If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Флексарайованове имам една изватка със 169.7 пипа средно на ден в продължение на 27 дни ... Веднага бих я постнал ... Само да виждам 100К превод на една доларова сметка ... Имаме ли сделка
Знаех си ,че ще го забележиш.Да- сега е вече интересно и затова аз се двоумя дали да излизам от БФБ или ще го бие това ниво и ще направи нов връх.Малко странно да съобразяваме движението на родните индекси с американските ,но това е положението
Не съ притеснявай толкоз !!!!
ДАУ ще си направи около 13 000
и тогава ще се зачуди, щото ще
свърши май лесния достъп дотогава.
Пък БФБ ми е тъмна Индия,
но няма да се очудя много много ,
ако видя Софикса и на 100 пункта
таз година
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
ще има изненади ми се струва ... скоро... и то не хубави!
тебе откак те помня , все ти е ненормален пазара
нагоре , надолу се ненормално
да земем да го застопорим в 10 пипа рейндж викам аз, та по-лесно да се трейдва
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Отваряйте си очите на четири
Дау е само на 10 пункта от 76,4% Фибо
на спада от 10.2007г. върха - 14198 до дъното
6470 през 03.2009г. или 12374
ако Дау се изсипе -долара ще поскъпне
Знаех си ,че ще го забележиш.Да- сега е вече интересно и затова аз се двоумя дали да излизам от БФБ или ще го бие това ниво и ще направи нов връх.Малко странно да съобразяваме движението на родните индекси с американските ,но това е положението
здравейте, не мога да не се похваля, за 2 седмици 350 пипа и нито една губеща сделка, меже би за някой са малко, но за мен достатъчно , можете да ги видите тук http://forexrealprofit.blogspot.com/
то убууу, ама ...
дай на ойрото чарта , та да видим и висящите губещи без стопове дето са
а ако искаш да изглеждаш сериозно дай сметка с истински пари .
на демо всички можем
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар