If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Радвам се ,че мислиш така. Това ме кара да се замисля ,дали цената няма да падне до 0,8 ..................
Тъй като си всеизвестен форекс некадърник, ти си ми като основен индикатор за тренда.
Е, той Пешката беше казал 1.75 на Нова Година , значи на първо време 1.26
Радвам се ,че мислиш така. Това ме кара да се замисля ,дали цената няма да падне до 0,8 ..................
Тъй като си всеизвестен форекс некадърник, ти си ми като основен индикатор за тренда.
Ооооо...Чудо !!!! Радко смислено мнение което съм чел в този форум.
Според мен обаче нещата не опират до умстените способности на Трише спрямо тези на Бернанке, а до политиката която води стара Европа (консервативна и доказана с векове) и тази която води млада Америка (в повечето случаи емоционална и наивна по детски). Въпреки, че американската политика е тази на реформаторсвото и прогреса, това не означава че тя автоматично е правилната ! Европа 500г е събирала и трупала благините и знанията от своите колонии, а това е огромен опит, който не се купува с пари. Просто е нужно време за да се види и прояви правилността в действията на ЕЦБ спрямо тези на ФЕД
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар