IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Астроложе .... Михрумна гениална идея ...предлагам членски внос месечен от порядъка на десетина най-много четирсеипет лева на читач и писач в темата и тез пари да се дават за хигиенист на форума ....че на моменти си има крещяща нужда ... да видиш как всичко ще си дойде на мястото ... пак ще си има банове и всичко че инак може некой да си дъни прастатия и да вика ....аз съм си платил да цапам ... Ей верно гениална идеята ми е ....ама аз съм си такъв ... Ш зема да направя един платен форум и да си го хигиенизирам ... Че тиквесторците до де се навият ше мине пак година и половина като с мобилната версия на сайта ....

Тоне хай

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      Привет друзя,тази тема е създадена от Пешката и ще си остане само той да си пише в нея.Ползотворна седмица,аз бях до тук
      Боко чакай недей да бягаш ..... къде тръгна

Коментар

• Привет друзя,тази тема е създадена от Пешката и ще си остане само той да си пише в нея.Ползотворна седмица,аз бях до тук
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Реде,
          за Детрой от съседната тема (чувал съм и др.индустр.градове) .... разбира се е преувеличено малко.

модераст
          26-ти ...... то аз си мислих, че това крехко създание с клавиатура в ръка са го "наместили" къде да седне.
          В БФБ не ми понася там % алкохол много висок ..... след последния месец ние от форекса покрай тях само трябва да подсмърчаме .......пак се "уляха"

Астролог принципно не ми пука за моите ... понякога може да съм се изтървал ..... но за втори път ми трият пост "ей така .... на видя ли" .
          Last edited by anonimen komardjia; 20.02.2011, 00:25.

Коментар

• Знам че инсталацията на едно пхпББ (това е вариант на софтуер за "форум") ще ми отнеме около 20 минути, барабар с апачито. И ще го хостна така че да се вижда като хората, а не само в Еволинк на достатъчно мощни машини така че да не чакам това мнение да изгрее 5 секунди!

И без да ми се спами пощата като пиша а контролите затова са в Тамбукту.

Моди, ако се уморяваш да четеш, остваи тази работа на някой който освен че чете ПРОЧИТА.
            Last edited by Nekaduren Astrolog; 20.02.2011, 00:14.
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Пък и питаш Астроложе, Пеката скоро се беше изказвал че Мариан@Инвесторски му е ходил на курсовете ... атестат голям няма що
              Дано не е истина, макар че по-скоро имам причини да вярвам в обратното.

Коментар

• Я аз да попитам защо се трият постовете на КОМЪРДЖИТО, а в същото време "големите спецове (ПК & Co.)" ги оставят да си развяват коня, Етке? Правят се нови акаунти и се спамят глупости до безбожие. Да не говорим за реклама и други имами дето ги има в тях?

Или мислиш че като минеш един път през деня с парцала през кухнята е достатъчно? У Вас така ли правиш? Мненията трябва да се четат и да се вниква в тях, а не по диагонала и триене!

Оная тема "Форума отвръща на удара" май пак трябва да се вдигне!!!!!!!!!!!
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  http://www.prikachi.com/images/660/3004660x.jpg

на гледай .... ако не ти стига още мога да изкарам
                  Ела мигрирай в БФБ темата, хюмнетата са изписали 2 страници само за градусите на ракията таз вечер

Коментар

• КОМЪРДЖИ кои е града????
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Здравейте мазохисти ... пардон колеги!

moderast това твоето професия ли е.
                      До 26-ти някъде - ахам! По неволя.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        внимавай кво пишеш
                        че етито утре като стане с една анатомична част от тялото нагоре и ще заличи всяка следа от разговора
                        а не искаме такава високоинтелигентна дискусия да не остави следа за поколенията бъдещи трейдъри
                        виж Руки за "усещането за даденост" ще ти отговоря тематично ...... погледни историята на гиганта АТ&Т ..... и в последствие кой ги купува .... нещата са динамични ..... ей на сещам се, че и големи градове умират. Града се намира още там, но се вгледай към момента какво е преобладаващото население.

Коментар

• Крадлива мижатурка,
                          то нашите разговори тука
                          са винаги ВИСОКО ЕРУДИРАНИ,
                          културни и високо интелектуални,
                          та чудя се защо лишават
                          бъдищите поколения от възможност
                          да гу подучим на ум, разум,
                          мъдрост и духовност, и ДОХОДНОСТ????
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

ти като бираджия няма начин да не се сетиш за цикличността до 00
                            внимавай кво пишеш
                            че етито утре като стане с една анатомична част от тялото нагоре и ще заличи всяка следа от разговора
                            а не искаме такава високоинтелигентна дискусия да не остави следа за поколенията бъдещи трейдъри
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              аха ,
                              и предполага цикличност
                              ти като бираджия няма начин да не се сетиш за цикличността до 00

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Говориш за сръбско и гръцко,
                                но се опитай да дефинираш
                                понятието ЧАЛГА !!!!
                                те хората са го сторили
                                да се напъвам да измислям дефиниция за нещо, което мразя, не е от най-приятните занимания по това време в събота

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...BB%D0%B3%D0%B0
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X