IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• здравейте има ли някой който е с платформа на бенча , при мен пазара си тръгна но не ми дава да търгувам, някой да има същия проблем и представа от какво е
    Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Приветствам инициативата,не защото знам предварително,че ще е по-добра от другите,а заради конкуренцията.Смело напред,ако си по-добър,ще спечелиш.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
        То ясно кво ще пише - целия премаркет начело с Г-20 събитията
        Само внимавай да не стане "Още един форум" - точно както се сговни форума на Желев
        Точно това ме притеснява. Така се разбягват хората. Не зная кой е форума на Желев, предполагам само че е форексфорум.

Нека да го направим така: казвате и пускам форума Конфигуриран е, визия и домейн може да се направят в движение. Пак казвам - мога да го пусна но за какво трябва да има в него и как да е подредено си иска време и съвсем други хора.

А и мисля да е свободен форум, без реклами и други такива....
        Last edited by Nekaduren Astrolog; 20.02.2011, 19:50. Причина: Допълнение
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• skorpio

Огледай се за още площ , там със съседите ако трябва говори , че както е тръгнало няма да има къде да се живее..Ако откажат не знам , дано по съседски се имате..
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
            На 100% съм съгласен с написаното. Само дето моите цели за Е/$ са 1.69-1.75++
            не е ли que pasa
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Това е на Втори План ! Поразрови да видиш ,че при 1.5500 -- 1.6000 безработицата беше под 6.00 % а NFP-то ти правеше регулярни ръстове от 50 -- 100 К ....В момента на Бърненки му трябва безработица под 7.00 % с реализация до към 2015 г...С изчистване на дефицита при ниска инфлация ще се вдигне и потреблението ...Докато ФЕД---печатницата се върти сток-маркета ще лети ,а доларът постепенно ще се обезценява ...на фона на постоянните заклинания че " САЩ подкрепят Политиката на Силен Долар" ! Всъщност ще правят точно обратното --> филм който вече сме го гледали 2003 --- 2008 г .
              На 100% съм съгласен с написаното. Само дето моите цели за Е/$ са 1.69-1.75++

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Хм,това е най-лесният начин,но не се връзва с прокламиранитае цели: намаляване на безработицата и увеличаване на потреблението..
                Това е на Втори План ! Поразрови да видиш ,че при 1.5500 -- 1.6000 безработицата беше под 6.00 % а NFP-то ти правеше регулярни ръстове от 50 -- 100 К ....В момента на Бърненки му трябва безработица под 7.00 % с реализация до към 2015 г...С изчистване на дефицита при ниска инфлация ще се вдигне и потреблението ...Докато ФЕД---печатницата се върти сток-маркета ще лети ,а доларът постепенно ще се обезценява ...на фона на постоянните заклинания че " САЩ подкрепят Политиката на Силен Долар" ! Всъщност ще правят точно обратното --> филм който вече сме го гледали 2003 --- 2008 г .
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Хепи,
                  истината е, че си уплътнявах времето по този начин .... Утърване няма от диалекта
                  ..... четейки разясненията ти си мисля, че ти и Руки сте едно лице.

.... иначе полезно е, но така ще ме объркаш повече

Ще оставя на Рукито да изкоментира Или някой, който ни познава лично
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Хепи,
                    истината е, че си уплътнявах времето по този начин .... Утърване няма от диалекта
                    ..... четейки разясненията ти си мисля, че ти и Руки сте едно лице.

.... иначе полезно е, но така ще ме объркаш повече

Коментар

Това пп абе това свини идва от свян .... как се пише
                      В кое кафе беше като преподаваха урока по български

Когато имаш думичка с Я и в производна думичка се сменя ударението - то става Е, а не И.

Обяд - обеден (ударение преместено на О)

Капише или да повтаряме
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

[B] ....предстоящата масирана доларова девалвация .....Неслучайно преди 10 --ина дни Обама обяви намаляване на бюджетния дефицит с 1.14 трилиона в рамките до края на мандата

Хм,това е най-лесният начин,но не се връзва с прокламиранитае цели: намаляване на безработицата и увеличаване на потреблението..Да не стане някоя ,,неопролетарска"революция у Щатско?
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пенчев

СПАРТЕ аз какво съм казал ... виж само една буква как променя смисъла

пп Пенчев боя се, че погрешно ме разбираш.

Коментар

.... викаш здрава ръка трябва ...
                            "....Эсеровщина – тот разлагающий фактор государственности, который в лице Керенского и К° естественно довел страну до большевизма ! ...."
                            ---------------------------------------------------------------------

Еврото тая седмица ще тества 1.4000 -- 1.4200 ....Средносрочна цел = 1.5300 ==>> Перманентните ислямски революции ще бъдат основния двигател на предстоящата масирана доларова девалвация .....Неслучайно преди 10 --ина дни Обама обяви намаляване на бюджетния дефицит с 1.14 трилиона в рамките до края на мандата
                            ----------------------------------------------------------------------

П>С : Пише се " не се свени " а не " свини " ...Много ли кал има във Варна ?
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хау-хау-хау!!!
                              Не ,,свини",а ,,свени",комарджи,то иначе излиза че за некви свинщини призоваваш,демек за спам,демек кандидат си отличен за БАН!!!!
                              Кои са чаплите,дето щели да мигрират на юг?

П.С.Всъщност като се замисля твоят замисъл много по-дълбок е,с това ,,не се свини" ти директно против спама бориш се достойно.Но битката е неравна
                              Що за форум ще изглежда без разпускане на напрежението?Ето гледайте нагледен пример:

bg_red:Вход 1.3700,цел 1.3780,стоп 1.3688.

anonimen komardjia:Не съм съгласен със стопа-на 1.3686 трябва да е,извинете ме за нахалството.

bg_red:Прав сте,но там цената е по-висока.

NYSERookie:Моля за извинение,но не съм съгласен с двама ви-вход 1.3710,цел 1.3688,стоп 1.3717.

bg_red:Силно се надявам да не сте прав.

и т.нн,и т.н.Скукаааааа!!!
                              Last edited by Пенчев; 20.02.2011, 14:57.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Веднага ти докладвам една пазарна зависимост , която съм патентовал :

" Животът на един Форум е правопропорционален на степента на цензура , в него ! "
                                Това СПАРТЕ да не го извади от томовете на бай Тошо. .... какъв патент .... викаш здрава ръка трябва

Ти не се свини,
                                а два реда драсни.

пп абе това свини идва от свян .... как се пише
                                Last edited by anonimen komardjia; 20.02.2011, 14:22.

Коментар

Working...
                                X