Първоначално изпратено от Psychodynamic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Custodite sortem vestram
-
Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнениеАкцентирам върху кабелътт
2:01am GBP
GfK Consumer Confidence
-29
-20 pretty baaaad
-21
+ Head and showders H1
добра идея за къси
opinion?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВнимавайте, сега японците като отворят могат да затрещят стопове по EUR/JPY , направило е техническо дъно на голям тайм-фрейм. Четох преди малко че били яко шорт там, и след днескашните джапански новини, може да има пляс пляс и шорт кавъринг. Което, от своя страна, може да е добро основание да треснат и стопчетата нагоре в EUR/USD, след което спокойно да го тикнат обратно в рейнджа, до утрешното БВП от САЩ.Обаче нещо ме съмнява за тази нощ и май ще направя като снощи
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение..
Беше върл скандал си спомням !!!!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Внимавайте, сега японците като отворят могат да затрещят стопове по EUR/JPY , направило е техническо дъно на голям тайм-фрейм. Четох преди малко че били яко шорт там, и след днескашните джапански новини, може да има пляс пляс и шорт кавъринг. Което, от своя страна, може да е добро основание да треснат и стопчетата нагоре в EUR/USD, след което спокойно да го тикнат обратно в рейнджа, до утрешното БВП от САЩ.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениезех ви ги и на двамата стоповете
с моята дълга @ 25
ПП и на тримата било, пропуснал съм наивника
Чакам си плющенето нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеМоята е от 1.3731
с моята дълга @ 25
ПП и на тримата било, пропуснал съм наивникаLast edited by NYSERookie; 28.01.2011, 02:27.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение.....А всички знаем повечето пъти какво става
Верно ще гърмят стопове
Иначе "A Perfect Technical and Fundamental Scenario for a EURUSD Reversal"
P.S. пак ще псувам че не съм влезнал къс, след като е очевидно, чакам данните да ми е по спокойно, малките обеми и сега си ги играйте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПочти всичко живо е скъсило от това техническо ниво 61.8 % ..
Ако някой ритне малко по-силно пазарът, ще затрещят стопове
Коментар
-
Почти всичко живо е скъсило от това техническо ниво 61.8 % ..
Ако някой ритне малко по-силно пазарът, ще затрещят стоповеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеМоята е от 1.3731
Очаквам ей сегичка да го вземат....ама ако даде 50-100 пипа няма да му се разсърдя де
Коментар
-
Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнениесел 3730,с-3759 и лека нощ от мен"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнениесел 3730,с-3759 и лека нощ от мени от мен
Коментар
Коментар