Май ще тестваме съпротивата на 1.3736. А и дългосрочно се очаква поскъпване на US 2 YR T-Note ... да видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
ДАВАЙ ЕВРОТО!
Така,стига сме викали,ами ми се иска да чуя мнения относно китайската НГ и вероятно по-неактивната търговия в Азия....Тъй като те са главните продавачи на долари ми е интересно дали доларчето няма да няма да поскъпне малко в следващата една седмица (надявам се не)
Интересен поглед върху долара :
http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1776878406&play=1Last edited by Voddy88; 02.02.2011, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕ
Реде пущай негрята да се размърда тоя $$$$$ зелен гущер
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениепратиф бре комъпришпорваш ... наш как са мърда копчлукаедвам ги нацелвам ...
http://www.rbb.bg/bg-BG/Corporate_Cu...risk/04_rates/
http://www.tavex.bg/index.php?main=5
За койт' мои да смята. При $-Е се минава за по-гот през лев - да не би да не прекарат малко клиента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЕй на това му викам аз , да извадиш аргументи и да си защитиш тезата. Евала ! Ашколсун ! Само така.... с лайномета на пред. Явно толкова ти е капацитета, щом смяташ, че връткаш банките.....не че и съм ти обръщал кой знае какво внимание де .... консервативен съм аз ... решил съм си че си смешник и друга нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБил съм дилър в банка и малко трудно ще ме убедиш в илюзорните си хипотези
Но пък щом ти харесва - вярвай им. Трябва да има плячка за банките иначе хранителната верига ще се прекъсне-12 ст разлика .по графика на алпари идеалната разлика е 14 фигури .А има къде къде по секси банки по отношение на курсовете --и ПИБ,и Обб ,да не изброявам ,
Сега провери на 4/11/2010 колко е бил курса следобед в която щеш банка по табло прибави 1 ст бонус ако обменяш количевства и виж на 30/11/2010
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЛС нЕма, ти негоднико си го пратил на Алънаедвам ги нацелвам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеми .... незнам ... преди години може и да е било така ... но сега .... никак не е прав ... е ... ако обменяш две-триста евро няма да те огреят ... обаче над 5к при "благоприятни пазарни условия"стават доста сговорчиви ..... незнам незнам ..... ама почвате да се издавате полека лека .... търгОВЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениена часова има на златото обърната ''Глава с рамене"
но не забравяйте на дневна ''Главата с рамене" - правилната .....
Патерна на по-голямата графика има
по - голямо значение
мразя бичи прогнози за златото.
ни се яде ни се пие.
дано му се поизпусне въздухаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеми .... незнам ... преди години може и да е било така ... но сега .... никак не е прав ... е ... ако обменяш две-триста евро няма да те огреят ... обаче над 5к при "благоприятни пазарни условия"стават доста сговорчиви ..... незнам незнам ..... ама почвате да се издавате полека лека .... търгОВЦИ
над 5000 лева и курса се договаря като не ти харесва пущаш ново договаряне до сега не са ме прецаквали освен сам ако не се прецакаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениетук веднага ти написвам едно ЛъСъ ...и окото ми не мигва
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение.... винаги има по-голема риба Агъне .... не мисли че винаги ще можеш да лъжеш хората и да ти се разминава .... все някога и теб ще те приберат на топло .... макар че както си тръгнал ... ще стигнеш до там че ще ти се иска да те приберат че поне да си на топло и да дават нещо за хапване ... че и некой приятелка може да ти пусне ... ама и там нема да те искат
....
бррр че грозно ... винаги си успявал да изкараш най - лошото от меннещастник
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВиж ся Хемусе, ти може да не си ходил с над 5к ама аз съм ходил и с 20к. Сговорчиви банки - смях на търкалета, спредовете са широки слон да мине
Коментар
Коментар