Здр форумци,преди да започнете да търгувате прочетете някоя статия от Торстен Хед на тема хазарт!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЕто за това говоря ....при нас на БФБ има един колега с творението за чистата акция/Кремикомци ,Химко , Мостове../ ти да не си привърженик на теорията за чистият долар щом не зависи от икономиката и от потоците капитали навън...защото индекс е икономика и работни места ......
Тук верно цари голямо невежество...
Аз никога не съм се смятал за по равен от равните но тук май е нагъл от наглите....:
То невежата си личи кой е- само куха лейка може да си вложи парите на БГ борсата. Ходи да сееш маруля и ще изкараш повече . Мушмурок
ПП -то за това си впечатлено ,че били изтеглени 7 милиарда от над 96 вкарани.
Пфууууу,аман от капацитети от БФБунациLast edited by skorpio; 05.02.2011, 15:27.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеМоже ,
но от лятото го отигравам ралито на ДАУ и ДАХ а вие... първо 10 К че нивото на спада ,после стимулите , после новогодишното рали , после отчетите...всички тези данни са много наивни и заблуждаващи... но станаха така .. а сега връщане на капитали в майките .
Но това са пари който ще влезнат в петрола , златото , в акции и само при гражданска война в швейцарският франк и долара...
Така ,че не избързвай с преценките камо с епитетите ...ама при вас в Форекса е така и затова всичко се отрича и всеки по качествен участник гледате да го изгоните по скоро ..например АНОН ,Джей и т.н. ......
Хайде сега лек ден и успех на всичките ....
Коментар
-
Добър ден!
Кой е кентавъра....... Реде кой е кентавъра
.... гледай сега ... премести си погледа леко на долу .... вземи мишката в ръка и леко плъзни бутона*** .... леко ..... и с подсказки "топло- студено" ще разбереш.
***- един въпрос знаете ли как се нарича бутона на вградената мишка на IBM.
пп ..... то май вече и бутона не требе да бараш ..... локализирах го
пп2 не бях достатъчно бърз ..... плъзни бутонаLast edited by anonimen komardjia; 05.02.2011, 14:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение....Ако не ми кажеш ........ само че по- стандартно
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеКой те гони ?
Ти като се смяташ за по-качествен участник,си е твой проблем.
7 милиарда долара са изтеглени от развиващите се пазари. Какво е това? Капка в морето. .Ако долара пада,то това няма да е заради покачване на ДАУ или някой друг индекс . А и всеки опит за прогнозиране на движението в средносрочен и дългосрочен план е наивно.
Тук верно цари голямо невежество...
Аз никога не съм се смятал за по равен от равните но тук май е нагъл от наглите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВиж сега. Въпроса е ,кой за какво е на пазара.
Аз съм там ,за да печеля.Това си е бизнес. Ако няма достатъчни печалби ,по-добре е да си ходиш. Ливъридж почти не използвам,но и не търпя позиции на загуба дълго време.
Ако доходите ти са от друго място и тук само си чешеш крастата и с 1000-2000 $ се правиш на нивеститор си е твоя работаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение.. кой е тоз Кентавъра???????....... Тайна --майна
Не е от политиката -- само тука в тая тема дращи с тоя НИК !
Ха-аааа-хааа--а ...питай Тандема ,че той удари джакпота кръщавайки го ...Кентавъра ...Голям смях.....
В случая не бъзикаме тебе , а него , но хумора от това че си мислиш че се будалкаме с тебе ,определено си заслужава
Нямаш основание да се обиждаш , още по -малко пък да спреш да пишешДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
SPART кой е тоз Кентавъра???????
Да не е някои от Политика ?????
==============================
Нещо взехте много да ме подигравате,
че много пиша и ще взема да спра !!!!
п.п.Ако не ми кажеш най-малкото ще те
РАЗКУЛАЧА, а вероятно и РАЗКАЗАЧА !!!!!Last edited by bgg_red; 05.02.2011, 14:12.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение.......
Сега му погледнах профила--- има по 23 мнения средно на ден
Ако не го баннат ще ни разкулачи с писане , всички ---- един по един ....до един...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеако искаш да играеш ва банк с голямо кредитно рамо то пак е приблизително едно и също
дали ще инвестираш или ще играеш с
близки стопове и лимити
Аз съм там ,за да печеля.Това си е бизнес. Ако няма достатъчни печалби ,по-добре е да си ходиш. Ливъридж почти не използвам,но и не търпя позиции на загуба дълго време.
Ако доходите ти са от друго място и тук само си чешеш крастата и с 1000-2000 $ се правиш на нивеститор си е твоя работаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТака ,че не избързвай с преценките камо с епитетите ...ама при вас в Форекса е така и затова всичко се отрича и всеки по качествен участник гледате да го изгоните по скоро ..например АНОН ,Джей и т.н. ......
Хайде сега лек ден и успех на всичките ....
Ти като се смяташ за по-качествен участник,си е твой проблем.
7 милиарда долара са изтеглени от развиващите се пазари. Какво е това? Капка в морето. .Ако долара пада,то това няма да е заради покачване на ДАУ или някой друг индекс . А и всеки опит за прогнозиране на движението в средносрочен и дългосрочен план е наивно.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТака е,с една малка разлика.
Инвеститорите имат капитал , а ние нямаме.
Като казвам капитал ,имам в предвид стотици милиони гущери.
дали ще инвестираш или ще играеш с
близки стопове и лимитиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениедобро утро
няма лошо да си инвеститор, те печелят и
губят също като нас
Инвеститорите имат капитал , а ние нямаме.
Като казвам капитал ,имам в предвид стотици милиони гущери.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар