IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ви попитам памука с каква единица е ... Съжалявам, но съм нов и .. по-добре да питам отколкото да се правя на мъдър

Коментар

• аре евро
      егати и тишината тука / почти час /
      само памука мърда и еврото катери

Коментар

• Почваме интервенция с думи при йената

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Реде, би ли ми обяснил какво ти "говори" памука. Не се шегувам.
          Видя ли го ПАМУКА последния час,
          даде ли нагоре сигнала или не??????
          П.П.Не бегай по тъча ,
          а кажи виде или невиде
          П.П>2>Де сте бря??????????????????
          Last edited by bgg_red; 17.03.2011, 17:59.
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Тест на върха
            Демек ... черешката

Коментар

• Първоначално изпратено от mOmaK Разгледай мнение
              И в крайна сметка на къде ще бие сега е/д според вас .. мн се замисли ))
              Тест на върха
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• И в крайна сметка на къде ще бие сега е/д според вас .. мн се замисли ))

Коментар

• Тандемски никои тука не може
                  да ти бъде противник !!!

Коментар

• Слушайте безсмъртна класика и играйте с еврото - това е пътят в живота! http://www.youtube.com/watch?v=-kcOpyM9cBg
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                      Tandem, Ти не го гледай вече Евро/Долар, че ще ходи на долу и ще ти дам няколко причини за Възходящ Тренд от тук насетне -

1. От образуваното Дъно на 7 Юни, 2010 година в 1.1876 се качихме до Връх на 7 Август, 2010 година в 1.3332

2. Обърнахме от Върха при 1.3332 надолу и не можахме да паднем под Старото Дъно като Летвата я дигнахме на 1.26++ в началото на Септември.

3. И от там нататък вече от началото на Септември само пердашене негоре до дет стигнахме до 1.43 на 4 Ноември, 2010 година.

4. След туй обърнахме за надолу и не успяхме да бием старото Дъно като вдигнахме на 2 пъти при това с двойно дъно летвата при 1.29!

5. Сега, ако минем и над 1.43 това означава само едно - ще прашим само за Нагоре, имам в Предвид, че ЕВРОТО ще се завърне във Възходящия си Тренд, като движенията надолу ще вдигат летвата на всяко предишно Дъно!

Тандемски, едно време през далечната 2010 година, когато всички бяха нагънали Еврото, аз ти бях голям фен, защото само и единствено ти ме подкрепи с твоите тогавашни прогнози, които ги даваше в края на Май, 2010 за Бай Евро от 1.22 и цел 1.36 ..... като никой не ти вярваше тогава, че е възможно! Но сега от твой Фен се превърнах в твой противник, изобщо не искам да чувам, че може да се повтори Сценария от Пролетта на 2010!!!! Пролетта на 2011 ще бъде под Щастлив Знак за Еврото, а дано и цялата 2011 година да премине под знака на Еврото!
                      Ами много съжалявам че си ми противник в момента Значи спокойно можеш да почнеш да ме плюеш ,както правиха много миналата година при 1,22-1,19 и както правят сег други на тези нива .Времето ще покаже кой крив кой прав .Успех

ПП Благодаря ти че поне в едната посока си ми бил фен ,щото тука има 2-3 ма Хамсалаци дето и в двете посоки на Еврото са ми противници Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Момчета струва ми се, че дойде време да влезем на малко дълги в ДАУ. Таргет на първо време 11860, стопът е плитичък. Също времето за дълго евро настъпи. Таргет 100 пипса. Дълъг Дакс, тоже, звучи добре.
                        Добро утро! Гледам похапнал съм! ТП на 1.4020 докат съм спал. Сега бием ръчна каса на Дау @ 11770 и на Дакс @ 6685. общо 110 пипса + 140 пойнта по Дау + 170 по Дакс.
                        http://www.youtube.com/watch?v=NC8HQYVAY50
                        Поздрави и МНОГО успех на всички днес!!!
                        ПП Вероятно и още би дало по индексовите позиции и най-вече Дакс, но аз въобще не съм толкова алчен!
                        ПП2 Времето за дълго евро е много ДОБРО време!!! Поздрав за всичкото евро!
                        http://www.youtube.com/watch?v=-kcOpyM9cBg
                        !!!
                        Last edited by Fiscalist; 17.03.2011, 16:39.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Гледаш пЪмука, по възможност много продължително. После почваш да си мислиш за памучните си гащи. После усещаш как гащите ти покафеняват и тогава вече е ясно че позицията ти е трябвало да бъде обратната))
                          И това не е малко да го знаеш навреме !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Късо Е/Д 4027,стоп 4035,цел -колкото толкова
                            Стоп на +1,целта е амбициозна-3930
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Нищо не значи !!!!
                              Гледай я известно време
                              за да схванеш за какво
                              става въпрос !!!
                              Гледаш пЪмука, по възможност много продължително. После почваш да си мислиш за памучните си гащи. После усещаш как гащите ти покафеняват и тогава вече е ясно че позицията ти е трябвало да бъде обратната))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Hi,KeanuReeves!
                                Ти сън не спиш в туй Хонолулу,бре,от мерак да пишеш за Ерата на Еврото!Не е ли малко раничко на Хаваите?
                                Ти остей таз работа, ами от таз Еуфория покрай Еврото не мога си легна да се наспя, че днеска трябва да изнасям на обед Презентация по Маркетинг, а по късно следобед имам и Изпит по Организационно Поведение. Та се чудя сега за кое да мисля по-напред как еврото мачка навред на Форексо, или да си мисля за Учебниците
                                Last edited by KeanuReeves; 17.03.2011, 16:11.

Коментар

Working...
                                X