IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    SPART кви 250 млрд лефа сънуваш ?????
    Те и 50 млрд сигурно са фантазия !!!!
    Могат да станат и 250 млрд, но при
    курс 1:10 Евро>Леф ,
    на да не дава ГОСПОД
    70 млрд даже с всички гимнастики,както каза СПАРТ.Ако го докараме до 125 млрд евро,това си е 17-18 000 на калпак,ще е супер-икономическият тигър на Балканите
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
      Що бе реде да не дава Господ?
      То това когато стане, ще видиш как се правят кинти от курсови разлики. Под 5000 евра на ден ако заработваш, значи не си работил !
      Явно помниш едни стари времена.............
      В дългосрочен план промяна на курса
      на лева едва ли е изгоден на някои !!!!!
      Макар , че твърде дълго се задържа и
      пречи на вътрешното производство, но
      това е друга тема и има много нюанси !!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Да , изрично не пише да е "подписал" , но има един куп официални хватки ,това да стане на по -късен етап и процедурата да е парафирана в договора за строителство .

Но по-- интересното е че днес --утре нефта ще пробие трайно над 100 долара
        шЪ шЪ ама не баш ся

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          SPART кви 250 млрд лефа сънуваш ?????
          на да не дава ГОСПОД
          Що бе реде да не дава Господ?
          То това когато стане, ще видиш как се правят кинти от курсови разлики. Под 5000 евра на ден ако заработваш, значи не си работил !

Коментар

• Така е РеДе , за съжаление си прав --нали знаеш , че мечтите никога не се сбъдват ...Та и аз така ...малко си помечтах , гонейки 1000 -я си пост
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• SPART кви 250 млрд лефа сънуваш ?????
              на да не дава ГОСПОД
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                ... България без тази електроцентрала...не я виждам. ...
                Със -- без , аз отдавна не я виждам

Оня ден писах , но днес свалям "мизата "наполовина -->> не правим ли номинален GDP от по 250 млрд лева / годишно , нон-стоп, през следващите 10 години , ни пиши бегали ....А в момента с всички гимнастики и скрити транзити ,едвам смогваме до 50-ина млрд и сме ошушкани като битолски просяци
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Айде още един,дето си мисли,че политиците са различна раса хора,отглеждани в тайнствени центрове на зловещи сили и обучавани в специални злодейски практикиАма народецът е добър иначе..Стига глупости-какъвто народа,такива и политиците,само че те разполагат с по-големи възможности да вършат зулуми.
                  Не съм казал нищо подобно. Моля не ми слагай думи които не съм изрекъл.
                  Казвам само, че руските политици отстояват позиции и интереса на Русия, а българските си ги знаем..... отстояват интереса на комисионните.

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
                    На руснаците(политици) не им ща ни жилото , ни меда. Иначе самите хора, народа, нямам нищо против тях. Много готини хора са.
                    Айде още един,дето си мисли,че политиците са различна раса хора,отглеждани в тайнствени центрове на зловещи сили и обучавани в специални злодейски практикиАма народецът е добър иначе..Стига глупости-какъвто народа,такива и политиците,само че те разполагат с по-големи възможности да вършат зулуми.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                      обаче имам вече аз едно късо кабелче от 62 и половина с амбиция за 58 да видим ше ме фаща ли тока
                      масажоре де си бре ... кажи една обнадеждителна приказка ...

Коментар

Държавна гаранция , официално няма -- но има :

"....Немският съакционер обаче също е затруднен да извади обещаните средства. В този критичен момент руският министър на енергетиката Сергей Шматко (който преди да стане министър, беше президент на „Атомстройекспорт”) каза, че Русия е готова да отпусне заем за изграждането на АЕЦ „Белене” още тази година, обаче трябвало да е държавно гарантиран

Без да се замисля, министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров изпрати до Русия искане за предоставянето на експортен заем от 3.8 млрд. евро за строителството на АЕЦ „Белене”........В резултат една руска компания ще построи по руски проект ядрена централа, която ще работи с руско ядрено гориво, но ще произвежда скъп български ток, с който ще се изплати руският заем, плюс лихвите. Кой ще плаща тока? Разбира се - от джоба на данъкоплатеца .

цялата статия : http://e-vestnik.bg/6113

Ей това съм имал оня ден предвид ,но съм пообъркал по памет цифрите , без обаче това да променя крайния резултат
                        Абе защо не си я построят в Русия тези руски "смаряни" тази АЕЦ и да си я вържат към енергийната магистрала за Европа? И да продават на каквато си искат цена тока, от тази толкова "рентабилна" за БГ инвестиция.
                        На руснаците(политици) не им ща ни жилото , ни меда. Иначе самите хора, народа, нямам нищо против тях. Много готини хора са.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                          дълго ойро,къс стоп на 1.3725
                          Дано си я затворил на + ако е излизала на + разбира се
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• дълго ойро,къс стоп на 1.3725
                            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

Да , изрично не пише да е "подписал" , но има един куп официални хватки ,това да стане на по -късен етап и процедурата да е парафирана в договора за строителство .

Но по-- интересното е че днес --утре нефта ще пробие трайно над 100 долара
                              Дали ще стане трайно или не. Може на по-късен етап да го пратят на под70 та да ги разклатят стабилно.Аз не сам експерт , но ако някой има съмнени -просто да спре да спекулира с петрола. А за АЕЦ-а , пак не съм експерт , но България без тази електроцентрала...не я виждам. Независимо колко ще е скъп тока който произвежда /един самолетоносач от клас Нимиц е само разход, но си е друго да си го имаш/

Коментар

• 11:25. Според министъра на външните работи на Италия, източната провинция на Либия е вече извън контрола на Кадафи, а броят на загиналите е около 1 000
                                11:44. Либийският лидер Кадафи е заповядъл на силите по сигурността да започват да взривяват петролопроводи според Time magazine за да се спрат доставките към средиземноморските пристанища
                                Ако това е истина голяма патаклама ще става в Либия. внимателно с долара.!

Коментар

Working...
                                X