IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    CHINA RAISES KEY INTEREST RATES BY 25BP

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ...
      Сега платформата е гола като бебе,
      мигам като мишка у брашно
      и правя като Крадливата мижатурка
      Как е тука Агентурно-Оперативната Обстановка ? Разрушители на Форуми има ли ? ...А неразкулачени вражески елементи ?

Ако трябва да позасилим котировките ,че да коригираме несъотвествията

Наздраве Бат Седефчо ! ....С таратор
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• CHINA RAISES KEY INTEREST RATES BY 25BP
        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от trend-watch Разгледай мнение
          "Мнозинството от трейдъри, анализатори и хора, които се занимават с финансови пазари биха Ви казали, че е лесно да научите технически анализ и Вълновия принцип на Елиът. И тези хора ужасно много грешат. Малкия брой правила, които тези два, взаимно допълващи се метода съдържат в себе си се научават лесно, но практическото им използване на пазарите - прогнозирането и търгуването, не са лесни занимания."

http://trend-watch.org/obuchenie/
          ти си ги научил и си вече изграден професионалист и сега си готов да ни предадеш твоите знания ... налЕ
          И ни подкарваш с лека захранка барем се закачи някоя таранка за да разбере колко са трудни техническия анализ и особенно Вълновия принцип на Елиът - за който пък аз ти казвам най-отговорно ,че за никакъв ЧЕП не става особенно за прогнозиране на вал.пазари.....

Коментар

• Покачването, което се наблюдава в последния половин час е с неопределен характер и голяма волатилност и трябва да се внимава...не е за влизане!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
              Перфектно плъзгане по долната граница на облака на Н4...красота!
              Здравей,Мос!То хубаво на Н4 го следва,ами ако вземе да описва облака на D1 отгоре-в петък трябва да сме към легендарното 1.333333333!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• КОМЪРДЖИ дека одиш бря ??
                Аз да ти кажа по нощите успях
                да затворя едното късо,а преди малко
                при захода на 1.36 00 КЕНЕФО
                затворих и най-старшата КЪСА
                Сега платформата е гола като бебе,
                мигам като мишка у брашно
                и правя като Крадливата мижатурка
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  какъв е мотива на човек дет изкарва пари ей тъй кът си цъка с мишката да се занимава с досадни ученици
                  Много хубав въпрос. Обаче не мисля, че тука е мястото да се дискутира, защото е многооо дълга тема. Съвсем накратко, това мисля е въпрос на лично възприятие за света и е строго индивидуално. Може да видите дори фрапиращи световни примери - хора, направили завидни богатства отдават десетки години от живота си в опити да научат останалите хора.

Надяваме се да не сме ядосали много хора с нашия пост. Просто искахме да покажем нещо ново, което се случва на пазара у нас. Както знаете вече, той не е особено голям. Поздрави.

Коментар

• на 5 мин 3640 , двойно връхче --- нема ли селлове добра възможност , обръща с цели паритету
                    ----------------------------
                    давай евро

Коментар

• Koмарджи здрасти
                      Пазара е идеален и междувпрочем по моето броене все още сме в границите на екстрeмумите от петъка, ще покажа и с картинка от сутринта.
                      Като ти гледам рисунките някак си ми прави впечатление, че обръщаш повече значение на трендлинийките и разните вълнички вместо на самите хоризонтални нива. Не съм сигурен дали е така, ти ще кажеш, но в петъка рисунката ти беше плоска( с оглед на хоризонталните) сега не е така, а все още сме в онези граници.
                      Ето я картинката с отчетливите нива и идеи....за който си е написал домашното

http://prikachi.com/images/258/2961258l.jpg
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

"Мнозинството от трейдъри, анализатори и хора, които се занимават с финансови пазари биха Ви казали, че е лесно да научите технически анализ и Вълновия принцип на Елиът. И тези хора ужасно много грешат. Малкия брой правила, които тези два, взаимно допълващи се метода съдържат в себе си се научават лесно, но практическото им използване на пазарите - прогнозирането и търгуването, не са лесни занимания."

То пък да не мислиш че икономически неук идиот -- който до вчера бил пазач или хвърлял киреч Ще стане трейдър
                        дават си парите за простотии основни спонсори на пазара ! тва пък '' магьосническите '' курсове / тва пък капака на дивотията / ..да не говорим че 99% процента хал хабер си нямат и от езици / да не говорим за английски / .......
                        туй пък някой ДА се праййй на тарикат и си прави реклама в форум , като се цели да спести едно банерче за някви мижави пари --- пък на мислещите хора говори достатъчно за услугата .....
                        п.с нищо лично ,винаги се дразня на евтините реклами

Коментар

• Добър ден!
                          критичното ниво на 3626 бе преминато, но към момента кендалите ги задрасквам поради:
                          1. Развалят ми интрадей броенето.
                          2. Светнаха ме, че голяма част от сделките са осъществени от машини, които по всяка вероятност не вдяват от основните принципи на EW за начало на вълната и за това се налага да ги променя .... принципите.
                          3. Всъщност неможе 3-4 кендъла на 1час да променят цялото натрупване от предходните 60 .... 24 пипа нищо не са.

Забележка: може би повторното преминаване върха ще ме накара да преразгледам ситуацията.

http://min.us/mvkoFmB

в галерията има цялата идея. общо взето този сайт за споделяне е перфектен за развиване във времето на рисунките .... броенето е в галерията.

Коментар

какъв е мотива на човек дет изкарва пари ей тъй кът си цъка с мишката да се занимава с досадни ученици
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                              Перфектно плъзгане по долната граница на облака на Н4...красота!
                              Мосе, само внимавай да не те изтрещи някоя мълния от тези облаци.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                От страх не влезнах и сега пак
                                правя като Крадливата мижатурка
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                                И аз си бях решил, че ще бие с малко 3650, откъдето да вляза с още къси предвид близкия стоп, но така и не се случи.

Или както пише в увода на "Кама сМутра - изборът да нямаш избор": "Пазарът може да те порне от всяко едно положение. Ако не го направи той, имаш уникалния шанс да се порнеш сам."

Да видим, дали след малко пък няма да има "по- добри нива" за шорт или ще чакаме дневно затваряне под 3400.

Коментар

Working...
                                X