IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Ами смени си Ник-а ..... пиши се Левски или Ботев.........това Анон някак си доста Египетски ми звучи
    Не става. И с ник Анон си имах/имам доста проблеми с разни Поп Кръстювци..... какво остава с Ботев или Левски... пък и това са светини. Не бих си позволил.

Коментар

• еее ама комустава сега на туй евро ....

аде разти бре .... аде че му треба на петър да удря петия сантиметър ... аде молятисе бе ... аде скочи бе ко ти стана виж как добре беше тръгнало ... петре дръж се ... иде бате ... само още малко и иде

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        смислен си беше и още как
        боко 10-ина пипа зе от тва удължаване, въпреки , че на 5 мин и на 15 мин нямаше още основания за дълга и си беше само за контра с минимална цел
        Добра вечер.Точно така правилно си схванал,че това беше пикаене срещу вятъра,но 10пипса са си 10.Просто имаше много ясен сигнал за вход,на който всички скачат,а точно това използват акулите,хвърлят си захранката и след това айде на урожая.Затова в следващият пост писах,че чакам вход за дълги,докато малките рибета като нас се чудят какво е станало и защо модела не проработеи големите си накупиха и с оглед на днешното движение печалбите не са малки.А за рибетата остава удареният стоп,и взиране в графиката за следващ сигнал,който ката дойде и те решат да влязат,акулите разтоварват,и така историята се повтаря
        Айде,че много глупости изписах
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ментор, НО без ЛИНК.
          Ако ме разбираш.... работим на Ползу роду.
          Ами смени си Ник-а ..... пиши се Левски или Ботев.........това Анон някак си доста Египетски ми звучи

П.П и кой точно е родУ за теб ? Бате Бойко, Хемус, или други дЗверове пишещи тук и там ?

И все си мисля, че Ментор няма как да ми бъдеш...........дори да тичаме един срещу друг !
          Last edited by Алън; 09.02.2011, 22:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
            доберманката заспа да ме чака ... ше ти се невиди и форума и прастатията ...

петре ... разте ли ...

аноне ... и ти толкоз разбираш от техника ...
            Вместо да благодари той .....
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

А може ли да те попитам, като какъв ми даваш тоз съвет? Че някак си менторски ми звучиш !?

П.С. В индексите чакам доста мечи перверзии, но да не изпадам в подробности сега.......
              Ментор, НО без ЛИНК.
              Ако ме разбираш.... работим на Ползу роду.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Хаха... доволно... храна за всички
                магаре и заек ... знаеш ли го вица ...

влязло му на заека ... магарето притеснено ...вика зайо още може ли ...
                заека ... охе мохи ... (няма да те сещам ... гледам си на стотина поста интелегенцията не бива да те е напуснала още )

Коментар

Мене стейтмънти ми не трябват - Стига ми и един ден писане тук.
                  Ами халал да ти е щом това те храни ! Значи да не те мислим в следващите 2-3 месеца дали си сит !?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Викаш пробва бика - сега проба как пори и мечка

Рукито е прав, масово фурнаджийски лопати тука
                    това даже е положително качество за спекуланта
                    по-добре, отколкото да се упорства до маржин кола
                    поста към реда беше бъзик
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Като го чета червеното и съм сигурен, че очакваш мощно рали в индексите след малко.....

Не смесвай фундамент/сентимент с техника. Резултатът няма да е добър.
                      А може ли да те попитам, като какъв ми даваш тоз съвет? Че някак си менторски ми звучиш !?

П.С. В индексите чакам доста мечи перверзии, но да не изпадам в подробности сега.......

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение

петре ... разте ли ...

Хаха... доволно... храна за всички
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Поумори се явно
                          ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                          П.П.Хемусе щото много се репчиш
                          подарявам ти по избор
                          една ДОБЕРМАНКА
                          http://www.youtube.com/watch?v=VLnYPXTs9LY

петре ... разте ли ...

Коментар

И колко знаеш? Я ми дай мейла си за да ти пратя стейтмънта, та Ти да го постнеш тук, че аз незнам как !
                            Мене стейтмънти ми не трябват - Стига ми и един ден писане тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Хм, или сега или никога.
                              Еврото зависна нещо
                              Поумори се явно
                              ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                              http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                              П.П.Хемусе щото много се репчиш
                              подарявам ти по избор
                              една ДОБЕРМАНКА
                              http://www.youtube.com/watch?v=VLnYPXTs9LY
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Освен вълнобройство (което успешно се прилага от 1934г) има и други фактори, като сентимент, тех.индикатори (различни, не ме карай да ги изброявам, ама са на база точна наука като МАТЕМАТИКАТА) , страх и алчност. И още 2-3 жокерчета, ама да не занимавам аудиторията с тях
                                Като го чета червеното и съм сигурен, че очакваш мощно рали в индексите след малко.....

Не смесвай фундамент/сентимент с техника. Резултатът няма да е добър.

Коментар

Working...
                                X