If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти сам го беше писал - кой разбрал - разбрал. Ако можеше да ти се разбира - цена нямаше да имаш ... ама ако даваш и противоречащи си прогнози - винаги ще познаваш, да знаеш!
Какво има да се разбира - че ще се дадат два входа за дълги единия рано - сряда? И че после курса отива в космоса при трише ......
С това скъпо евро ,ще цъфнат и ще вържат европейците няма що .Този Трише да го сменят най-сетне ,че съвсем ще срине и без това крехкото възстановяване на европейската икономика.
Значи по-тъжно от това да не си прав, е само да си, и сам да не се послушаш. Добре че имам и едни позиции от преди.
Ти сам го беше писал - кой разбрал - разбрал. Ако можеше да ти се разбира - цена нямаше да имаш ... ама ако даваш и противоречащи си прогнози - винаги ще познаваш, да знаеш!
Току що мина един чудесен вход за дълги, но ще има и още един тази седмица. Сега ускоряваме на север до към Юро СПИ по-късно днес. После виждам един вход пак да се даде към вторник - рано сряда. А след това - ако диспечера каже в четвъртък, трябва да сме добре заредени, че ще палим съветската совалка и летим тази седмица до Марс, а другата до Алфа Кентавър, в хиперболична орбита! Кой разбрал - разбрал!
Значи по-тъжно от това да не си прав, е само да си, и сам да не се послушаш. Добре че имам и едни позиции от преди.
Коментар