If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С някво злато се моташе
преди няколко години , че
редеше некои неща по фундамент,
техника и т.н. , че ми прогледна
за някои неща !!!
Успех
Дааа златото,.............. еми там неможе да се печели или поне аз немога...(пък и като се сетя с колко играх - 5контракта), та затова малко с акциики се преорентирах.....
Моля да бъда извинен. Прочети статиите на Е-бат Седефчо в сайта му и ще научиш много за психологията на трейдъра. Аз лично повечето от нещата ги научих от практиката, но ми отне много време и нерви. Сега се кефя на търговията си дори и да ми гръмне стопа. Станал съм като индиански вожд. Нищо не може да ме изнерви или панира. Превърнал съм трейда в едно приятно занимание. Затова си позволявам да се гъбаркам в сайта!
Както историята учи - индианците са били заличени почти напълно.
ПП: Мисля че нямаш идея какво говориш - по тематиката с Е-бат-Седефа
И без това се чувстваме зле, що толкоз злобарско брей :-)
Моля да бъда извинен. Прочети статиите на Е-бат Седефчо в сайта му и ще научиш много за психологията на трейдъра. Аз лично повечето от нещата ги научих от практиката, но ми отне много време и нерви. Сега се кефя на търговията си дори и да ми гръмне стопа. Станал съм като индиански вожд. Нищо не може да ме изнерви или панира. Превърнал съм трейда в едно приятно занимание. Затова си позволявам да се гъбаркам в сайта!
Коментар