IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май ще тестваме съпротивата на 1.3736. А и дългосрочно се очаква поскъпване на US 2 YR T-Note ... да видим
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ДАВАЙ ЕВРОТО!

Така,стига сме викали,ами ми се иска да чуя мнения относно китайската НГ и вероятно по-неактивната търговия в Азия....Тъй като те са главните продавачи на долари ми е интересно дали доларчето няма да няма да поскъпне малко в следващата една седмица (надявам се не)

Интересен поглед върху долара :

http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1776878406&play=1
      Last edited by Voddy88; 02.02.2011, 21:45.

Коментар

• В София има няколко чейнча които са доста коректни и дава разлика под 10 п тоест по-малко от 10 единици от четвъртия знак след десетичната запетая-дано да съм се изразил правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
          ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕ
          Реде пущай негрята да се размърда тоя $$$$$ зелен гущер
          тихо бря .... египтянина още не е извадил бомбицата ... ше оцапаш убавата работа еееей

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
            пратиф бре комъпришпорваш ... наш как са мърда копчлука едвам ги нацелвам ...
            Моите не мърдат ве, да'н та държи още от снощи бря?

http://www.rbb.bg/bg-BG/Corporate_Cu...risk/04_rates/

http://www.tavex.bg/index.php?main=5

За койт' мои да смята. При $-Е се минава за по-гот през лев - да не би да не прекарат малко клиента....

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Ей на това му викам аз , да извадиш аргументи и да си защитиш тезата. Евала ! Ашколсун ! Само така.... с лайномета на пред. Явно толкова ти е капацитета, щом смяташ, че връткаш банките.....
              важно е да си на въртележката ... неможе само да си отзад ... ама понякога става ... важното е баланса да е положителен ... а ти ... сериозно си опресни знанията че явно си я караш от доста време на стара слава .. всъщност ... незнам на какво я караш ... щото ... нищо славно не съм видел от тебе не че и съм ти обръщал кой знае какво внимание де .... консервативен съм аз ... решил съм си че си смешник и друга нема

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕ
                Реде пущай негрята да се размърда тоя $$$$$ зелен гущер

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Бил съм дилър в банка и малко трудно ще ме убедиш в илюзорните си хипотези
                  Но пък щом ти харесва - вярвай им. Трябва да има плячка за банките иначе хранителната верига ще се прекъсне
                  Хабер нямаш от света момче -чети следното запазена ,по случайност бележка от една консервативна в това отношение банка -Инвестбанк -продажба на $ на 8/6/2010 и то следобед курс 1,6115-покупка на $ на 3/8/2010 -курс 1,4910 и то сутринта -12 ст разлика .по графика на алпари идеалната разлика е 14 фигури .А има къде къде по секси банки по отношение на курсовете --и ПИБ,и Обб ,да не изброявам ,

Сега провери на 4/11/2010 колко е бил курса следобед в която щеш банка по табло прибави 1 ст бонус ако обменяш количевства и виж на 30/11/2010

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    ЛС нЕма, ти негоднико си го пратил на Алъна
                    пратиф бре комъпришпорваш ... наш как са мърда копчлука едвам ги нацелвам ...

Коментар

ми .... незнам ... преди години може и да е било така ... но сега .... никак не е прав ... е ... ако обменяш две-триста евро няма да те огреят ... обаче над 5к при "благоприятни пазарни условия" стават доста сговорчиви ..... незнам незнам ..... ама почвате да се издавате полека лека .... търгОВЦИ
                      Факт. Трябва просто да си поискаш по-добрите курсове, това е всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                        на часова има на златото обърната ''Глава с рамене"
                        но не забравяйте на дневна ''Главата с рамене" - правилната .....
                        Патерна на по-голямата графика има
                        по - голямо значение
                        благодаря. те това е прогноза.
                        мразя бичи прогнози за златото.
                        ни се яде ни се пие.
                        дано му се поизпусне въздуха
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

ми .... незнам ... преди години може и да е било така ... но сега .... никак не е прав ... е ... ако обменяш две-триста евро няма да те огреят ... обаче над 5к при "благоприятни пазарни условия" стават доста сговорчиви ..... незнам незнам ..... ама почвате да се издавате полека лека .... търгОВЦИ
                          +1
                          над 5000 лева и курса се договаря като не ти харесва пущаш ново договаряне до сега не са ме прецаквали освен сам ако не се прецакаш

Коментар

тук веднага ти написвам едно ЛъСъ ...и окото ми не мигва
                            ЛС нЕма, ти негоднико си го пратил на Алъна

Коментар

.... винаги има по-голема риба Агъне .... не мисли че винаги ще можеш да лъжеш хората и да ти се разминава .... все някога и теб ще те приберат на топло .... макар че както си тръгнал ... ще стигнеш до там че ще ти се иска да те приберат че поне да си на топло и да дават нещо за хапване ... че и некой приятелка може да ти пусне ... ама и там нема да те искат ....

бррр че грозно ... винаги си успявал да изкараш най - лошото от мен нещастник
                              Ей на това му викам аз , да извадиш аргументи и да си защитиш тезата. Евала ! Ашколсун ! Само така.... с лайномета на пред. Явно толкова ти е капацитета, щом смяташ, че връткаш банките.....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Виж ся Хемусе, ти може да не си ходил с над 5к ама аз съм ходил и с 20к. Сговорчиви банки - смях на търкалета, спредовете са широки слон да мине
                                тук веднага ти написвам едно ЛъСъ ...и окото ми не мигва

Коментар

Working...
                                X