IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    антатема византийци долни
    От анатема не разбират, мое ги пробваш направо дали искат да фанат архидиите хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      малиииииииииииии...............
      Спамаджиииииииииииииииии
      Цък цък цък
      Назаде назаде назаде
      4-5 страници отидох назаде
      докат стигна сутринта, но що
      да въ читъ спамъ...
      БАН БАН БАН БАН
      за всички спамаджииииииииии
      Лека ви НОЖ
      Реде спициално за тебе,да си направиш кУрекциите
      Last edited by bokogega; 21.02.2011, 00:44.
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
        Сега разбирам,как от демо се ставало търговец ....
        Соколов,
        при тебе пътя явно е бил доста дълъг и видимо си още в началото му.
        .... айде обратно при БФБ галфоните.

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
          Чуден е тоз форум ! Гледам скъсва се от всякакви благини. Освен на бат-ти-с-ед-ефчо от шумен мненията да чуеш, друго няма какво. Ние в Софето сме на Мачу Пикчу у царевичако, а какво остава за ШумЬен ?
          Кат имате уйове (пардон фррренския ми - СЛИВИ) в устите - тъй ша е, шопенца

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Ахааа-хаа ! Комарджи ти ли си Факушката ...Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте , но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля ....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена ....Признавам , голям си ---пак бравос
            Ей туй на е класическия агент .....
            пуснеш виц и той веднага
            ........ в досието ти го слага.

Професионална амортизация
            Спарте одъртяваш ....

Коментар

• малиииииииииииии...............
              Спамаджиииииииииииииииии
              Цък цък цък
              Назаде назаде назаде
              4-5 страници отидох назаде
              докат стигна сутринта, но що
              да въ читъ спамъ...
              БАН БАН БАН БАН
              за всички спамаджииииииииии
              Лека ви НОЖ
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• КАЛИСПЕРА НА МАЛЯКИТЕ
                ако в България минималната заплата беше 980евро , аз съм съгласен бензина да е 3,2 и кафето 3 лв.
                В предвид обстановката в арабския свят моето предположение е че гапа ще е надолу
                Паживем увидем

Коментар

• Много от пишещите тук имат нелек живот. Ако оставим настрана загубените на бефебе пари и мечти, то като се приберат вкъщи и звяра ги почва още от входната врата, напомняйки им какви са бунаци. На всичкото отгоре при повечето (както при валàта) звяра е звяр буквално.
                  Та затова отвреме навреме слагам такива аватари, та да оплакнат окото.

Коментар

• айде затваряйте ги дългите и обръщайте на къси.До утре на обед има няма едно 50 пипа може да се изкара
                    Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Пуркоа, ще ги затвараме ли дългите
                      Ето подцених мистър Караиванов дето веднага позна кой е Човека !

Боко , аз се мъча да съм спекулант ,а не инвеститор ...Да , по принцип може , но ако си ги копнал от 1.3000 довечера ( след понеделнишко затваряне ) е добре да им сложиш стоп на 1.3425 и да си свиркаш

П>С : Абе ти направо ме разкулачи -- всичко ми взема
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
                        За тях е важно да си мерят п...ите с всеки който не мисли като тях !
                        ше порасне бе ... нали ти обещах ... ше минеш третия сантиметър ... не се обезсърчавай

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                          здравейте има ли някой който е с платформа на бенча , при мен пазара си тръгна но не ми дава да търгувам, някой да има същия проблем и представа от какво е
                          От Саксо е проблема и вероятно е заради ниската ликвидност покрай днешния (реално в понеделник) почивен ден в САЩ ...Ударили са го на "показателни" и "ненадеждни цени ".Ако имаш голям зор питай Бенча в чата или им се обади по телефона да ти цъкнат някоя позиция
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

EDIT Ама ти и графиката ми си откраднал ....Чак сега я видях
                            СТАР-ши,
                            той направо по жартиери Ви остави.

Коментар

Ехеее , Боко ти ме закопа !

Що си ми гепнал аватара от фрийзоната ....Сигурен съм че никой от тукашните не знае кой е тоя дето си го сложил !

П>С : Наистина е голям и достоен за уважение човек

EDIT Ама ти и графиката ми си откраднал пак оттам ....Чак сега я видях , но вече не е актуална
                              Пуркоа, ще ги затвараме ли дългите
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Ехеее , Боко ти ме закопа !

Що си ми гепнал аватара от фрийзоната ....Сигурен съм че никой от тукашните не знае кой е тоя дето си го сложил !

П>С : Наистина е голям и достоен за уважение човек
                                Путинката сигурно е такъв за руския народ. Но за мен като българин - НЕ Е !

Коментар

Working...
                                X