IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    С някво злато се моташе
    преди няколко години , че
    редеше некои неща по фундамент,
    техника и т.н. , че ми прогледна
    за някои неща !!!
    Успех
    Дааа златото,.............. еми там неможе да се печели или поне аз немога...(пък и като се сетя с колко играх - 5контракта), та затова малко с акциики се преорентирах.....
    Last edited by Han Krum; 16.02.2011, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Полезен с какво......да не си ме ползвал за обратен сигнал.........ми аз повече на акции наблягам, отколкото на валута, та затова....
      Успех.....
      С някво злато се моташе
      преди няколко години , че
      редеше некои неща по фундамент,
      техника и т.н. , че ми прогледна
      за някои неща !!!
      Успех
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• чунчо къде са статиите на бат седефчо
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Къде се дянахте бре късаци? Какво сочи фундамвнта? Избиха ли ви зъбките.
          Ако слезе пак на 1,35 може и да излезна на 0
          Що няма плачеща емотиконка - много ще е актуална
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

Моля да бъда извинен. Прочети статиите на Е-бат Седефчо в сайта му и ще научиш много за психологията на трейдъра....
            да не раздувам въпроса.. ама емотиконката ми не е излязла... а тя е усмихната: ... просто и аз като теб се развличам в края на деня..

Аз << 48 години, 20 години всекакъв бизнес, печалби и загуби, бол.. немам нерви да се ядосвам истински така че.. гъбалкай се спокойно
            Боже, опази ми стопа, ако може!

Коментар

Моля да бъда извинен. Прочети статиите на Е-бат Седефчо в сайта му и ще научиш много за психологията на трейдъра. Аз лично повечето от нещата ги научих от практиката, но ми отне много време и нерви. Сега се кефя на търговията си дори и да ми гръмне стопа. Станал съм като индиански вожд. Нищо не може да ме изнерви или панира. Превърнал съм трейда в едно приятно занимание. Затова си позволявам да се гъбаркам в сайта!
              Както историята учи - индианците са били заличени почти напълно.

ПП: Мисля че нямаш идея какво говориш - по тематиката с Е-бат-Седефа

Коментар

• Първоначално изпратено от plamendp Разгледай мнение
                И без това се чувстваме зле, що толкоз злобарско брей :-)
                Моля да бъда извинен. Прочети статиите на Е-бат Седефчо в сайта му и ще научиш много за психологията на трейдъра. Аз лично повечето от нещата ги научих от практиката, но ми отне много време и нерви. Сега се кефя на търговията си дори и да ми гръмне стопа. Станал съм като индиански вожд. Нищо не може да ме изнерви или панира. Превърнал съм трейда в едно приятно занимание. Затова си позволявам да се гъбаркам в сайта!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                  is3584, как успя да го хванеш това дъно на 3430 Или си беше чист късмет??
                  късметлииче съм аз

Коментар

И без това се чувстваме зле, що толкоз злобарско брей :-)
                    Боже, опази ми стопа, ако може!

Коментар

Бегах от кабела на 15 пипса от дъното... много върза и като реализирани печалби, и като пропуснати ползи. Сега си седя и си чакам пак да пусна къси.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

И що така???
                        Беше полезен по принцип...
                        Полезен с какво......да не си ме ползвал за обратен сигнал.........ми аз повече на акции наблягам, отколкото на валута, та затова....
                        Успех.....

Коментар

• Къде се дянахте бре късаци? Какво сочи фундамвнта? Избиха ли ви зъбките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Дали не е време за дълъг Халибъртън + пакет от военно-промишления комплекс... хеджиран с къс ДАУ?
                            Ако ВПК започне да повишава производството си, по-добре инвестирай в един Калашников и няколко РПГ-та!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              А тук съм по други теми се мотам.....
                              И що така???
                              Беше полезен по принцип...
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Han Krum
                                дека се загуби бря ?????
                                А тук съм по други теми се мотам.....

Коментар

Working...
                                X