If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
модела на анонимника със съпротивата и обръщането @ 87 вече глътна вода imho
чакаме утре ревизирана работна картинка .и по-бързо по-дяволите , че не знам утре ко да прая
РУУУКИТО няма да се притесняваш само !!!!
Утре е лихвен ден и вероятно търговията
ще е още по скапана и по-трудна
Но ще ти пусна още една песничка !!! http://www.youtube.com/watch?v=MuQ0AQ7YWS8
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Малко.. не е баш спам:
Лъвът, царят на животните издал заповед:
- Всички в гората се задължават да пазят пълна тишина между 2 и 4 часа следобяд - царят почива.
Ляга той, заспива и... гръм. След малко... отново бууум. На третият гръм ядосан тръгва по посока на взривовете и вижда слона. А той гледа невинно и мига с очи:
- Ваше величество, зная за вашата заповед и затова тихичко, тихичко си еба едни маймунки. Ама аз свършвам - те гърмят.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Малко.. не е баш спам:
- Всички в гората се задължават да пазят пълна тишина между 2 и 4 часа следобяд - царят почива.
Ляга той, заспива и... гръм. След малко... отново бууум. На третият гръм ядосан тръгва по посока на взривовете и вижда слона. А той гледа невинно и мига с очи:
- Ваше величество, зная за вашата заповед и затова тихичко, тихичко си еба едни маймунки. Ама аз свършвам - те гърмят.
Малко.. не е баш спам:
Боко и на теб привет,
де ги видя тези тренд линии, че и грешни. Явно си преминал към четвъртото и си решил за мезе да ме вземеш.
Това са енергийни черти, с изключение на едната, която описва силует на клин, който съм го зачакал сутринта за потенциално развитие на север .... алоо
.... сега се загледах има две, които "по-отгоре" описват две различни корекции, но и те са правилни.
Демарк нищо не разбира от енергийни черти.
Ах ,ти палафник
Като взема да мезя и хептен я прекарвам
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Комарджи привет,от вълни много не разбирам само до трета (без мезе) и зацепвам,но ако поразчистиш малко графиката от грешните тренд линийки може и да се постарая да измисля нещо
Истинската тренд линия е една както е казал Демарка
Боко и на теб привет,
де ги видя тези тренд линии, че и грешни. Явно си преминал към четвъртото и си решил за мезе да ме вземеш.
Това са енергийни черти, с изключение на едната, която описва силует на клин, който съм го зачакал сутринта за потенциално развитие на север .... алоо
.... сега се загледах има две, които "по-отгоре" описват две различни корекции, но и те са правилни.
Демарк нищо не разбира от енергийни черти.
модела на анонимника със съпротивата и обръщането @ 87 вече глътна вода imho
чакаме утре ревизирана работна картинка .и по-бързо по-дяволите , че не знам утре ко да прая
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Глупости , ся ще цъфне Дон Патагон и ше каже че пишеш простотии , заблуждаваш хората и дано никой не те взема насериозно като ти чете постовете ,щото си смешник
Е,от тебе не го очаквах,от другите както и да е ,с рускини,полякини и т.н.,а ние с чи......те,то и Карата се включи в оргията
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар