If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не го приемай лично - хваща ме яд като гледам какво се случва
За психологическият аспект си адски прав.
На мен лично ми е много интересно как така в петък свалиха рейтинга на Гърция, в Понеделник - рейтинга на гръцките банки а пазара не реагира. Явно тази информация е вкарана в курса къмто 31-12-3.01
И какво се случва по-точно ?
Колко време очакваш една новина от преди половин година да е актуална?Свалили били рейтинга на Гърция...Дреме ме ли му на някой според тебе дали рейтинга ще е боклук,или МЕГА боклук?Плюс това беше свален от 3-та агенция - FITCH,ако не се лъжа.Това беше още.....преди няколко дни май.Предните 2 агенция си го бяха свалили рейтинга отдавна.Виж ако понижат рейтинга на Испания или на Италия ще има движение...ама Гърция и Ирландия квото и да ги правят сега "файда" няма да има.....СПОРЕД МЕН!
На мен лично ми е много интересно как така в петък свалиха рейтинга на Гърция, в Понеделник - рейтинга на гръцките банки а пазара не реагира. Явно тази информация е вкарана в курса къмто 31-12-3.01
Нали ти е ясно, че дребните рибета само прочитаме резултатите на нещо което вече се е случило, а това което ще става е достъпно само на китовете. За това ние трудно на нас и умираме от кеф на всеки спечелен пип.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Явно не съм бил разбран. Като казах интересно, нямах на предвид да се следват стратегии публикувани в публичното пространство. За мен е важен психологическият момент, когато масово търгуващите на пазара виждат една и съща информация и последващите им действия на маркета.
Не го приемай лично - хваща ме яд като гледам какво се случва
За психологическият аспект си адски прав.
Сега да да обърна темата че Е/Д изправи линията и не е интересно:
Това е някакъв капан за баламурници
...
Явно не съм бил разбран. Като казах интересно, нямах на предвид да се следват стратегии публикувани в публичното пространство. За мен е важен психологическият момент, когато масово търгуващите на пазара виждат една и съща информация и последващите им действия на маркета.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Хммм, ето нещо интересно и полезно може би : Calling all traders, there is a new programme on Dukascopy TV which may help you grab a few extra pips. Technical analysis is of central importance......http://www.facebook.com/search.php?q...06584&comments
Сега да да обърна темата че Е/Д изправи линията и не е интересно:
Това е някакъв капан за баламурници
Нали се сещаш че всички технически индикатори, стратегии и други такива отдавна са натъпкани в разни клъстери по света? А това са машини които по няколко милиона пъти в секунда анализират индикаторите и чертаят птрепоръчителен курс. Даже ще се учудя ако няма готови системи за трейдинг които ги закачаш някъде да бачкират денонощно, с нет и ток резервирани...
За това Стамбата, Реда и Комърджито работят Защото вкарват мисъл стрещу CPU-тата
За справка: машинка, която ще ти анализира КАКА900000, манияшка, струва по-малко от 2000лв и е голяма... а сега де... Колкото тавата на тъщатата (1U). И ще го прави Н-пъти в секунда.....
Mmmmm....ddaaaaa.......Хапнахме, пийнахме ,,, свършихме тез три работи
П.П Разтурили кочинките в Благоевград! сигурно е заради шапа. Ама има и едно убаво местенце в Кресненското дефиле. Сервират едни вратовръзки на скара дълги по 1 метър
Редакция: Тез 4 работи свършихме.....3-тото 2 пъти
Коментар