Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениерешенията за моите си пари ги вземам еднолично след като изслушам всички мнения
...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТая бира ,скъпичка май( и аз в това число)
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеИли се правиш на луд или хабер си нямаш от фигури!В настроение добро съм и сега си влизам хазартно просто
(все едно,че играеш на ролетка)
Правилното решение в момента иначе е да си чакам пробив нанякъде,ама ме човърка от вътре да съм и аз в играта,без значение дали ще спечеля или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАм аз мисля ама сега за бира ме дърпат, освен да ги прежалвам и да ходя да лоча.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНаправи си го на 1-часова и ще станат повече барчета
Да не да има изисквания колко бара трябва да са и аз да не знам?
Знам,че нищо не разбирам....ама риска си заслужа,поне за мен,така че ще го пробвам - ако не стане - 29 пипа назад,не е много
След 00:00 пак ще си гледам графиката и ще мисля нещо ново - засега това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеаха,,, опазил ме господ да ставам ментор и то точно за кабела.. само казвам мнение.. на това отгоре прогнозите ми точно за тази валута не са от най-сполучливите за това и я избягвам за търговия..
Виждал съм и хубавото от нея обаче и сопите..
Еврото и за мен е най-лесно
срещу еврото и кабела
пп може ли някой да даде прогноза за златото
ама ако е за покачване да не се хаби щото съм заложил пари че ще падне
само ще ме ядосаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеКакъв флаг на 4 ч бе колега като има само 3 четири часови бара
Да не да има изисквания колко бара трябва да са и аз да не знам?
Знам,че нищо не разбирам....ама риска си заслужа,поне за мен,така че ще го пробвам - ако не стане - 29 пипа назад,не е много
След 00:00 пак ще си гледам графиката и ще мисля нещо ново - засега това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеАми така....защото тук има подкрепа,ако не издържи ще влезна от 1.3730
А и на 1-часови графики не вярвам, по-важното за мен е днес къде ще затвори свещта на дневна графикаПо-скоро имаме флаг на 4-часова,така чеееее успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениедобре тогава. закривам късата на кабела и ще се опитам да се боря само с еврото за да не се
раздвоявам.. само казвам мнение.. на това отгоре прогнозите ми точно за тази валута не са от най-сполучливите за това и я избягвам за търговия..
Виждал съм и хубавото от нея обаче и сопите..
Еврото и за мен е най-лесноLast edited by Jay Gould; 02.02.2011, 19:19.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТова може да е знакът ,който чакаме за спад при еврото.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИмам малко съмнения.. и макар проблема на Северен Пакистан да е голямото му население на малка площ, технологично стоят добре и си върнаха отново първото място като финансов център на 3 континента. Това са милиарди, дори трохи да остават за тях, това са милиарди трохи.
раздвоявамБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеКо стана с ДАУ и с евродолара-май нещо почнаха да се движат в различни посоки
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар