Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнениеайде здравейте и от мене....тъкмо се връщам от лекции и намирам изяден стоп....някакви идеи някой да даде?
Запитай:
-Кой ми е изял стопчето?
Ако имаш късмет,отнякъде ще се покаже засрамената Снежанка
А къде беше стопчето,бай дъ вай?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеА дали не дава възможност на все повече "да купят върха"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеКолкото повече пъти се пробва.....ще го пробие най-вероятно скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеХаха,лош инплоймънт = долара долууууу
Почнаха да излизат разни слухове които няма да им се понравят
Давай ДОЛАРЕЕЕ !!!!!!!!!!!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Здравейте,хора,занимаващи се с нечестна търговия за бързо забогатяване, основано на препродажба, разлика в цените, дефицит на стоки и др.!
Да не кажете,че ви обиждам:
Вж.Български тълковен речник-дума,,спекула"
Аз мисля,че видимо импулсът нагоре загуби ускорение,но нещата все още са на кантар,така да се каже.Както писах вчера или онзиден,при слизане под 3434 може да се опита късо,но с малки обеми за всеки случай и едва под 3205 да се мисли за обръщане на тренда.Успехи!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеДобре за кого е въпроса - за долара или за еврото?
Навремето при лоши емплоймент новини долара растеше а напоследък пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеВикам да изчакаме молбите за безработица и тогава да го мислим....ако бъдат колкото се очаква,не е добре-ако е повече ОЩЕ по-зле.Ако паднат под 400к ще е добре само май
Навремето при лоши емплоймент новини долара растеше а напоследък пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеНа Н1 има вече три опита за пробив на 1.35 казва ли ти някой кво ще стане , сигурното е че тук се решава нагоре или надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМиии загуби инерция Еврото !!!
Поне това е сигурно.
Другото е , че некои спомена за
некви милиардни стопове, но не знам
дали е вярно.
Да няма некви изтичащи опции
и да го пазят отгоре???????Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеДа,ама накъде?
На часова графика се образува обръщаща формация . Ако и третия бар е кръстче ,май ще е за надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеДа,ама накъде?
На часова графика се образува обръщаща формация . Ако и третия бар е кръстче ,май ще е за надолу?
Поне това е сигурно.
Другото е , че некои спомена за
некви милиардни стопове, но не знам
дали е вярно.
Да няма некви изтичащи опции
и да го пазят отгоре???????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар