If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрю ютрю
Честит ви връх
Сега въпроса е надоле или нагоре???
Биволите няма ли да прибират
печалби вече
Успешен ден на всички ХОРА !!!
добро утро , но след 1,3450 надолу за сега се отлага... е на вътре дневни естествено е да има надолу и то достатъчно за нас скромните спекуланти ...С малки сметки и големи портмонета ......
Ще се радвам да ги направиш и да ми ги изпратиш. И ако имаш на 55 сделки 4-5 губещи само, веднага те наемам.
Петърчо пак се опитваш да манипулираш тълпата ... Ти поне си наясно и съм сигурен ,че ти се е случвало безброй пъти... Няма значение съотношението печеливши към губещи защото винаги идва онази ЕДНА губеща която е "достатъчно" за акаунта ... И ТИ СПЕЦИАЛНО СИ С ГОЛЯМ ОПИТ В ТАЗИ ЕДНА СДЕЛКА
Ако обичаш прочети "Четирите потока на парите" от Робърт Кийосаки и ще разбереш пътеводителя към финансовата свобода!
Това е ЕДНА от хубавите му книги.....има още доста като поредицата мисля се казва цялата "Богат татко,беден татко". Доста полезна книжка - аз специално я четох ... май около 7 клас
"Чудили ли сте се някога...
Каква е разликата между наемен работник и човек, притежаващ собствен бизнес?
Защо някои инвеститори правят пари с малък риск, докато повечето други едва свързват двата края?
Защо повечето хора сменят работа след работа, докато други напускат работа и създават бизнес империи?
Защо в индустриалната ера повечето родители искаха децата им да станат доктори, счетоводители или адвокати... и защо в информационната ера тези професии са финансово уязвими?
Защо много висшисти-отличници са готови да работят цял живот за хора, изключени от гимназията... бивши двойкари като съвременните мега-богаташи Бил Гейтс, Ричърд Брансън, Майкъл Дел и Тед Търнър?
Това е книга, която дава отговори на тези въпроси и ще ви помогне да намерите пътя си към финансовата свобода в един свят на все по-големи финансови промени.
Тази книга е за вас, ако:
- сте осъзнали, че „сигурната работа" едва ли ще ви направи богати и търсите път към истинска финансова свобода.
- сте готови да направите дълбоки професионални промени. Желаете да направите преход от индустриалната към информационната епоха. "
Аз лично смятам да наблегна на "Най-големите заговори за прикриване на истината за извънземните" и разни други за напреднали по темата "Политика и извънземни"
Ако обичаш прочети "Четирите потока на парите" от Робърт Кийосаки и ще разбереш пътеводителя към финансовата свобода!
Нямам време да чета книги,но ако желаеш формулирай ги тез четири потока и ги постни на целият форум да ги прочете,така ще имаш принос в ограмотяването на неуките
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Ще се радвам да ги направиш и да ми ги изпратиш. И ако имаш на 55 сделки 4-5 губещи само, веднага те наемам.
Шшш ало Багдатския търговец :
Ей-там надолу в тая тема те чака един бас, не ми трябва да ме наемаш - работя по-добре за себе си. Ама искам да те видя мъж ли си или Пешко П***ката
Коментар