IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здр форумци,преди да започнете да търгувате прочетете някоя статия от Торстен Хед на тема хазарт!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Ето за това говоря ....при нас на БФБ има един колега с творението за чистата акция/Кремикомци ,Химко , Мостове../ ти да не си привърженик на теорията за чистият долар щом не зависи от икономиката и от потоците капитали навън...защото индекс е икономика и работни места ......
      Тук верно цари голямо невежество...
      Аз никога не съм се смятал за по равен от равните но тук май е нагъл от наглите....:
      Не мога да разбера защо ,като си просто и неуко същество не си седиш на БФБ-то, а се месиш там дето нищо не разбираш. То верно ,че ние българите се мислим за всезнаещи, но ти си и нагло да обиждаш хората,точно като приятелчето си Джей и после да се изкарвате жертви.
      То невежата си личи кой е- само куха лейка може да си вложи парите на БГ борсата. Ходи да сееш маруля и ще изкараш повече . Мушмурок
      ПП -то за това си впечатлено ,че били изтеглени 7 милиарда от над 96 вкарани.
      Пфууууу,аман от капацитети от БФБунаци
      Last edited by skorpio; 05.02.2011, 15:27.
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

Може ,
        но от лятото го отигравам ралито на ДАУ и ДАХ а вие... първо 10 К че нивото на спада ,после стимулите , после новогодишното рали , после отчетите...всички тези данни са много наивни и заблуждаващи... но станаха така .. а сега връщане на капитали в майките .
        Но това са пари който ще влезнат в петрола , златото , в акции и само при гражданска война в швейцарският франк и долара...
        Така ,че не избързвай с преценките камо с епитетите ...ама при вас в Форекса е така и затова всичко се отрича и всеки по качествен участник гледате да го изгоните по скоро ..например АНОН ,Джей и т.н. .. ....
        Хайде сега лек ден и успех на всичките ....
        Някакви прогнози за следващата седмица ДАУ?

Коментар

• Комърджи, ако е червения бутон в клавиатурата - той сам по себе си е мишка и се нарича "тракпойнт"
          Скролираш като натиснеш "средния" бутон и го бутнеш по хоризонтал или по вертикал.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Добър ден!
            Кой е кентавъра ....... Реде кой е кентавъра
            .... гледай сега ... премести си погледа леко на долу .... вземи мишката в ръка и леко плъзни бутона*** .... леко ..... и с подсказки "топло- студено" ще разбереш.

***- един въпрос знаете ли как се нарича бутона на вградената мишка на IBM.

пп ..... то май вече и бутона не требе да бараш ..... локализирах го

пп2 не бях достатъчно бърз ..... плъзни бутона
            Last edited by anonimen komardjia; 05.02.2011, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              ....Ако не ми кажеш ...
              Но ако трябва да бъда 100% откровен малката кака89 се усети първа като го "покръсти " ..... само че по- стандартно
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Кой те гони ?
                Ти като се смяташ за по-качествен участник,си е твой проблем.
                7 милиарда долара са изтеглени от развиващите се пазари . Какво е това? Капка в морето. .Ако долара пада,то това няма да е заради покачване на ДАУ или някой друг индекс . А и всеки опит за прогнозиране на движението в средносрочен и дългосрочен план е наивно.
                Ето за това говоря ....при нас на БФБ има един колега с творението за чистата акция/Кремикомци ,Химко , Мостове../ ти да не си привърженик на теорията за чистият долар щом не зависи от икономиката и от потоците капитали навън...защото индекс е икономика и работни места ......
                Тук верно цари голямо невежество...
                Аз никога не съм се смятал за по равен от равните но тук май е нагъл от наглите....

Коментар

Виж сега. Въпроса е ,кой за какво е на пазара.
                  Аз съм там ,за да печеля.Това си е бизнес. Ако няма достатъчни печалби ,по-добре е да си ходиш. Ливъридж почти не използвам,но и не търпя позиции на загуба дълго време.
                  Ако доходите ти са от друго място и тук само си чешеш крастата и с 1000-2000 $ се правиш на нивеститор си е твоя работа
                  не се засягай. от памтивека търгувам и не съм видял или чул някой да е излязъл на пазара с цел да загуби. предположих че използваш ливъридж защото се оплака че нямаш достатъчно капитал, за което се извинявам. има много хора които държат позиции на загуба. една част от тях печелят, други губят. има инвеститори които държат позиции на печалба, но и при тях е същото - едни печелят а други губят. при по краткосрочно ориентираните трейдъри нещата не са много по различни.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

.. кой е тоз Кентавъра???????...
                    Ха-хааааа-аааа .... Тайна --майна

Не е от политиката -- само тука в тая тема дращи с тоя НИК !

Ха-аааа-хааа--а ...питай Тандема ,че той удари джакпота кръщавайки го ...Кентавъра ...Голям смях .....

В случая не бъзикаме тебе , а него , но хумора от това че си мислиш че се будалкаме с тебе ,определено си заслужава

Нямаш основание да се обиждаш , още по -малко пък да спреш да пишеш

Коментар

• SPART кой е тоз Кентавъра???????
                      Да не е някои от Политика ?????
                      ==============================
                      Нещо взехте много да ме подигравате,
                      че много пиша и ще взема да спра !!!!

п.п.Ако не ми кажеш най-малкото ще те
                      РАЗКУЛАЧА, а вероятно и РАЗКАЗАЧА !!!!!
                      Last edited by bgg_red; 05.02.2011, 14:12.
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

.......
                        Ама верно Кентавъра ще те надмине по постове най --много до 1 месец

Сега му погледнах профила --- има по 23 мнения средно на ден

Ако не го баннат ще ни разкулачи с писане , всички ---- един по един ....до един ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          ако искаш да играеш ва банк с голямо кредитно рамо то пак е приблизително едно и също
                          дали ще инвестираш или ще играеш с
                          близки стопове и лимити
                          Виж сега. Въпроса е ,кой за какво е на пазара.
                          Аз съм там ,за да печеля.Това си е бизнес. Ако няма достатъчни печалби ,по-добре е да си ходиш. Ливъридж почти не използвам,но и не търпя позиции на загуба дълго време.
                          Ако доходите ти са от друго място и тук само си чешеш крастата и с 1000-2000 $ се правиш на нивеститор си е твоя работа
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

Така ,че не избързвай с преценките камо с епитетите ...ама при вас в Форекса е така и затова всичко се отрича и всеки по качествен участник гледате да го изгоните по скоро ..например АНОН ,Джей и т.н. .. ....
                            Хайде сега лек ден и успех на всичките ....
                            Кой те гони ?
                            Ти като се смяташ за по-качествен участник,си е твой проблем.
                            7 милиарда долара са изтеглени от развиващите се пазари . Какво е това? Капка в морето. .Ако долара пада,то това няма да е заради покачване на ДАУ или някой друг индекс . А и всеки опит за прогнозиране на движението в средносрочен и дългосрочен план е наивно.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Така е,с една малка разлика.
                              Инвеститорите имат капитал , а ние нямаме.
                              Като казвам капитал ,имам в предвид стотици милиони гущери.
                              ако искаш да играеш ва банк с голямо кредитно рамо то пак е приблизително едно и също
                              дали ще инвестираш или ще играеш с
                              близки стопове и лимити
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                добро утро
                                няма лошо да си инвеститор, те печелят и
                                губят също като нас
                                Така е,с една малка разлика.
                                Инвеститорите имат капитал , а ние нямаме.
                                Като казвам капитал ,имам в предвид стотици милиони гущери.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X