If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все пак и къс не смея да влезна сега. Вече мога да предположа, че ползваш подобен сетъп на моя. Погледни си тогава човек дневната графика. Сега погледни кабелът на дневна. Виждаш ли? Не случайно търся къси в кабела от две седмици, но се разви коренно различен сценарий. Възможно е в еврото да се повтори подобно развитие...
виждам че си говориш с някой ,който също е в теб ,но му кажи на тоз дето скъсява кабела че ще изскара много манги ,требват нерви само че и дебела сметка Успех
Като говориш за месечен порядък за какъв интервал става дума? Не се заяждам, а питам за да погледна моите графики. Например на седмична графика гледам 4- и 8-годишен интервал. Месечна дори не гледам. Щото трябва да е за 16- и 32 годишен интервал . Та прогнозата ти 1,63 за какъв интервал от време става дума? Аз обещавам да дам графиката ми за този интервал.
Фискалист ,тез Люмиер ли ти ги наговори или ти си ги уйдурдиса ,както се казва на "френски"?
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Ам аз мисля ама сега за бира ме дърпат, освен да ги прежалвам и да ходя да лоча.
Отивай не му мисли, нали ти казвам, аз цял ден безхаберен инвеститор го давам ии.. нема проблеми. Може да е за кадем незнам
ПП А виж го и Реда цял ден каткто виждам е на уволнение. Или ни гледа сеира, или се пОти яко над монитора и заклининания реди. Ама май е първото, стара абизяна е тооой.... (с добро чувство)
Майтапа на страна и моя щях да го слагам на 1.3777 ама се смилих и го преместих на 1,3770. Успех
Чакай сега да видим тази атака на меците, че нещо много упорити. Ама на Стамбата малката КАКА на минутна е упорита, гледам цял ден отблъсква атаките, не се дава(напълно)
Все пак и къс не смея да влезна сега. Вече мога да предположа, че ползваш подобен сетъп на моя. Погледни си тогава човек дневната графика. Сега погледни кабелът на дневна. Виждаш ли? Не случайно търся къси в кабела от две седмици, но се разви коренно различен сценарий. Възможно е в еврото да се повтори подобно развитие...
Какви къси дириш тука при кабела?
Ако мине отиде над 1.63....следващата му цел ще е 1.70 - ти къси търсиш Не че много го следя,ама чат-пат му хвърлям по едно око.
Иначе къси (които много не ми иглеждат на място все пак),около 1.62-1.6250 са разумни,но стопа над 1.6330 е задължителен А и целта не по далеко от 1.59
А ама колега, единият ми вариант е точно за едно двойно дъно с 8 юнското. Нямам нищо против, даже ще съм доволен да се даде. А и не е като да го играя този тренд така дърварски, че сега да пускам дълги от средата на рейнджа
Къс съм аз ,ама като видя 5 бели 15м бара и ми се присира Ама съм се приготвил на 1,3760 да рецитирам едно стихотворение на Ботев -а сети се от 3 пъти кое ще е то Мухахаха .Успех
ПП отде ми доде това настроение днеска -бъбрека ме стяга хем ,незнам
Уф и аз съм много весел днес, та не знам. Ама щом си къс начи може да идем до 1.3900
А за стихотворението не се сещам наистина
П.П. Мнението ми по никакъв начин не цели да обиди никого.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ъптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...
Значи 1- и 2-годишните фрактали. Ето обещаната графика. http://img199.imageshack.us/img199/7070/eurusde.gif
Може би трябва малко коментар. Единият е надолу, а другият нагоре. Гледам къде е цената. В момента е по-близо до оста на 2-годишния канал и ако продължава нагоре
ще огъва едногодишния нагоре. Но като комбинация между двата - това е корекция и може да предположим рейндж. Е тук е доста голям, нали? Трендът ще е в посоката, в която съвпаднат двата канала. Огъването ще отнеме доста време. Към това добавям и графиката, която постнах преди малко. А там има наченки на тренд нагоре. И затова казах, че го считам за по-важен.
Коментар