IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
    Не мога да разбера защо ,като си просто и неуко същество не си седиш на БФБ-то, а се месиш там дето нищо не разбираш. То верно ,че ние българите се мислим за всезнаещи, но ти си и нагло да обиждаш хората,точно като приятелчето си Джей и после да се изкарвате жертви.
    То невежата си личи кой е- само куха лейка може да си вложи парите на БГ борсата. Ходи да сееш маруля и ще изкараш повече . Мушмурок
    ПП -то за това си впечатлено ,че били изтеглени 7 милиарда от над 96 вкарани.
    Пфууууу,аман от капацитети от БФБунаци
    Не си приписвай собствената простотия на околните. Явно си от тия които смятат доброто поведение за слабост. Докато не изядат шамарената фабрика. Нали така? Откак си се появил, с всичките си превъплъщения и никове, не си спрял да бълваш глупости и да се караш и заяждаш с кой ли не, а после да се държиш като обиден педал.
    Все някой друг ти крив на тебе.
    Ако нямаш нерви за търговия и все другите са ти виновни, не си за тука. Човекът изказа мнение, а ти се закучваш и заяждаш с него сякаш ти е опънал грозната сестра.
    Last edited by Jay Gould; 06.02.2011, 02:49.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Довечера в 23:30 по Би Ти Ви Ту всичкото спекулант да е пред 50 инчовите плазми с големи питиета за лочене :

http://www.youtube.com/watch?v=n71z_...eature=related

Култов -- Ибаси змиЪтЪ ....ибаси маматЪ
      Last edited by SPART; 05.02.2011, 20:38.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• rado 42, аз имам идея за eurusd. Мога да се обоснова и да публикувам графика за очакванията ми, но ще се задоволя само като кажа мнението си за посоката и приблизителните нива. Дълго, вероятна цел ок.1.3700... 1.3740-1.3780, по-малко вероятни.

Коментар

• поздрави за червения от компанията на барбекютата и еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Кой Е ПО НАЙ НАЙ
            поздрави от сезона на барбекютата.наздраве за долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Добре бе , мамка му !
              Толкова ли е трудно , вместо да си ги мерим (като се почне от петък вечер , та край няма ), да излезе нещо конструктивно тук през почивните.
              То не беше "Аз ще си ходя" , кой е "кентавър" и к'во ли не. Ако някой трудно понася загубите или печалбите през седмицата да ходи да си проветрява тиквата някъде - навън е почти пролет. И в понеделник пак тук ( или в банката за довнасяне) , но без негативизъм. Като ти е напрегнато - има и други начини , освен да свитнеш 6 бири и да припикаеш някой от форума.
              Според мен , сега е момента всеки да си каже мнението за посока , аргументи , цели и т.н.. И не си мислете , че ако споделите вижданията си тук , то ПАЗАРА вече ви е разкрил и от неделя вечер стратегията няма да работи.
              Ако цяла София изкрещи едновременно , то едва ли ще се чуе и до Божурище . А къде е Франфуркт , Лондон , Токио. Та и при търговията е така.
              Аз в момента нямам идея за евро/долар. За златото писах преди няколко дни ( съжалявам за "мечобиков" , не знаех къде ти е входа , щях да те посъветвам да излезеш при първия + на поръчката ). За паунда - миналия месец , при резултатите от гласуването за лихвите бях сложил отложен бай над цената с еретичната идея за неочаквано вдигане на лихвата. Очаквах 2 фигури нагоре , ама не стана. В четвъртък пак ще го направя , ако не стане 1-2 мин след новината - махам ордера. То може цената да тръгне нагоре , но причините вече ще са други
              И още една идея за търговия , която ми се въртеше от вчера сутринта в главата , но имах работа и се прибрах късно за да я отиграя и споделя . До преди година , на 4-5 пъти при нон-фарма , цената тръгва 30-50 пипа в едната посока и после се понася бързо 100-150 в другата . Някой (ако иска) може да направи статистика на поведението на еврото при тази новина. Как може да се изтъргува по-добре - с отложени лимитирани , или стопиращи поръчки , или да си направим кафе и да гледаме мача.
              Сигурен съм , че никой от големите няма да прочете тази статистика и няма да се наговори с други "големи" да НИ направят мръсно на форума.
              Айде , со здравье!
              няма защо да ме съжаляваш. обясних идеята с която влязох. предположих че големия реиндж ще се запази и може би разшири. влязох с идея да играя от средата.
              няма как някой предварително да ми подскаже къде ще е малкия рейндж за да играя от краищата му.
              лошото на идеята ми е че обикновено рейнджа не се уцелва.
              хубавото е че и да не го уцелиш може да удари както стопа така и лимита, а ако го уцелиш може да изкараш някой лев
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Радо 42 пусни си Btv action .... там ще разбереш УЙкендите за какво са. Че за това ги мерим.

Доло горе ще загубиш там (бТВ-то)толкова време колкото за долния си пост.
                За почивка , приятелю , за почивка. Но ако на някой не му се почива , поне да ги използва в по-продуктивна посока.
                Аре стига , че ми се поПути мозъка.

Коментар

• Радо 42 пусни си Btv action .... там ще разбереш УЙкендите за какво са. Че за това ги мерим.

Доло горе ще загубиш там (бТВ-то)толкова време колкото за долния си пост.
                  Last edited by anonimen komardjia; 05.02.2011, 18:24.

Коментар

• Добре бе , мамка му !
                    Толкова ли е трудно , вместо да си ги мерим (като се почне от петък вечер , та край няма ), да излезе нещо конструктивно тук през почивните.
                    То не беше "Аз ще си ходя" , кой е "кентавър" и к'во ли не. Ако някой трудно понася загубите или печалбите през седмицата да ходи да си проветрява тиквата някъде - навън е почти пролет. И в понеделник пак тук ( или в банката за довнасяне) , но без негативизъм. Като ти е напрегнато - има и други начини , освен да свитнеш 6 бири и да припикаеш някой от форума.
                    Според мен , сега е момента всеки да си каже мнението за посока , аргументи , цели и т.н.. И не си мислете , че ако споделите вижданията си тук , то ПАЗАРА вече ви е разкрил и от неделя вечер стратегията няма да работи.
                    Ако цяла София изкрещи едновременно , то едва ли ще се чуе и до Божурище . А къде е Франфуркт , Лондон , Токио. Та и при търговията е така.
                    Аз в момента нямам идея за евро/долар. За златото писах преди няколко дни ( съжалявам за "мечобиков" , не знаех къде ти е входа , щях да те посъветвам да излезеш при първия + на поръчката ). За паунда - миналия месец , при резултатите от гласуването за лихвите бях сложил отложен бай над цената с еретичната идея за неочаквано вдигане на лихвата. Очаквах 2 фигури нагоре , ама не стана. В четвъртък пак ще го направя , ако не стане 1-2 мин след новината - махам ордера. То може цената да тръгне нагоре , но причините вече ще са други
                    И още една идея за търговия , която ми се въртеше от вчера сутринта в главата , но имах работа и се прибрах късно за да я отиграя и споделя . До преди година , на 4-5 пъти при нон-фарма , цената тръгва 30-50 пипа в едната посока и после се понася бързо 100-150 в другата . Някой (ако иска) може да направи статистика на поведението на еврото при тази новина. Как може да се изтъргува по-добре - с отложени лимитирани , или стопиращи поръчки , или да си направим кафе и да гледаме мача.
                    Сигурен съм , че никой от големите няма да прочете тази статистика и няма да се наговори с други "големи" да НИ направят мръсно на форума.
                    Айде , со здравье!

Коментар

• Първоначално изпратено от geroya Разгледай мнение
                      Здр форумци,преди да започнете да търгувате прочетете някоя статия от Торстен Хед на тема хазарт!
                      одобрявам
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Не ...ПП -то за това си впечатлено ,че били изтеглени 7 милиарда от над 96 вкарани.Пфууууу,аман от капацитети от БФБунаци

Това вече е за бисери и вицове ....
                        Сега цял свят ще вкара милиарди долари при арабите за да има какво да папкат докато стачкуват и си сменят диктаторите.... безвъзмездно и алтруистично....и в същото време като вкарват долари там те ще се качват за да има по голяма покупателна способност за арабелите докато се молят .....

Коментар

Не мога да разбера защо ,като си просто и неуко същество не си седиш на БФБ-то, а се месиш там дето нищо не разбираш. То верно ,че ние българите се мислим за всезнаещи, но ти си и нагло да обиждаш хората,точно като приятелчето си Джей и после да се изкарвате жертви.
                          То невежата си личи кой е- само куха лейка може да си вложи парите на БГ борсата. Ходи да сееш маруля и ще изкараш повече . Мушмурок
                          ПП -то за това си впечатлено ,че били изтеглени 7 милиарда от над 96 вкарани.
                          Пфууууу,аман от капацитети от БФБунаци
                          Ама така ще направя......ще си стоя на ДАХ ,ДАУ и БФБ и ще участвам без лост вече 7 години а колко такива специалисти ,царе в невежеството са се сменили във Форекса и мислещи че са открили златната кокошка точно те и точно в този миг....
                          П.П. А за марулите също се иска акъл и пари..... а ти нямаш нито едно от двете по начина на поведение....
                          Last edited by meche_cveti93; 05.02.2011, 17:15.

Коментар

• Кой Е ПО НАЙ НАЙ
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Скорпио
                              недей така .... БФБ изпрати един приказен месец. БФБмераклиите отново влезнаха в пещерата на АлиБаба и сега "кой кат тях" .... какви марули .... 77% ръст на ЦКБ за 1 месец ... ние варненци отново показахме, че разбират от борси и пирамиди.

...
                              То верно,че вие варненци сте по - големи измамници и от пловдивчаните
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Скорпио
                                недей така .... БФБ изпрати един приказен месец. БФБмераклиите отново влезнаха в пещерата на АлиБаба и сега "кой кат тях" .... какви марули .... 77% ръст на ЦКБ за 1 месец ... ние варненци отново показахме, че разбират от борси и пирамиди.

Астролога
                                това сигурно в инструкциите го пише .... така е, малко червено копче, в сервизите си имат жаргон за него .... не мислих, че жена ми има "тракпойнт" ...

Коментар

Working...
                                X