IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро и честит празник

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Добрю ютрю
      Честит ви връх
      Сега въпроса е надоле или нагоре???
      Биволите няма ли да прибират
      печалби вече
      Успешен ден на всички ХОРА !!!
      добро утро , но след 1,3450 надолу за сега се отлага... е на вътре дневни естествено е да има надолу и то достатъчно за нас скромните спекуланти ...С малки сметки и големи портмонета ......

Коментар

• Добрю ютрю
        Честит ви връх
        Сега въпроса е надоле или нагоре???
        Биволите няма ли да прибират
        печалби вече
        Успешен ден на всички ХОРА !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          Ще се радвам да ги направиш и да ми ги изпратиш. И ако имаш на 55 сделки 4-5 губещи само, веднага те наемам.
          Петърчо пак се опитваш да манипулираш тълпата ... Ти поне си наясно и съм сигурен ,че ти се е случвало безброй пъти... Няма значение съотношението печеливши към губещи защото винаги идва онази ЕДНА губеща която е "достатъчно" за акаунта ... И ТИ СПЕЦИАЛНО СИ С ГОЛЯМ ОПИТ В ТАЗИ ЕДНА СДЕЛКА

Коментар

• Първоначално изпратено от PIRI Разгледай мнение
            Ако обичаш прочети "Четирите потока на парите" от Робърт Кийосаки и ще разбереш пътеводителя към финансовата свобода!
            Това е ЕДНА от хубавите му книги.....има още доста като поредицата мисля се казва цялата "Богат татко,беден татко". Доста полезна книжка - аз специално я четох ... май около 7 клас

Коментар

• Признавам, че пробива на 1.3750 силно ме изненада (в гръб)

Дано поне на 1.42 се запре...

Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
              А добро утро и здрасти на първият освестил се от сложните и въображаеми чертежи и графики.
              ПП преди няколко поста отворих дума за това....

Коментар

• Не е капитулирал.
                До Септември може да няма живи политици опозиция в Египет...

Коментар

• "Чудили ли сте се някога...
                  Каква е разликата между наемен работник и човек, притежаващ собствен бизнес?
                  Защо някои инвеститори правят пари с малък риск, докато повечето други едва свързват двата края?
                  Защо повечето хора сменят работа след работа, докато други напускат работа и създават бизнес империи?
                  Защо в индустриалната ера повечето родители искаха децата им да станат доктори, счетоводители или адвокати... и защо в информационната ера тези професии са финансово уязвими?
                  Защо много висшисти-отличници са готови да работят цял живот за хора, изключени от гимназията... бивши двойкари като съвременните мега-богаташи Бил Гейтс, Ричърд Брансън, Майкъл Дел и Тед Търнър?
                  Това е книга, която дава отговори на тези въпроси и ще ви помогне да намерите пътя си към финансовата свобода в един свят на все по-големи финансови промени.
                  Тази книга е за вас, ако:
                  - сте осъзнали, че „сигурната работа" едва ли ще ви направи богати и търсите път към истинска финансова свобода.
                  - сте готови да направите дълбоки професионални промени. Желаете да направите преход от индустриалната към информационната епоха. "

Аз лично смятам да наблегна на "Най-големите заговори за прикриване на истината за извънземните" и разни други за напреднали по темата "Политика и извънземни"

ПС: Мубарак капитулира. Утрото ще е интересно...
                  Last edited by Nekaduren Astrolog; 02.02.2011, 00:43.
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIRI Разгледай мнение
                    Ако обичаш прочети "Четирите потока на парите" от Робърт Кийосаки и ще разбереш пътеводителя към финансовата свобода!
                    Нямам време да чета книги,но ако желаеш формулирай ги тез четири потока и ги постни на целият форум да ги прочете,така ще имаш принос в ограмотяването на неуките
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Я защо са му пари той просто няма да ти плаща,я го виж пък и пари иска,за ползу Пешо не можеш ли да работиш,съфорумец в нужда се познава

Коментар

• Аз лично дълбоко съм заинтригуван от книгата която я е писал 12г.
                        Бих я купил, но само ако има картинки за оцветяване в нея. Или поне цветни картинки!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Ще се радвам да ги направиш и да ми ги изпратиш. И ако имаш на 55 сделки 4-5 губещи само, веднага те наемам.

Шшш ало Багдатския търговец :
                          Ей-там надолу в тая тема те чака един бас, не ми трябва да ме наемаш - работя по-добре за себе си. Ама искам да те видя мъж ли си или Пешко П***ката

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Съмнявам се да имаш толкова пари че да ме наемеш. Пак ти казвам да видиш гугъла
                            Я защо са му пари той просто няма да ти плаща,я го виж пък и пари иска,за ползу Пешо не можеш ли да работиш,съфорумец в нужда се познава
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Съмнявам се да имаш толкова пари че да ме наемеш. Пак ти казвам да видиш гугъла
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Ай ся, 100% на демо
                                По зарибявките 1000% на демо за нищо ги нямат

Коментар

Working...
                                X