If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eй го на -Анона се обади!А ти-нямало да се върнат.
Комарджията в този хубав ден сигурно се запознава с новите модни тенденции за лятото в женскот облекло и смуче бири в Морската градина.Стамбата най-вероятно рисува нЕкоя особено голема графика.Довечера ще цъфнат росни-пресни тука,няма да се отчайваш!
Че аз кога съм си тръгвал?!
То едно е някой да седи на масата и да ти пие пиенето, друго е да ти плаща сметката....
П.П. Модеребов не се е заяждал с мен. Ако това е бившият Джеймимирор, да - заяждал се е.
Чунчо така и не го разбрах какво точно целеше с уточняването на тези къси и дълги.
Ландлорда си има съвсем други проблеми в момента и неговото е по-скоро пръскане на скункс, отколкото заяждане.
Eй го на -Анона се обади!А ти-нямало да се върнат.
Комарджията в този хубав ден сигурно се запознава с новите модни тенденции за лятото в женскот облекло и смуче бири в Морската градина.Стамбата най-вероятно рисува нЕкоя особено голема графика.Довечера ще цъфнат росни-пресни тука,няма да се отчайваш!
Аз предлагам Инвестора да направи на всеки пост да има + и – като някои новинарски сайтове.Така на който не му харесва псувни и т.н просто бичи един минус или плюс.След време ще си проличи кой за какво става и дали става изобщо.Аз също съм против лични нападки и т.н.защото еди си кой не е бил на кеф или занулил.
За какво да го прави това Инвестора, като за плюсовете и минусите са измислени сметките, че даже и плюсовете могат да се харчат.
П.П. Преди утрешния ФЕД ми се струва нереално да пробием 1.40 при евро/долар, тъй че може и малко контрене да му се удари от сегашните нива (1,3950-70).
Успех!
Коментар