Първоначално изпратено от playmen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениепо пункт 2
Нищо не разбирам какво е общото мезду Стамба, Анон и ....... ГоДим.
Коментар
-
като говорим за колоритни участници от форекс средите ето един:
http://vbox7.com/play:c07c79d6&al=1&vid=509890
още съм в шок, че човека е направил това, което ми се искало да направя. Единственото приключение, което съм преживял е да вляза сам през Ейлат в Йордания, след като гледах филма "Мрежа от лъжи" ......но то е за женчовци. ..... брака да ли се брои за приключение.
Коментар
-
Специални благодарност на Иван Давидов.
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12239&page=2
Грешка няма да има като пусне и на Мозила.
пп извинявам се, има и на Мозила вече .... като един от първите тестери съм пропуснал
пп2
за Мозила след инталацията се влиза в "ДОБАВКИ" и там се намира приложението, намира се "АВТОМАТИЧНИЯ МОДЕРАТОР" и в "настройки" се вкарват никовете.
УНИКАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!Last edited by anonimen komardjia; 13.03.2011, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеСПАРТ,
днес ми стана ясно, защо ЗОНАТА я няма.
.... позачетох се внимателно и открих, че са засягат и съдбите на основните участници ..... истински РОМАН.
По същество:
ако взема топ50 на пишещите, сигурно
10 участника са с положително салдо от +10 лв за целия период на съществуване на форума.
.... и около 5 (+/-2) човека са оцелели и се издържат от тази работа.
Причината за тоталния мор не е в реда.
пп
чудя се вместо да пиша тук безсмислици, да ли да не сглобя едно четиво.
пп2
нещо като рецензия:
най -добре структурирания форум у нас с колоритни участници. Страхотна среда ..... е била.
Оооо, а има ли някой с по-голямо положително салдо, питам аз неведнъж?
Коментар
-
СПАРТ,
днес ми стана ясно, защо ЗОНАТА я няма.
.... позачетох се внимателно и открих, че са засягат и съдбите на основните участници ..... истински РОМАН.
По същество:
ако взема топ50 на пишещите, сигурно
10 участника са с положително салдо от +10 лв за целия период на съществуване на форума.
.... и около 5 (+/-2) човека са оцелели и се издържат от тази работа.
Причината за тоталния мор не е в реда.
пп
чудя се вместо да пиша тук безсмислици, да ли да не сглобя едно четиво.
пп2
нещо като рецензия:
най -добре структурирания форум у нас с колоритни участници. Страхотна среда ..... е била.Last edited by anonimen komardjia; 13.03.2011, 14:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение..................
Докога ще мрънкат разни недоволни от печалбата си на форекс лузъри и постоянно да се бъркат в работата на модераторите?
Да гледат да ударят 10лв. днес, че няма какво да се яде, вместо да гледат в канчето на другите хора как си вършат работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение..................
Докога ще мрънкат разни недоволни от печалбата си на форекс лузъри и постоянно да се бъркат в работата на модераторите?
Да гледат да ударят 10лв. днес, че няма какво да се яде, вместо да гледат в канчето на другите хора как си вършат работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕти е решила, че гърмящите реактори нямат общо с форекса
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПриемам казаното от теб с добри чуства.Няма ли достойни загуби според теб. И не визирах теб............
Поздрави !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
Коментар