IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За днес аз съм ПРЕдоволен +135 пипа!!
    Вече 22 печеливши сделки и нито една губеща общо 485 пипа за 10 дни търговия, по добре от това-здраве му кажи.
    Който има интерес може да види сделките ми : http://forexrealprofit.blogspot.com/

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=7aCQDxmt1wM
      Поздрав за европодръжниците

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        аде натискайте ва ко стесе разговорили ..... мааали ако стане туй дето си мисля че ше стани ... малиии
        Натискат,колко да натискат с демото
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Объркал си се !!!!
          Скоро го очаквам на 1.37444
          да иде
          то аз , 1,4747 чакам - ама дали..ще ми издържи оКачването..

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Объркал си се !!!!
            да иде
            Бий го и ще бутам с теб до 3860

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Ех,бай Спарте,преди време ми каза,че не ставам за агент,но май твоята информация нещо куца.Нямам нищо общо с комарджията
              той да каже че ........ , пък ти после обяснявай че нямаш сестра
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Добрутро ! Виждам положително развитие след като си преспал Дотук признаваш за Анонимен Комарджия ,Факушка ,Гаки .....

Остават още 2 - а Бокогега и Ландлорд 31

Хелена със синята рокличка от аватара подобен на Факушка , можеш да я пропуснеш ...Тя има 4 поста и няма да я броим в сметката ....

И така Комарджи за последната половин година имаш постове с всички никове наполовината на постовете на Реда --- само тука в инвестора !

Навремето имаше лаф -- >> който не ставаше за даскал , го правеха милиционер , а непригодните милиционери --- калесваха за пожарникари ....

Радвам се че си намерил призванието си --както и сам призна преди време ,пишейки като Лендлорд 31.....Жалко обаче за Маранди--много "тояги " незаслужени отнесе момчето от темата за имотките
                Ех,бай Спарте,преди време ми каза,че не ставам за агент,но май твоята информация нещо куца.Нямам нищо общо с комарджията
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                  Ей с тва евро няма да се справите!Вече трябваше да е на 26 Бах движенията и арабите
                  Объркал си се !!!!
                  да иде
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

ъм .... такова .. индексите ... що тъй лошо тръгнаха надоле

че немога и печалбицата да си прибера .....
                    ше ми докарат некой аритмия тез хамериканци даимсеневиди
                    Хемус , продаде си душата за тридесет сребърника..Какво й е на архитектурата та я заряза?! знам , знам замря..

Коментар

• Ей с тва евро няма да се справите!Вече трябваше да е на 26 Бах движенията и арабите

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        покрай истерията около либия може да пуснат индексите да си ги купим на хубава промоция
                        Ми купувай бре кой ти пречи Аз си чакам да отвори борсичката щото имам къси QQQ-та

Коментар

покрай истерията около либия може да пуснат индексите да си ги купим на хубава промоция
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Нищо им няма за сега Но мисля че ако на всеки час падат с 0,4% утре ще ми е весело))

Коментар

• ъм .... такова .. индексите ... що тъй лошо тръгнаха надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                натискаме, натискаме ама американците не бачкат и ще си оди неска май малко надоле
                                па колко са те три фигури .... има нема триста пипа ...

комаре ... ти за мен не страхуйся .... имам положителен стоп имам и голема жадност в окото ...

Коментар

Working...
                                X