If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te и вълни много участници броят ама не им се получава Да не говорим пък за индикаторните клоуни на които пазара все им се променял и им се бъркали алгоритмите
Ето един пример как действам аз. Долу забележи първо времето. До американската сесия не търгувам нищо....принципно, не винаги, но в повечето случай не го правя.
После границите на зародилата се консолидация, в случая правоъгълника. Първото дъно обозначено с голямата дебела бяла линия и последващото по-високо такова и импулсен пробив от рейнджа първи вход при цена по-висока от последното барче което е мечи и съм обозначил нивото, а върха на стрелкичката се намира над него. Следва още един пробив нагоре и след малката корекция втори бай.
И да, това не е мудното евро Което е голямо предимство и като цяло става много по-лесно
2 въпроса
1. ) защо не търгуваш вече априлският фючър обема е двойно по-голям от 2-3 дни ?
2. ) защо не настроиш чарта да ти показва ентритата ? лесно става :
properties - plot executions
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Пак да са тупна по гърдите
Нощеска жълтите ще подкрепят ли еврото отново?
Реде, 38 е далече, ко ще кажеш между 3730-3780 да спра да рева в полза на еврото Над 38 е опасно за "мечата" идейка!
3510 си го влече и след тва 3434, 3860 ми трябва за да сменя възгледа си
Всичко останало е на дребно....
Коментар