If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
някакви идеи за подкрепа нагоре при DJIA?
бърже да се редактираш че ше земат да ти се подиграват след малко
инак за съпротивите ... в момента има некво добелтопче на петминутката ... след малко ще видим това топче ще стане ли съпротива или ще пукне ... ако идеш да гръмнеш нещо на валстрийт може това топче да се окаже средносрочно връхче ..... ама треба да си бърз .... че тез пезевенги ще го избушат и него
успехи !!!
Здравей, това е вярно и има смисъл, но само на теория.
На практика има още два фактора които вкарват това твърдение в графа митове и легенди
Поздрави и успех !
митове и легенди - правилно
един ако вярва в едно, друг вярва точно в обратното. през всяка точка от графиката минават ен на брой каки, черти на фибоначи и ган и каквото още се сетиш. кое точно и как оказва влияние заради това че точно на него вярват. цената хал хабер си няма за чертите които рисуваме по графиките
като те видех Пенчеве ... та се сетих за гърмежите .... .... и .... ако си случайно нейде по Ню Йоркско ... а фани иди по валстрийт да гръмнеш нещо че се не издържа вече ...
такааа ... подремнафме ... е/д ... добре .... ама тез пусти индекси даимсеневиди от миналата седмица са почнали да ми консумират дневните печалбици от валутити ... и вече земаха да земат превес ... то бива то може ... ама ... верно тва есендпе ше го избушат до 1332 преди да почнат да го коригират ... ако изобщо почнат да го коригират ... зе да ми писва малко от всичката таз позитивност
Пенчеве .... не съм така невинен ...
Пламене надявам се наистина да съм по скоро полезен от колкото вреден
Ами поне това показват изчисленията по метода на алтернацията. Цифри.....не си ги смуча от пръстите, а калкулатора дава този резултат. Аз само правя сбора
Недей!Ще разбиеш много мечи сърца
Корекцията почна, а 3570 и после 3625
Коментар