IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Ровя си из борсовите дневници, едни парцаливи тетрадки, ама като не знам къде да търся и около кои дати .. но нещо ми се върти в главата около 2004 г.. не знам защо. Пряко съм заинтересован да се сетя и то много
    То и аз съм заинтересован и
    затова ти вадя душата
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Само да попитам,че не съм много наясно - тези сентименти на брокерите,нали са само за клиентите,които го ползват всъщност? Маркет-мейкърите нямат нищо общо с това нали така ?

Другото,което си мисля е....защо всички избягаха от късите,когато стигнахме 1.29?И защо сега не закриват дългите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Jay Gould напъни се да си спомниш !!!! Щото и аз подобно разминаване не съм виждал , макар , че не го следя толкоз от отдавна
        Ровя си из борсовите дневници, едни парцаливи тетрадки, ама като не знам къде да търся и около кои дати .. но нещо ми се върти в главата около 2004 г.. не знам защо. Пряко съм заинтересован да се сетя и то много
        Last edited by Jay Gould; 28.01.2011, 14:56.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          Отново ти повтарям - обади се за подробности на Атанас Иванов в Стандарт Инвестмънт. Ако му нямаш телефона ще ти го дам. С него се изяснете, но аз в махленски спорове няма да вляза. Не разбирам само, защо се срамуваш от това, че мъчите а привлечете клиенти да си отворят сметка в MIG през Стандарт ?

Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
          Караиванов, попитах нещо конкретно и ясно. Отговаряш съвсем друго ( което не ме и учудва ) Въпросното лице което цитираш НЕ Е служител на компанията от доста време.Съвета ми е, да си опресняваш информацията по-често, тъй като излиза от контекста на линка който посочих за HFT и я третирам като лична нападка
          Още повече, че компанията е парньор на Dukascopy Bank SA подчертавам за да ти стане ясно каква грешка допускаш.

А тънките спредове са ясни Нали се сещаш, че бъркаш човека на който трябва да говориш за спред и условия на търговия.

Поздрави !
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Jay Gould напъни се да си спомниш !!!!
            Щото и аз подобно разминаване не съм
            виждал , макар , че не го следя толкоз
            от отдавна
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              Незная друг да дава нетните позиции по нива. Макар и само като брой това е по-ценна информация от отношението бикове/мечки.

От тази графика не виждаш "тапата" над цената. Въпреки, че мечките са повече от биковете, точно над цената съотношението е друго.

Пропускаш обаче, че при различни брокери данните са различни като понякога има доста драстични разминавания.

http://si-cm.bg/sentiment.html

А за тапата, имай предвид тапата се гради на предположения, тоест на нещо което все още не се е случило, а не на извършена дейност и реални сделки... За това и мисля, че съотношението бикове-мечки и отворените вече позиции е най-важно, но придружено с още един фактор, за който съм споменавал пред някой хора .. както и че за всяка валутна двойка или за всеки пазар, то е на различни нива.
              Искам и да кажа още следното, за всичкото време откак се занимавам с това, за 2 ри път виждам такива силни разминавания в нивата при различни брокери, но това не е нещо чак толкова необичайно. За мен проблема е в това, че не си спомням какво точно се случи предния път, когато съм видял подобно явление
              Last edited by Jay Gould; 28.01.2011, 14:26.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                Караиванов, и както предния път...........кажеш нещо изсмукано от пръстите и бягаш Защо ?

Още един път учтиво питам : Каква е връзката на линка който съм посочил и MIG Bank ?
                Разбира се, настоявям за отговор !

Поздрави !
                Отново ти повтарям - обади се за подробности на Атанас Иванов в Стандарт Инвестмънт. Ако му нямаш телефона ще ти го дам. С него се изяснете, но аз в махленски спорове няма да вляза. Не разбирам само, защо се срамуваш от това, че мъчите а привлечете клиенти да си отворят сметка в MIG през Стандарт ?

Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  А така.Нищо не сте свършили пак...пуснах една дълга сутринта,заспал съм си пак като пич.Викам ей сега като стана вече трябва да сме на 1.38,ама няма

На такъв пазар тая седмица - иде ми да се гръмна
                  Явно всички чакат БВП-то на големите и мощни Хамериканци...ми и аз ще го чакам тогава.Да видим евраци ли ще е или доларес

http://www.youtube.com/watch?v=Jema_dTA8wM
                  Чакат, Margin Call, чакат, да не дава Господ!

Огромни очаквания = Огромни загуби

Коментар

• А така.Нищо не сте свършили пак...пуснах една дълга сутринта,заспал съм си пак като пич.Викам ей сега като стана вече трябва да сме на 1.38,ама няма

На такъв пазар тая седмица - иде ми да се гръмна
                    Явно всички чакат БВП-то на големите и мощни Хамериканци...ми и аз ще го чакам тогава.Да видим евраци ли ще е или доларес

http://www.youtube.com/watch?v=Jema_dTA8wM

Коментар

• бутайте австралиеца ,че голямо нагорнище,еврото само ще се покатери
                      http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

Погледни колко пъти го спират горе.
                        според мен има разлика между евров и доларов тренд на малки графики / до 4 часа /
                        доларовия е --- ускорение при пробив
                        евровия е - покупки дълбоко и при пробив -- разтоварване
                        90 %
                        тва е мой поглед
                        п.с . последната 1ч графика не е по различна от тва дето казвам

Коментар

• Коментар

По скоро бих пускал отгоре надоле.
                            Погледни колко пъти го спират горе.
                            Вземам си бележка за предубедеността,
                            но съм си такъв и по отношение на
                            много други неща , т,е си е психология,
                            т.е. мойта си психология . Сорррри

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                              Сори, аз със СРС-та не работя и не разполагам с такива. Във филми никой не вкарвам. А любопитството ти предполагам най-добре ще може да задоволи Атанас Иванов от Стандарт.

Поздрави и успех.
                              Караиванов, и както предния път...........кажеш нещо изсмукано от пръстите и бягаш Защо ?

Още един път учтиво питам : Каква е връзката на линка който съм посочил и MIG Bank ?
                              Разбира се, настоявям за отговор !

Поздрави !
                              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Незнам дали е предубен, но е предпазлив точно днес, добро качество

Нов заход и пробив, си мисля, че ще има

P.S. Хамериканосите, сигурно ще се фукат на форума, в техен стил ще е да покажат едно доста добро БВП, и да забият всички валути в земята, предположение разбира се!

Вчера сутринта загатнаха какво ще става, при закриването на дългите при еврото.

Коментар

Working...
                                X