IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ето го резкия завой при лондонското отваряне,обикновено е към 20 пипа и след това определя посоката
    http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      С оглед на ситуацията Крадливата мижитурка
      вероятно се изживява като Дядо Мраз
      Носи им ХОЛОДОМОР дрътию
      На крадливата мижитурка пъкленият план не е минал. Стопот е на 3 пипса над най-високото ниво за годината

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Другия важен момент е , че Крадлива мижитурка
        е тръгнала по къщята на хората и в малките часове.
        С оглед на ситуацията Крадливата мижитурка
        вероятно се изживява като Дядо Мраз
        Носи им ХОЛОДОМОР дрътию
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ако не направи рязък завой при отварянето на лондон мисля че всичко е наред

Коментар

• Добро утро!

Общо взето днес за мен е ден неопределен.
            Пуцането първоначално с късо е разрешено.
            Най-интересното на чертежа енергийната точка.
            http://prikachi.com/images/329/2914329O.png

Другия важен момент е , че Крадлива мижитурка
            е тръгнала по къщята на хората и в малките часове.

Коментар

• След вчерашния външен бар днешният ден ще определя бъдещото движение. При връх над вчерашния - продължава движението нагоре. При дъно под вчерашното започва корекция надолу. Ако погледнем графиката с лъчите ще видим, че цената е "завряна" в една тясна зона между подкрепата и съпротивите. Подкрепата е от 4х1. Нивата са 1,3689, 1,3699 до 12оо. Съпротивите са на 1,3717 и после от пунктира 1,3776, 1,3781 до 12оо часа.
              Преминаване под подкрепата на 4х1 би означавало нормално движение към следващия - 3х1 и може да е индикация за началото на корекция. Впрочем това твърдение "не е от вчера".

http://img442.imageshack.us/img442/4408/eurusdy.gif

Коментар

• Добро утро ,купих си малко евра от тука, мисля че докато не бие горната тренд линия убедително за да може ЦК да разсее всички опити за хващане на връх няма да допуснат свличане.Т.е. лимит 1.3860-80.Австралиеца се метляви,вместо да изплющи нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  зех ви ги и на двамата стоповете
                  с моята дълга @ 25

ПП и на тримата било, пропуснал съм наивника
                  Добрю ютрю
                  Крадлива мижитурка си верно !!!
                  Тандема верно ти е намерил Ника
                  Такаааа
                  Мисля си, като гледам графиките,
                  че върхъ горе доле се видя !!!
                  Освен ЦК-то не вземе за пореден
                  път стоповете на мецаните !!!
                  Успешен ден на всички ХОРА !!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
                    Еврото и Долара се сриват спрямо йената

извод No 1

Играй против общите нагласи
                    Дам, и аз гледах. Добре, че не пуснах срещу йената както мислех. Верно че има път, но на голям тайм-фрейм. Не ми се плащат такива стопове. Но това не им попречи да минат през 1.3742 да приберат най-плитките стопове.
                    ПС: А кабелът изсипа едни 10 пипса докато говорим. Не като да е много де. Айде утре ще го мисля.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
                      По тази логика, да разбирам ли, че е разумно да се търси вход на каквото и да било, след 15.30

Това за Кабела и входа ,ще си го запиша
                      Ще се правя на Сорос скоро врема
                      trailer stop 55p примерно,

P.S. За златото някъде четох, купувайте дъното, като му дойде времето !
                      Златото не го барам, за сега, но ще си го отбележа това ниво
                      Ами като цяло да. Само че утре мисля главният келепир да е скалпване на рейджовете сутринта. Като набилижи новината, бягам като дявол от тамян, и като мине ще видим, какво, как, къде и кога. За златото ще дебна целия ден, при първи опит на 1300 ще пусна мъничко да пробвам, при пробив надолу, ще пусна пак, ако думне много здраво стопирам. Има вариант да направи чук с дръжката под 1300. При този вариант ако слезе и ми отнесе стоповете пак ще пробвам ако видя, че към затварянето е ритрейснало. Общо взето ще го следя отблизо, ако има много голяма инерция надолу, може и да не влезна на 1300 точно, а да изчакам малко по-отдолу. Абе голям ден може да излезе. Айде лека нощ, че утре ще ставам с лондончани.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Еврото и Долара се сриват спрямо йената

извод No 1

Играй против общите нагласи

Коментар

• По тази логика, да разбирам ли, че е разумно да се търси вход на каквото и да било, след 15.30

Това за Кабела и входа ,ще си го запиша
                          Ще се правя на Сорос скоро врема
                          trailer stop 55p примерно,

P.S. За златото някъде четох, купувайте дъното, като му дойде времето !
                          Златото не го барам, за сега, но ще си го отбележа това ниво

Коментар

• Не е никак случайно това, че златото ще се насочи към 1300 точно утре преди БВП-то. Изобщо големи очаквания - S&P 1300, Dow 12000, gold 1300, gbp 1.60, EUR - на фибото. Утре ще се играе следващият ход в шахмата. Като ги знам какви са мръсници, ще ги дръпнат всичките точно до тия нива, точно преди новината, да не смееш да влезеш
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Мъдро. Винаги има още един вход, особено при кабела Аз златото го чакам на 1300. Много хубаво ниво, хем кръгло, така , значително, а и там ми минава една много приятна линия и ще се купува. Но не давам ни стинка повече от 1300.00
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Определено препоръчвам къси, с изглед да се холдват дълго. Фундаментално и технически съм ултра-мечка за паунда. Може да се заформя Глава с рамене на дневна, като при пробив целта би била май 1.44 или 1.42 някъде там излизаше. Все пак кабела знаем е доста зъл, така че за по-сигурно бих продавал по близо до 1.60, но може и да е късно вече за това ниво. Ако не си вече на късе от високо, влезни с дребна позиция, ако искаш.
                                Не зъл, ми проклет, долен направо, за тва и го оставям за утре,
                                От скромния си опит, забелязвам че при големи(очевидни) очаквания, го отнасят и дълбоките стопове, да не се изстреля и евро и паунд и злато нагоре преди корекцията!!!

Коментар

Working...
                                X