IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dascata Разгледай мнение
    1.4006 - Trader.bg
    И при мен точно толкова - gcitrading.com

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      майтапиш се нали ?
      като се чува селл -- върви по медено нагоре
      иначе и аз мисля че ще е клоуз над 1.40

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
        Руки, да нямаш 1.400+ котировка на някоя платформа? Тъй като гледам - отскочи от нея, да не би грешката да е в моя телевизор (бъкетски терминал)
        1.4006 - Trader.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Металите, горивата, пшеницата, памука вървят на там, където им е мястото. В тавана!! Долара, Еврото, Йената и Паунда девалвират!! Другата кошница е производна на първата. Сривове може да има само в нашите джобове!!
          Анадъм?
          Чуват се призиви дори и в САЩ за използване на петрол от резервите например. Смята се също че повишените цени на петрола на пазара не се дължат на Либия а са чиста спекула - предвид сравнително малкия и износ сравнен с останалите доставчици на петрол.

С прекалено високи цени на основните суровини от кризата няма излизане, няма да се учудя ако правителствата се намесят.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Руки, да нямаш 1.400+ котировка на някоя платформа? Тъй като гледам - отскочи от нея, да не би грешката да е в моя телевизор (бъкетски терминал)

няма грешка. под 40 е.
            нали съм фурнаджийска лопата, като тръгна надолу около 85-90 писах за пропадане. и то си падна де 25-30 пипа и там ме засече анонимният с небивалиците за втори път
            а иначе вероятността за клоуз на 40++ си стои още .за мен де, като небивалица за анонимният
            Last edited by NYSERookie; 04.03.2011, 20:28.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
              Интересно е на къде вървят ценните метали... Към нови върхове, или в момента виждаме последен напън преди да се сринат, с 30-40%.
              Металите, горивата, пшеницата, памука вървят на там, където им е мястото. В тавана!! Долара, Еврото, Йената и Паунда девалвират!! Другата кошница е производна на първата. Сривове може да има само в нашите джобове!!
              Анадъм?
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

още ли са небивалици комарджи?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  втори опит

Майсторе,
                  недей да разправяш на децата небивалици.

още ли са небивалици комарджи?
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                    http://www.investor.bg/news/article/113421/334.html

Адаш ,ей за това говорих снощи!!
                    Че ЕВРО-то ще падне пак на 1.28- ще падне спор няма, но в момента сентимента е за Е/$ нагоре... Само две последователни затваряния на -- и негаивни новини от Португалия могат да обърнат нещата... Аз не бих шортвал

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/113421/334.html

Адаш ,ей за това говорих снощи!!

Коментар

• Интересно е на къде вървят ценните метали... Към нови върхове, или в момента виждаме последен напън преди да се сринат, с 30-40%.

Коментар

• Или май на камилка взе да прилича ?
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Прилича пак дакел да се заформя
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              втори опит

Майсторе,

нещо днес не мога да схвана кво искаш да ми кажеш сигурно е от фервексите и упсарина

Коментар

точно тука , пазарят знайш ква хубава изненадка може да ти поднесе ? с едно хързулване надоле
                                втори опит

Майсторе,

Коментар

Working...
                                X