If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте То ако имаше такова нящо щях да се наредя няколко пъти
А сега кво ми установява проверкта в 9:41 Е/$ - купувам евро ми даде 1.3880 около 50-60 пипа разлика.Тва е положението.
Ай ся ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ
Днес дали ще видим 1.3636
дано да тръгне надоле щото иначе ще трябва да пускаме дълги мълчешката и да печелим с
гузна съвест
Значи 1- и 2-годишните фрактали. Ето обещаната графика. http://img199.imageshack.us/img199/7070/eurusde.gif
Може би трябва малко коментар. Единият е надолу, а другият нагоре. Гледам къде е цената. В момента е по-близо до оста на 2-годишния канал и ако продължава нагоре ще огъва едногодишния нагоре. Но като комбинация между двата - това е корекция и може да предположим рейндж. Е тук е доста голям, нали? Трендът ще е в посоката, в която съвпаднат двата канала. Огъването ще отнеме доста време. Към това добавям и графиката, която постнах преди малко. А там има наченки на тренд нагоре. И затова казах, че го считам за по-важен.
Понеже чакането на дневна ще продължи дълго може да търсим "подобни" модели на по-ниските фрактали. Ето например на едно- и дву-дневните има това.
Решението ще бъде до няколко часа. Дали ще е правилно да го прехвърлим на големия модел? Незная. Но може да следим какво става и да търсим приликите и разликите и до кога моделът се повтаря и кога вече се разминава.
И гледай някой отрицателен спред да докараш ей!
Зер и ние после да облажим в таз банка
Здравейте То ако имаше такова нящо щях да се наредя няколко пъти
А сега кво ми установява проверкта в 9:41 Е/$ - купувам евро ми даде 1.3880 около 50-60 пипа разлика.Тва е положението.
Ай ся ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ
Днес дали ще видим 1.3636
Здравейте,юнаци!Печелите ли,печелите ли,а?
Реде,дръпна ли аварийната,бре?Те сега големите хищници побутват дребните риби към плиткото,че после да я хванат на тясно,когато оня френскиот дрътак се върне на любимата си тема за инфлацията.Ти поне си гърмяна цаца,що им се връзваш на номерата?
Стамба чадо излизай и се строявай на
балтаматума щото ще те РАЗКУЛАЧВАМ !!!!!!
Още вчера сабахлен имах питане
към тебе и гледам по нощите си
отгтоворил , но крайно неудовлетворително !!!!!!
Приглуши публичното пространство,
че като пресичали дрътите ти КАКИ
требело да се търгува на късо.
А ти чадо що търгуваш на дълго бря ????????
Или лъжеш а????
То нас може да лъжеш, но ако си къс
пазара ти е влезнал хубаво!!!
Ела тука да те РАЗКУЛАЧИМ публично
Бу ха ха ха
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар