IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз от графики също не отбирам. Разчитам на пресантимана...
    мисли си за осми клас ...

ай вече спирам ... наистина ...

само още 3 поста най много

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
      мощен сел от 3730, цели 3280, 3210
      А за стопа нещо да кажеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        А нещо по-Конретно за разлика от по-скоро? Тъй като говорим за някакви си 5-10 часа, дали ще може една 1ч. графика да видим защо очакваш тези нива "по-скоро" под паритета и под 1.60000 ако може разбира се ?

Аз от графики също не отбирам. Разчитам на пресантимана...

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
          мощен сел от 3730, цели 3280, 3210
          тоа па .... ... стига че ще му затрудниш членоизрастването на алъна ...

ай ... лека вечер ...

П.П. страшно се радвам да те вида масажоре

Коментар

Според-зависи от безработицата, но по-скоро тази нощ сме под паритета.

И един бонус - до утре вечер, пак според-зависи от MPC, но при кабела сме по-скоро под 1.60.
            Успех!

П.П. За еврото дума не съм обелил.
            А нещо по-Конретно за разлика от по-скоро? Тъй като говорим за някакви си 5-10 часа, дали ще може една 1ч. графика да видим защо очакваш тези нива "по-скоро" под паритета и под 1.60000 ако може разбира се ?

П.П. та поне спор да стане и жадният за самоизява ХЕМУС да може да се включи ...

Коментар

Ти море няма да видиш в следващите 21г. ако продължаваш така. Ама на мен ми е през оная работа..........
              оная работа ..... ... повечето знаем че си путка ... конкретизирай нещата ... оти член ... ти .. нямаш ... съжалявам те ... ама ... приемиго и давай нататък ... все някога ще ти порасне

Коментар

• мощен сел от 3730, цели 3280, 3210
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Опа..........цитатът ти беше за друго, ама нейсе..... да не издребнявам.

Я сега за ADR's ако говорим , да те чуя какво мислиш за Ози щом за от евро не отбираш
                  Според-зависи от безработицата, но по-скоро тази нощ сме под паритета.

И един бонус - до утре вечер, пак според-зависи от MPC, но при кабела сме по-скоро под 1.60.
                  Успех!

П.П. За еврото дума не съм обелил.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    ХЕМУСЕ сетих се навреме аз
                    по ранната икендия
                    Въпроса е ти дали се сети ??
                    ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                    свърши тя ... черен метър излезе с амбицията ... сега се разговарвам с азиатската дрогарантия ... да видим сметката на метър ... аз евра си имам достатъчно ... да видим на чернилката требват ли му още

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                      ауууу алъне ... веднага късо е/д ....

стопчето ще ти го оставя на тебе да си го харесаш ... обема е 15 % от акаунтя .... внимавай че имам на море да ходя
                      Ти море няма да видиш в следващите 21г. ако продължаваш така. Ама на мен ми е през оная работа..........

Коментар

Ти започна разговора с китайските ADR's. Къде ме забиваш към еврото?! - аз от него не отбирам......
                        Опа..........цитатът ти беше за друго, ама нейсе..... да не издребнявам.

Я сега за ADR's ако говорим , да те чуя какво мислиш за Ози щом за от евро не отбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          ше се сетиш ... двуличник такъв ... фурнажийска лопата
                          ХЕМУСЕ сетих се навреме аз
                          по ранната икендия
                          Въпроса е ти дали се сети ??
                          ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Мащам стопа, и нов отложен сел от 3757. Отивам да пия бира) Бих желал да го изслушам този до край ама ме чакат. Бутнете надоле индексите че нямам кинти за форекс
                            Лошо Седларов......лошо.......стоп никога не се мести.....

Коментар

• Лоста е 100 ... вади сметалце и смятай

Коментар

Не, не е напразно. Бързо схващам, макар да трябва дълго да ми се обяснява.....

Сегашното продължително време трябва да продължи поне до 1.3930 ако го разглеждаме като първа от трета импулсна вълна от по-голяма степен. Ако пък го разглеждаме като трета импулсна, трябва да продължи до към 1.52-1.55++ ........... ПОНЕ !!!
                                Ти започна разговора с китайските ADR's. Къде ме забиваш към еврото?! - аз от него не отбирам......

Коментар

Working...
                                X