If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tandem, Ти не го гледай вече Евро/Долар, че ще ходи на долу и ще ти дам няколко причини за Възходящ Тренд от тук насетне -
1. От образуваното Дъно на 7 Юни, 2010 година в 1.1876 се качихме до Връх на 7 Август, 2010 година в 1.3332
2. Обърнахме от Върха при 1.3332 надолу и не можахме да паднем под Старото Дъно като Летвата я дигнахме на 1.26++ в началото на Септември.
3. И от там нататък вече от началото на Септември само пердашене негоре до дет стигнахме до 1.43 на 4 Ноември, 2010 година.
4. След туй обърнахме за надолу и не успяхме да бием старото Дъно като вдигнахме на 2 пъти при това с двойно дъно летвата при 1.29!
5. Сега, ако минем и над 1.43 това означава само едно - ще прашим само за Нагоре, имам в Предвид, че ЕВРОТО ще се завърне във Възходящия си Тренд, като движенията надолу ще вдигат летвата на всяко предишно Дъно!
Тандемски, едно време през далечната 2010 година, когато всички бяха нагънали Еврото, аз ти бях голям фен, защото само и единствено ти ме подкрепи с твоите тогавашни прогнози, които ги даваше в края на Май, 2010 за Бай Евро от 1.22 и цел 1.36 ..... като никой не ти вярваше тогава, че е възможно! Но сега от твой Фен се превърнах в твой противник, изобщо не искам да чувам, че може да се повтори Сценария от Пролетта на 2010!!!! Пролетта на 2011 ще бъде под Щастлив Знак за Еврото, а дано и цялата 2011 година да премине под знака на Еврото!
Ами много съжалявам че си ми противник в момента Значи спокойно можеш да почнеш да ме плюеш ,както правиха много миналата година при 1,22-1,19 и както правят сег други на тези нива .Времето ще покаже кой крив кой прав .Успех
ПП Благодаря ти че поне в едната посока си ми бил фен ,щото тука има 2-3 ма Хамсалаци дето и в двете посоки на Еврото са ми противници Успех
Момчета струва ми се, че дойде време да влезем на малко дълги в ДАУ. Таргет на първо време 11860, стопът е плитичък. Също времето за дълго евро настъпи. Таргет 100 пипса. Дълъг Дакс, тоже, звучи добре.
Добро утро! Гледам похапнал съм! ТП на 1.4020 докат съм спал. Сега бием ръчна каса на Дау @ 11770 и на Дакс @ 6685. общо 110 пипса + 140 пойнта по Дау + 170 по Дакс. http://www.youtube.com/watch?v=NC8HQYVAY50
Поздрави и МНОГО успех на всички днес!!!
ПП Вероятно и още би дало по индексовите позиции и най-вече Дакс, но аз въобще не съм толкова алчен!
ПП2 Времето за дълго евро е много ДОБРО време!!! Поздрав за всичкото евро! http://www.youtube.com/watch?v=-kcOpyM9cBg
!!!
Гледаш пЪмука, по възможност много продължително. После почваш да си мислиш за памучните си гащи. После усещаш как гащите ти покафеняват и тогава вече е ясно че позицията ти е трябвало да бъде обратната))
И това не е малко да го знаеш навреме !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Нищо не значи !!!!
Гледай я известно време
за да схванеш за какво
става въпрос !!!
Гледаш пЪмука, по възможност много продължително. После почваш да си мислиш за памучните си гащи. После усещаш как гащите ти покафеняват и тогава вече е ясно че позицията ти е трябвало да бъде обратната))
Hi,KeanuReeves!
Ти сън не спиш в туй Хонолулу,бре,от мерак да пишеш за Ерата на Еврото!Не е ли малко раничко на Хаваите?
Ти остей таз работа, ами от таз Еуфория покрай Еврото не мога си легна да се наспя, че днеска трябва да изнасям на обед Презентация по Маркетинг, а по късно следобед имам и Изпит по Организационно Поведение. Та се чудя сега за кое да мисля по-напред как еврото мачка навред на Форексо, или да си мисля за Учебниците
Коментар