IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
    Акцентирам върху кабелътт

2:01am GBP
    GfK Consumer Confidence

-29
    -20 pretty baaaad
    -21

+ Head and showders H1

добра идея за къси

opinion?
    Определено препоръчвам къси, с изглед да се холдват дълго. Фундаментално и технически съм ултра-мечка за паунда. Може да се заформя Глава с рамене на дневна, като при пробив целта би била май 1.44 или 1.42 някъде там излизаше. Все пак кабела знаем е доста зъл, така че за по-сигурно бих продавал по близо до 1.60, но може и да е късно вече за това ниво. Ако не си вече на късе от високо, влезни с дребна позиция, ако искаш.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
      Акцентирам върху кабелътт

GfK Consumer Confidence

-29
      -20 pretty baaaad
      -21

+ Head and showders H1

добра идея за къси

opinion?
      А да и Сорос видях днес по блумберг, за кадем може да ми е, я да продадем малко паундове 100 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Внимавайте, сега японците като отворят могат да затрещят стопове по EUR/JPY , направило е техническо дъно на голям тайм-фрейм. Четох преди малко че били яко шорт там, и след днескашните джапански новини, може да има пляс пляс и шорт кавъринг. Което, от своя страна, може да е добро основание да треснат и стопчетата нагоре в EUR/USD, след което спокойно да го тикнат обратно в рейнджа, до утрешното БВП от САЩ.
        Да пускат нинджите тогава. Обаче нещо ме съмнява за тази нощ и май ще направя като снощи
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Акцентирам върху кабелътт

GfK Consumer Confidence

-29
          -20 pretty baaaad
          -21

+ Head and showders H1

добра идея за къси

opinion?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            ..
            Беше върл скандал си спомням !!!!
            Не знам за този случай, ама и те на пост какво да правят?! Знаеш ли каква скука е
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Внимавайте, сега японците като отворят могат да затрещят стопове по EUR/JPY , направило е техническо дъно на голям тайм-фрейм. Четох преди малко че били яко шорт там, и след днескашните джапански новини, може да има пляс пляс и шорт кавъринг. Което, от своя страна, може да е добро основание да треснат и стопчетата нагоре в EUR/USD, след което спокойно да го тикнат обратно в рейнджа, до утрешното БВП от САЩ.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                зех ви ги и на двамата стоповете
                с моята дълга @ 25

ПП и на тримата било, пропуснал съм наивника
                Аз съм си дълъг бре...от има няма 10 часа
                Чакам си плющенето нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Моята е от 1.3731
                  зех ви ги и на двамата стоповете
                  с моята дълга @ 25

ПП и на тримата било, пропуснал съм наивника
                  Last edited by NYSERookie; 28.01.2011, 02:27.
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                    .....А всички знаем повечето пъти какво става
                    Вече знаем

Верно ще гърмят стопове

Иначе "A Perfect Technical and Fundamental Scenario for a EURUSD Reversal"

P.S. пак ще псувам че не съм влезнал къс, след като е очевидно, чакам данните да ми е по спокойно, малките обеми и сега си ги играйте

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Почти всичко живо е скъсило от това техническо ниво 61.8 % ..
                      Ако някой ритне малко по-силно пазарът, ще затрещят стопове
                      .....А всички знаем повечето пъти какво става

Коментар

• Почти всичко живо е скъсило от това техническо ниво 61.8 % ..
                        Ако някой ритне малко по-силно пазарът, ще затрещят стопове

Коментар

• Ще го вземат друг път.
                          И жлЪтите и афро-американците ги МЪРЗИ.
                          За последните е виновен РЕДА!

Бой, глад и ник'ва телевизия докато не видя препускащи надолу по баира ТЕЛЕТА!

ДАВАЙ ДОЛАРЕ (утре, след английската закуска)!!!
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                            Моята е от 1.3731
                            Аз пък съм купил още кога....отдавна - мислих,че вече са ми взели стопа пък те не са(не мога да повярвам). Обикновено като пиша във форума и ми взимат до 30мин стопа

Очаквам ей сегичка да го вземат....ама ако даде 50-100 пипа няма да му се разсърдя де

Коментар

• Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнение
                              сел 3730,с-3759 и лека нощ от мен
                              Моята е от 1.3731
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнение
                                сел 3730,с-3759 и лека нощ от мен
                                sell 3730/61 и от мен

Коментар

Working...
                                X