ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеГрешиш. Няма значение дали си теглил. Те са в твоята сметка в деня на закриване на позицията. Затова и ако сметката ти е в USD се изчислява по курса USD/BGN в деня на закриване на позицията.
Разглеждай сметката си при брокера като банкова. Няма значение дали си ги прехвърлил в друга сметка и друга банка (предполагам това наричаш теглене).
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеМисля , че данъка се определя само върху сумата , която си теглил ( кеш , през банка или по карта). Като се приспадат 30 % разходи . Демек - теглил си през годината 1000 лева , приспадаш 300 , и плащаш 70 лева за остатъка. ( Ако , разбира се , нямаш други приходи )
Но най-добре е след консултация със счетоводител.
Ако не се лъжа имаше подобна тема при Желев.
Разглеждай сметката си при брокера като банкова. Няма значение дали си ги прехвърлил в друга сметка и друга банка (предполагам това наричаш теглене).
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеВсички печалби преизчислени в лева за всяка сделка през годината поотделно, съответно по курса към датата на продаждата се сумират и от тях се вади същата сума на загубите.
Ако числото е положително дължиш 10%, ако е отрицателно пиеш едно уиски за успокояване.
Но най-добре е след консултация със счетоводител.
Ако не се лъжа имаше подобна тема при Желев.
П.П. Забравих , че има и осигуровки върху сумата , но не знам дали върху 1000 или върху 700Last edited by rado 42; 02.02.2011, 11:12.
Коментар
-
аз че ще си мигам е ясно. Ама просто от лубопитство ако си на плюс като пуснеш декларацията, с какво го удостоверяваш тоз плюс. То МТ-то ти показва дали си на плюс или не много лесно. Ама Данъчния него как ще го умеждаваш, че си припечелил 100 кинта а не 100 000Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТва ясно. Ама си попълвам и подавам сам декларация ли? Що ли? И трябва да си разпечатвам всичката история на сделки ли. Ами ако съм на загуба, ко праим? Попълвам ли въобще нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТва ясно. Ама си попълвам и подавам сам декларация ли? Що ли? И трябва да си разпечатвам всичката история на сделки ли. Ами ако съм на загуба, ко праим? Попълвам ли въобще нещо.
Не дължиш данък върху загуба!!!!
Мигаш като МИШКА в брашно--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНе че съм на печалба, ама как става работата с данъците от Форекс, сериозно питам.
Ако числото е положително дължиш 10%, ако е отрицателно пиеш едно уиски за успокояване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение10%
===============================
Днеска е празник и май ще го пиша дъждовен
То и без друго ми е мътно ...........Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНе че съм на печалба, ама как става работата с данъците от Форекс, сериозно питам.
===============================
Днеска е празник и май ще го пиша дъждовен
То и без друго ми е мътно ...........
Айде по случай празника една песновка
http://www.youtube.com/watch?v=rT_-Ln7eWpwLast edited by bgg_red; 02.02.2011, 10:15.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар