вече бях профит тейкнал. Утре мисля при лош БВП на чичо Сам на Дау ще му ударят ужасяващ бой. И обратното важи де, ако са силни ще има трайно присъствие над 12 000. Ако е като прогнозата го виждам още да рейнджва но в по-широк рейндж главно в южна посока. Това са ми сценариите за Дау и БВП-то утре.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X