IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къси Е/$ от 1.3680 със стоп на 1.3688 и цели 1.3665 и 1.35643 .... скалпче

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      модела на анонимника със съпротивата и обръщането @ 87 вече глътна вода imho
      чакаме утре ревизирана работна картинка .и по-бързо по-дяволите , че не знам утре ко да прая
      РУУУКИТО няма да се притесняваш само !!!!
      Утре е лихвен ден и вероятно търговията
      ще е още по скапана и по-трудна
      Но ще ти пусна още една песничка !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=MuQ0AQ7YWS8
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Малко.. не е баш спам:
        Лъвът, царят на животните издал заповед:
        - Всички в гората се задължават да пазят пълна тишина между 2 и 4 часа следобяд - царят почива.
        Ляга той, заспива и... гръм. След малко... отново бууум. На третият гръм ядосан тръгва по посока на взривовете и вижда слона. А той гледа невинно и мига с очи:
        - Ваше величество, зная за вашата заповед и затова тихичко, тихичко си еба едни маймунки. Ама аз свършвам - те гърмят.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
          Малко.. не е баш спам:
          - Всички в гората се задължават да пазят пълна тишина между 2 и 4 часа следобяд - царят почива.
          Ляга той, заспива и... гръм. След малко... отново бууум. На третият гръм ядосан тръгва по посока на взривовете и вижда слона. А той гледа невинно и мига с очи:
          - Ваше величество, зная за вашата заповед и затова тихичко, тихичко си еба едни маймунки. Ама аз свършвам - те гърмят.
          колко мъка има на тоя свят боже

Коментар

• Малко.. не е баш спам:
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              Боко и на теб привет,
              де ги видя тези тренд линии, че и грешни. Явно си преминал към четвъртото и си решил за мезе да ме вземеш.
              Това са енергийни черти, с изключение на едната, която описва силует на клин, който съм го зачакал сутринта за потенциално развитие на север .... алоо
              .... сега се загледах има две, които "по-отгоре" описват две различни корекции, но и те са правилни.
              Демарк нищо не разбира от енергийни черти.
              Ах ,ти палафник
              Като взема да мезя и хептен я прекарвам
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                Комарджи привет,от вълни много не разбирам само до трета (без мезе) и зацепвам,но ако поразчистиш малко графиката от грешните тренд линийки може и да се постарая да измисля нещо
                Истинската тренд линия е една както е казал Демарка
                Боко и на теб привет,
                де ги видя тези тренд линии, че и грешни. Явно си преминал към четвъртото и си решил за мезе да ме вземеш.
                Това са енергийни черти, с изключение на едната, която описва силует на клин, който съм го зачакал сутринта за потенциално развитие на север .... алоо
                .... сега се загледах има две, които "по-отгоре" описват две различни корекции, но и те са правилни.
                Демарк нищо не разбира от енергийни черти.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Май паднаха в боя къси стопове над съпротивата 1,368+
                  Всъщност не е ли това целта?
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    Май паднаха в боя къси стопове над съпротивата 1,368+
                    На Стамбата дрътата КАКА е виновна ,
                    ако верно е на 1.36888

Коментар

• модела на анонимника със съпротивата и обръщането @ 87 вече глътна вода imho
                      чакаме утре ревизирана работна картинка .и по-бързо по-дяволите , че не знам утре ко да прая
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Реде-е спри да купуваш бря,или затвори дългите та и ние да се включим
                        Ни дълги ни къси след като ми взеха стопа
                        Пазара е свободен и дерзайте !!!!!
                        Сега ще си направи 1.36333
                        само да ме дразни

Коментар

• Май паднаха в боя къси стопове над съпротивата 1,368+
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Изрода бивол как ми ръгна
                            нагло стопа с рогите
                            Реде-е спри да купуваш бря,или затвори дългите та и ние да се включим

Коментар

Е,от тебе не го очаквах,от другите както и да е ,с рускини,полякини и т.н.,а ние с чи......те,то и Карата се включи в оргията

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Глупости , ся ще цъфне Дон Патагон и ше каже че пишеш простотии , заблуждаваш хората и дано никой не те взема насериозно като ти чете постовете ,щото си смешник
                                Е,от тебе не го очаквах,от другите както и да е ,с рускини,полякини и т.н.,а ние с чи......те,то и Карата се включи в оргията

Коментар

Working...
                                X