IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Малко странен аргумент имаш - ресурсните валути затуй са и ресурсни - поскъпват с поскъпването на ресурсите понеже държавата е производител/износител а не понеже ги внася (и плаща за тях с валутата си).
    Мисля си че САЩ им дърпат конците. освен това цените на ресурсите не са ли в долари?
    Last edited by 4un4o; 10.02.2011, 11:54.

Коментар

• купувайте еврото бре, 1.3620 беше дъното
      Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Някой друг освен мен вижда ли на 15 мин при ЕУР/УСД между 1.3700 и 1.3701 едно гапче ?
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          А ти смяташ ли че няколко изключения от правилото променят правилото
          Смятам че няма правила.
          Изключенията започнаха да преобладават - т.е. време е да се преосмислят правилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Да предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??
            Малко странен аргумент имаш - ресурсните валути затуй са и ресурсни - поскъпват с поскъпването на ресурсите понеже държавата е производител/износител а не понеже ги внася (и плаща за тях с валутата си).

Коментар

Браво, браво. Един индекс не виждам на зелено.
              Ще видиш съвсем скоро. Стой и гледай мача...

Евро/долар най-късно в Понеделник го чакам да удари 1,3450. Може и доста по-рано да стане ако започнат да прибират печалбите на фондовите индекси. При Дау корекцията ще бъде минимум от 300 точки.

Ноооо... пазарът вече не е това което беше. Пазарът е толкова манипулиран, че е цял късмет ако минем 3 дена без вербални или директно пазарни манипулации от къде ли не.... Няма координации, няма договорки. Всеки дърпа килимчето към себе си по най-безпардонен начин!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Опс - смяташ ли че все още корелацията (обратна) $-индекси е в сила?
                А ти смяташ ли че няколко изключения от правилото променят правилото

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Да предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??
                  Кризата не е отминала !!!!!
                  Виж как индустрията забавя ръст в Германия !!!!
                  Това с лесния достъп му се вижда края,
                  щото не могат до безкрайност да разтягат
                  дефицити , щото няма да могат да ги плащат.
                  Та и затова умните пари бягат към
                  стоковите пари, инак биха се вливали другаде.
                  Ще бягат в сурови ще бягат но колко да бягат????
                  Ще се набалончи производствената инфлация ,
                  ще спрът лесния достъп , след това ще
                  вдигат лихви , но потреблението е ГЛАВНОТО
                  дето го няма , щото потребителите са
                  достатъчно задлъжнели , че да взимат повече
                  кредити , а свободен ресурс нямат.
                  ПОРОЧЕН КРЪГ е , което ще доведе
                  най-вероятно до нова икономико-социален
                  политически модел.
                  Как , ми не знам, но има и много
                  лош възможен сценарии........
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Хаха това се казва шанс. Проспах си входа в австралиеца и днес като стана, що да видя - то не било вход май. Късмет, че и добре се наспах! Е на 4 часа още не е ясно, но щом така го бият след новините май няма да стане.
                    А от друга страна късият кабел се развива много добре за сега.
                    Желая успешен ден за всички!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Да предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??

Коментар

Браво, браво. Един индекс не виждам на зелено. Немците се опитаха да напинят с отварянето, но се провалиха. Давай доларе!!!!
                        Опс - смяташ ли че все още корелацията (обратна) $-индекси е в сила?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Добро утро ! Сега ме е яд, че и двата лимита ми бяха на 3651. Трябва да търся нов вход за къси
                          Мен пък ме е яд , че сигнала
                          за вход за къси е бил в 7 без 20 ,
                          а тогава все още съм бил
                          в обятията на Морфей
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Браво, браво. Един индекс не виждам на зелено. Немците се опитаха да напинят с отварянето, но се провалиха. Давай доларе!!!!

Коментар

• Добро утро ! Сега ме е яд, че и двата лимита ми бяха на 3651. Трябва да търся нов вход за къси
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• СТИСКАЙ и НАТИСКАЙ до 3580 да си не дига ГЛАВАТА
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X