IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    http://www.youtube.com/watch?v=ptmuK7pHIBs

Айде поздравче за всички,с една класика
    Браво ВУУди,
    8тона ,13 с полутоновете пък хиляди ама много хубави парчета.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ptmuK7pHIBs

Айде поздравче за всички,с една класика

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        То само с викане ако ставало...........
        какво би бил футбола ако публиката не
        реве юнашки по стадионите
        добре е ако поддържаш силен отбор
        ама като се закеркрнечи и си заложил пари
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Виж цената....направо спря...трябва да пробие на 1.3790,иначе ми се струва,че ще се сурне надолу след малко
          уффф за малко ...добре че я затворих като спря че вече съм му сърбал попарата така ... ще поизчакам малко..

Коментар

• То стана за сел май вече...

Селнах малко...таргета е малък не повече от 30 пипа
            Стопа на 1.3788

Коментар

Виж цената....направо спря...трябва да пробие на 1.3790,иначе ми се струва,че ще се сурне надолу след малко
              уффф за малко ... добре че я затворих като спря че съм му сърбал попарата вече така ... ще поизчакам малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                за първи път пиша във форум.
                тук ми харесва щото като извикам
                ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ!!!!!
                поне половината не ме мислят за луд
                То само с викане ако ставало...........
                Буууум стопа
                Мразя лихвените дни
                Last edited by bgg_red; 03.02.2011, 13:36.
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Аз си мисля за едно слизане до 1.3750, фибо от ъптренда 1.3565-1.3860, което ми беше още от вчера прогноза, но рейнджа никога не е както трябва. След това купувам яко евро...

П.с. а може и до 1.3710 да стигне до 50% фибо, тъкмо и да тества неклайна на обърнатата глава с рамене
                  Last edited by dascata; 03.02.2011, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнение
                    и аз влезнах от 74 със стоп на 63 дано издържи...ама така като гледам ще имаме участник познал точните килограми

Коментар

Аммм,влезнах баш,когато не трябва,ама се надявам подкрепата да издържи тука - иначе дълго ако мине над 1.3790
                      и аз влезнах от 74 със стоп на 63 дано издържи...ама така като гледам ще имаме участник познал точните килограми

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                        Забелязвам, че доста стари никове са изчезнали. Може и нова регистрация да са направили. И Пешо се е завърнал...... нивото явно не го бива.
                        Не,просто идва момента,когато ти писва от всички и решаваш,че е по-добре да не пишеш нищо,защото виждаш,че няма смисъл. Почват да се плюят,да се заяждат и т.н., всеки тука е специалист и другите за него НИЩо не разбират.

Скоро и аз ще спра да пиша....освен глупости,нищо друго не се пише тука

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Каква прогноза, какви 5 лева. дават го до ( -17) тез дни.Тук имаше двама дето даваха прогнози и сега нямат пари да си платят на интернет доставчика. Пък и срам може да ги е налегнал. не се вястват вече във форума.
                          Забелязвам, че доста стари никове са изчезнали. Може и нова регистрация да са направили. И Пешо се е завърнал...... нивото явно не го бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнение
                            има потенциал още 10 пипса да се поизчака преди Бай, до кам 65-70 със стоп на 56 и таргет както дойде...
                            Аммм,влезнах баш,когато не трябва,ама се надявам подкрепата да издържи тука - иначе дълго ако мине над 1.3790

Коментар

• Как сте вълци, захлебвате ли? Мен снощи бирата скъпа ми дойде - ударени стопове. Да видим днес ще избия ли, или ще си го набия
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Бай на еврото - стоп на 65,таргет - ще го измисля после...
                                има потенциал още 10 пипса да се поизчака преди Бай, до кам 65-70 със стоп на 56 и таргет както дойде...

Коментар

Working...
                                X