IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Okiblue Разгледай мнение
    От петък ще се почне. $ ис бек.
    чул те Господ

ама що не от днес
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      решенията за моите си пари ги вземам еднолично след като изслушам всички мнения
      ...
      ++++
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Тая бира ,скъпичка май
        С бира без бира се тая. Не че се оправдавам , но иначе какво- да мести стопа ли( и аз в това число)

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
          Или се правиш на луд или хабер си нямаш от фигури!
          Не ми обръщай внимание В настроение добро съм и сега си влизам хазартно просто (все едно,че играеш на ролетка)
          Правилното решение в момента иначе е да си чакам пробив нанякъде,ама ме човърка от вътре да съм и аз в играта,без значение дали ще спечеля или не

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Ам аз мисля ама сега за бира ме дърпат, освен да ги прежалвам и да ходя да лоча.
            Тая бира ,скъпичка май
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Направи си го на 1-часова и ще станат повече барчета
              Да не да има изисквания колко бара трябва да са и аз да не знам ?
              Знам,че нищо не разбирам....ама риска си заслужа,поне за мен,така че ще го пробвам - ако не стане - 29 пипа назад,не е много
              След 00:00 пак ще си гледам графиката и ще мисля нещо ново - засега това е
              Или се правиш на луд или хабер си нямаш от фигури!

Коментар

• Айде честито ! Изтрещя ми стопа до пип, ама пък си купих еФтини евраци !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  аха,,, опазил ме господ да ставам ментор и то точно за кабела .. само казвам мнение.. на това отгоре прогнозите ми точно за тази валута не са от най-сполучливите за това и я избягвам за търговия.. Виждал съм и хубавото от нея обаче и сопите..
                  Еврото и за мен е най-лесно
                  решенията за моите си пари ги вземам еднолично след като изслушам всички мнения
                  срещу еврото и кабела

пп може ли някой да даде прогноза за златото
                  ама ако е за покачване да не се хаби щото съм заложил пари че ще падне
                  само ще ме ядоса
                  tnm

Коментар

Какъв флаг на 4 ч бе колега като има само 3 четири часови бара
                    Направи си го на 1-часова и ще станат повече барчета
                    Да не да има изисквания колко бара трябва да са и аз да не знам ?
                    Знам,че нищо не разбирам....ама риска си заслужа,поне за мен,така че ще го пробвам - ако не стане - 29 пипа назад,не е много
                    След 00:00 пак ще си гледам графиката и ще мисля нещо ново - засега това е

Коментар

• ;]

От петък ще се почне. $ ис бек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Ами така....защото тук има подкрепа,ако не издържи ще влезна от 1.3730
                        А и на 1-часови графики не вярвам, по-важното за мен е днес къде ще затвори свещта на дневна графика По-скоро имаме флаг на 4-часова,така чеееее успех на всички
                        Какъв флаг на 4 ч бе колега като има само 3 четири часови бара

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          добре тогава. закривам късата на кабела и ще се опитам да се боря само с еврото за да не се
                          раздвоявам
                          аха,,, опазил ме господ да ставам ментор и то точно за кабела .. само казвам мнение.. на това отгоре прогнозите ми точно за тази валута не са от най-сполучливите за това и я избягвам за търговия.. Виждал съм и хубавото от нея обаче и сопите..
                          Еврото и за мен е най-лесно
                          Last edited by Jay Gould; 02.02.2011, 19:19.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Това може да е знакът ,който чакаме за спад при еврото.
                            дай Боже!!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Имам малко съмнения.. и макар проблема на Северен Пакистан да е голямото му население на малка площ, технологично стоят добре и си върнаха отново първото място като финансов център на 3 континента. Това са милиарди, дори трохи да остават за тях, това са милиарди трохи.
                              добре тогава. закривам късата на кабела и ще се опитам да се боря само с еврото за да не се
                              раздвоявам
                              tnm

Коментар

Ко стана с ДАУ и с евродолара-май нещо почнаха да се движат в различни посоки
                                Това може да е знакът ,който чакаме за спад при еврото.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X