Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Само лакардии ще са с тез лихви,
щото при скъпо евро ще стане трудно
за износа, а също и финансирането
на ПРАСЕТАТА !!!
ПС: С удоволствие очаквам новата седмица, защото екшън ще има, при всяко положение, и пожелавам на всички добри печалби през нея.Last edited by Fiscalist; 26.02.2011, 21:11.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеКъсичко си беше ... Да постна ли сделките...да ги постна ако искаш а? ....ще е удобно ли ?
дай да видим де
кво само се заканвашТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеОт двете къси реде паднаха общо 15 пипа ... Ти колко изкара докато ти се струваше м ?
Аз седах отстрани и ти
гледах сейра !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеДай да видим Хемусе,ще бъде интересно,как от дизайнер на мебелисе израства до профи трийдър
я си дай критериите за израстване ...
до де ги даваш кажи и некой филм за гледане че нищо неможе да ме грабне
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеКъсичко си беше ... Да постна ли сделките...да ги постна ако искаш а? ....ще е удобно ли ?се израства до профи трийдър
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениешегаджия
дълго или късо ?
не разбрах само аз ли съм прекалил с дрогата или мода мрази Judas Priest, че нещо постове ми се губят разни
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеХемусе струва ми се,
че си надрусан !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеЕЦБ намекна че ще дига лихвите. Защо това да е инфлационна бомба?? По-скоро ще бъде дефлационна бомба и еврото ще се вдигне много.
Само лакардии ще са с тез лихви,
щото при скъпо евро ще стане трудно
за износа, а също и финансирането
на ПРАСЕТАТА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСледващата седмица ЕЦБ ще пусне голямата инфлационна бомба предполагам. Така или иначе - ще има доста шоу за гледане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеХемусе,
след малко се очертава, нов вход.
дълго или късо ?
не разбрах само аз ли съм прекалил с дрогата или мода мрази Judas Priest, че нещо постове ми се губят разниLast edited by NYSERookie; 25.02.2011, 23:03.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар