IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    При RBNZ ситуацията е по специфична ....Още след миналото заседание банката понижи прогнозите си за GDP през тази и следващата година . Към това се прибавиха и последиците от двете земетресения ( през септември и сега през януари ) ,които допълнително засегнаха NZ-фундамента ...

Според мен свалянето сега ,ще е по скоро корекционно и няма да има сериозни сигнали за останалите ЦБ ....Вярно е ,обаче че новината до голяма степен вече е отиграна от кивито ,особенно срещу долара
    Точно така. RBNZ имат всички основания да понижат лихвите поради застрашения растеж на икономиката. Интересно ще бъде посланието, ако не ги понижат.

Не знам дали си спомняте, но Трише намекна в последната си пресконференция на ЕЦБ, че евентуално повишение на лихвите в Ерозоната ще бъде с цел да не обедняват повече и без това вече бедните, а не защото има растеж.

Коментар

• RBNZ след малко ще свалят лихвата
      и Кивито брутално ще го разпорят !!!!!!!!
      ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
      Някои ще даде ли подходяша песен
      за таз необичайна двоика ??????
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
        А кивито рейнджи вече втори ден , явно никой не го търгува в очакване на 22,00. Ако свалят лихвата ще е прецедент от 2 години насам в световен мащаб и много банки ще се замислят дали да вдигат лихви !!
        При RBNZ ситуацията е по специфична ....Още след миналото заседание банката понижи прогнозите си за GDP през тази и следващата година . Към това се прибавиха и последиците от двете земетресения ( през септември и сега през януари ) ,които допълнително засегнаха NZ-фундамента ...

Според мен свалянето сега ,ще е по скоро корекционно и няма да има сериозни сигнали за останалите ЦБ ....Вярно е ,обаче че новината до голяма степен вече е отиграна от кивито ,особенно срещу долара
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз съм се захванал с непосилната задача да търся началото на корекция при среброто. Започнал съм едно контрене с надежда, че 37 няма да бъде пробито, преди да коригираме до 30.
          Който иска, да се включва в това приключение.
          Last edited by anon6706; 09.03.2011, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не знам дали си старо куче на форекса,
            Абе не съм куче , ама съм старо

Коментар

• Паундът утре ще хапне дървото.
              Custodite sortem vestram

Коментар

А кивито рейнджи вече втори ден , явно никой не го търгува в очакване на 22,00. Ако свалят лихвата ще е прецедент от 2 години насам в световен мащаб и много банки ще се замислят дали да вдигат лихви !!
                Точно това имах предвид, но не за банките, а за трейдърите.

Коментар

• А кивито рейнджи вече втори ден , явно никой не го търгува в очакване на 22,00. Ако свалят лихвата ще е прецедент от 2 години насам в световен мащаб и много банки ще се замислят дали да вдигат лихви !!

Коментар

Да , 160 пипа на 7.03 за 7 часа. Но основния ми въпрос беше - как да са позиционираме утре ? Аз за трети път ще пробвам отложени дълги паунди 50-70 пипа над цената 5 мин. преди решението срещу всичко , пък каквото сабя (ястребите) покаже. Ако до 2-3 мин не се получи - отмяна.

Нек'ви други идеи......??
                    Не знам дали си старо куче на форекса, но да ти кажа:
                    Ако след малко RBNZ не свали лихвите, това означава, че поне до утрешното решение на BOE ще има апетит към валутите с повишен лихвен риск, т.е. кабелът ще расте през нощта. Ако RBNZ свали лихвата, то вероятността кабела да падне ще е голяма.

Изводът е да отиграваш новините, а не да ги предвиждаш. Не, че аз тази вечер не предвиждам за NZD, но това е друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Аноне,
                      не се шашкай токова .... и да си я изпуснал пазара го е калкулирал.
                      Да , 160 пипа на 7.03 за 7 часа. Но основния ми въпрос беше - как да са позиционираме утре ? Аз за трети път ще пробвам отложени дълги паунди 50-70 пипа над цената 5 мин. преди решението срещу всичко , пък каквото сабя (ястребите) покаже. Ако до 2-3 мин не се получи - отмяна.

Нек'ви други идеи......??

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Поне ще знам че стоповете ми , ги е взел наш човек от форума ...

Че в ози/киви и евро/киви съм дълъг и от няколко дни и чакам сваляне с 0.25 % ( задължително ) ,че дори и с 0.50 %
                        Аз от доста време съм къс в NZD/CAD, но стига толкова. Сега е нормално да има малко скуиз в късите на NZD.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Аноне,
                          Когато пазарът калкулира, аз отигравам. Та затуй се притесних.

Коментар

...- къси AUD/NZD от 1,3660 и дълги NZD/JPY от 61,18.
                            ....
                            Поне ще знам че стоповете ми , ги е взел наш човек от форума ...

Че в ози/киви и евро/киви съм дълъг и от няколко дни и чакам сваляне с 0.25 % ( задължително ) ,че дори и с 0.50 %
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Мерси за линка.
                              Аз си помислих, че може би съм изпуснал важна новина и настръхнах.
                              Успех!
                              Аноне,

Коментар

• Едно скромно мнение за търговия тази вечер (в 22.00 часа):
                                Има големи очаквания, че RBNZ ще свали лихвата тази вечер, но аз си мисля, че това няма да се случи и в тази връзка - къси AUD/NZD от 1,3660 и дълги NZD/JPY от 61,18.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X