If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е как така хем е неизчерпаем ресурс хем поскъпва .... баба ми е казвала ,че нещо което е в изобилие не държи цена...а златото расте..
Хем ме цитираш,хем удебеляваш,а пак не си прочел - айде сега се върни по-надолу,прочети какво съм написал и тогава пиши.Или още спиш,или не си си сложил очилата
Има резон , но дали фибонцето ще издържи??
Едва ли !!!!
Аз ще го режа към 1.3845
или като приближи 1.3860
И както ни е учил Крадливата мижитурка
стоп ще се намери близък на 6-8 пипа там
Успех на теб и на всички ХОРА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
сте се напечелили гледам чак и на държавата гледате да дадете ... .... да ви имам проблемите ... мине се немине година и нещата се повтарят ... то с тез хеликоптери и тоз безкомпромисен правителствен популизъм ... си е доста резонно да се замисли човек над този въпрос ... ама айде ше ви дам една оферта малко е кофти за скалперите ... ама за лонгтермърите като тандема си е пирфекция ... имаш си едно депозитче в евро и едно в долари ... над определени обеми в покупко продажбите на валута банките са доста щедри ... на места дори се стига до под половин фигура спред ... та ... ако всичко е наред могат да се направят по тоз начин не малко кинти ... и .... никак не се сещам на какво основание тогава държавата ще има право да вземе някакъв данък ... това да имаш различна валута в определен момент ... не мисля че късае държавата .... нали уж сме все още демокрация .... .... инак ... нещата май си идват на мястото да не им е уруки ... утре в други ден викам да видим едно 3636 ....
като за последно .... вий си изкарайте печалбиците ,,, пък те данъците ще си ги съберат ... нали тва било едно от сигурните неща ... смърта и данъците ... макар че някой не успяват да си платят данъците приживе ... важното е да си в играта ... има и още нещо ама ще стане много дълго ... тъй че ... друг път ....
П.П. Цветьо Мечо ... поздравителности и едно евала и половина имаш от мен ... и ... проверих си ЛъСъ-то ама още немам адрес за фафлите ...
То в момента има Форекс-депозит май в ОББ беше,обаче превалутират през курс купува-продава към леваНа всичкото отгоре по усмотрение дилинга в централния офис определя този курс Много неизгодно
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
достатъчно съмишленици да бутат цената накъдето тряба
достатъчно инакомислещи за да може когато искаме да
продадем да има кой да купи и когато
искаме да купим да има кой да продаде
пп
на тоз дето се пъне на 1327 да му свършват
по бързо парите и да спре да се мъчи да запуши реката с чували
Мани ги манговците - те си дават парите за всичко що е лъскаво Ама евреичетата знам,че много от парите си държат в злато.Ама вземи ги питай да видим какво ще кажат,че и на мен ми е интересно
Преди години четох едно интервю със Софи Маринова и я питат "Какво обичаш?" , а тя "Ами, златце!" Те моите няколко познати евреи не са чак някакви в облаците. Единият е малко по-заможен само. Ама ще ги питам, на бъзик най-малко..
Те и циганите си държат парите в злато. За евреите не знам.. Ама имам познати, ще взема да ги питам Единия го знам, че я държи в хартия, че това му е бизнеса
Мани ги манговците - те си дават парите за всичко що е лъскаво
Ама евреичетата знам,че много от парите си държат в злато.Ама вземи ги питай да видим какво ще кажат,че и на мен ми е интересно
Евреите сигурно са доста тъпи щом винаги държат 30% от парите си в злато
Те и циганите си държат парите в злато. За евреите не знам.. Ама имам познати, ще взема да ги питам Единия го знам, че я държи в хартия, че това му е бизнеса
Коментар