IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев
    РЕДА,надявам се,че лайновозите ще изчезнат,а тези,от които има какво да научим, ще се върнат
    А иначе нали знаеш-няма смисъл да се бориш със свиня,и двамата ще се изкаляте до уши,но на свинята ще и хареса.
    +1

Коментар

• Хайде да се върнем в темата за форекса ... ето едно аматьорско buy AUD/JPN ще играем за лихвен суап и че йената ще потъне следващите месеци ...

п.с. някой професионалисти определено липсват. От техните постове можеше да се правят пари, не е като от моя

Коментар

• Аз предлагам Инвестора да направи на всеки пост да има + и – като някои новинарски сайтове.Така на който не му харесва псувни и т.н просто бичи един минус или плюс.След време ще си проличи кой за какво става и дали става изобщо.Аз също съм против лични нападки и т.н.защото еди си кой не е бил на кеф или занулил.

Коментар

• Short 1.39676,stop 1.3982,target 1.3883
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Затворих на 3915,като видЕх на къде отива работата,хем и да си избия загубата от предната сделка
            добре си направил
            не влизай в позиция 30 мин преди отваряне на голям стоков пазар / в случая Европейски /
            не води до нищо добро за сметката
            влизай след отварянетио им ....

Коментар

• Аз пък съм на късо с
              отложен ордер от 1.39999
              стоп 1.40444
              лимит 1.37888
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                3930 вертикално излитане
                стоп на 3900
                п.с . Пенчев надявам се че не си се полакомил , като ти даваше пазара
                шет мразя стоп на + 1 , незнам що
                -------------
                успех на всички
                Затворих на 3915,като видЕх на къде отива работата,хем и да си избия загубата от предната сделка
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ей ей -просто не е за вярване -покрай мачкането на $ през франка -знайни и незнайни станаха хора в Еврото

Аз пък контря сел евро 1,3962/1,3990/1,22 Мамка му и евро

Коментар

• Японската централна банка е решила да пази износителите за сметка на застрахователите
                    поне тва показват графиките на иената !
                    интересно решение , поне интервенцийте едвали ще доведат до нещо добро .
                    ще му хвърлям око
                    Много бичо ми изглежда еврото / 3946--отново /
                    май няма да се правя на маркет мейкър
                    ще си стоя дълъг докато пазара не направи загатка за обръщане надоло и дава пипони / графиките от часова нагоре -- показват за момента според мен пробив на 1.40
                    ще си трая за сега с късите !!
                    Банковия сектор е нагоре за момента
                    пазарите предполагат че няма да засегне '' световния '' разтеж / ситуацията в Япония / странно но щом се решили нямам против
                    п.с пописах си сам , благодаря за трибуната
                    п.с 3960 докато пиша поста 10Х
                    успех на всички
                    Last edited by is3584; 14.03.2011, 11:37.

Коментар

адд @07 тва е по минутка
                      ако се изръсим от тук под 3900 с шип 15-20 пипа няма да е по моето виждане
                      успех на всички
                      3930 вертикално излитане
                      стоп на 3900
                      п.с . Пенчев надявам се че не си се полакомил , като ти даваше пазара
                      шет мразя стоп на + 1 , незнам що
                      -------------
                      успех на всички

Коментар

Добро утро
                        Пенчев , съобразявай се с тайминга
                        май за тва ти падна първия стоп
                        нови дълги 3915 - добавка 3900 стоп 3870 таргет 3968 / ретест на върха / и от 3970 / вход на минутка / ще го селл-кам с таргет 3640
                        успех на всички
                        адд @07 тва е по минутка
                        ако се изръсим от тук под 3900 с шип 15-20 пипа няма да е по моето виждане
                        успех на всички

Коментар

• Добро утро
                          Пенчев , съобразявай се с тайминга
                          май за тва ти падна първия стоп
                          нови дълги 3915 - добавка 3900 стоп 3870 таргет 3968 / ретест на върха / и от 3970 / вход на минутка / ще го селл-кам с таргет 3640
                          успех на всички

Коментар

• Добро утро!
                            Аз залагам на това,че гапът ще се запълни-късо Е/Д от 39345,стоп 3948,цел 3900

П.С.Издрънча ме в тикватаОще едно късо 39454,стоп 3954,цел 3900

ПС 2.Стопът на +1 и вече чакам ...
                            Last edited by Пенчев; 14.03.2011, 10:06.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              понеже съм новак тук, не смея много много да се цепя, обаче дайте една месечна прогноза за йената. Всичко което изчетох казва селл спрямо всички валути. Но дали не съм в някаква тотална грешка По скоро евентуално малко качване с падащия пазар и после нива от 100
                              Въпроса е много лесен!!!!!
                              Ако централата не гръмне има йена,
                              ако гръмне няма йена !!!!
                              Само требе да гледаме мача от близо !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                понеже съм новак тук, не смея много много да се цепя, обаче дайте една месечна прогноза за йената. Всичко което изчетох казва селл спрямо всички валути. Но дали не съм в някаква тотална грешка По скоро евентуално малко качване с падащия пазар и после нива от 100
                                според мен е разумно да се продадат йени за малка част от капитала, така че да не се налага използване на стопове и позицията да се задържи месец два
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X