If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реде, що така си станал контраджия напоследък преди все по тренда караше?
Ми де е тренда??????
Една търговия ми излезна днеска,
другата също беше излезнала ,
но ми отиде на плюсов стоп,
т.е. не взех това дето беше мое.
Третото беше скалп 9 пипа стоп
но малко избързах с входа и
не успах да успея.
Аз да не съм като Крадливата мижатурка я
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
.... В 3 часа се озовах на улицата и пред блока ми видях купчинки с изрядно подредени одеала и до тях бутилки с минерална вода. Никой не си взе. Нямаше очевидно още нужда. Кой ли ги бе сложил за по-малко от 3-4 минути?
.....
С риск да се повторя ,но ....в подобни , ситуации по традиция първа помага Якудза,без да се афишира публично .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
е трябва повече дремене пред компа -- нивата са нива, но входа е по малките графики
аз затворих късите и открих дълги
ще видим до къде ще откара, но не сме обърнали за нормални дълги
как се очертават нещата за мен 3640 е целта вероятно другата седмица ...
успех
Тарикат си ти, усетих те още като хвана онова дъно на 3430
Аз все си мисля че ако пак тръгне да пада 3700-3730 трябва да го спре - МА 200 на 4 часа плюс няколко дъна на 3700-3710.
.... въпреки, че съм голям Противник на Щатския Долар, защото всичките ми пари пристигат от Европата и за мене засега е важно да има Силно Евро и Слаб Долар!
Здравей от Луната!
Радвам се,че еврото се приема с охота в Хонолулу,и те ще се усетят и ще отхвърлят тоз ужасен гнет на Гущера и Чичо Сам.
Само че тука на Луната не приемат евро,тъй като новините идват бавно,заради разстоянието,нали разбираш и още не са чули за новата валута.Те докато чуят и вече може и да я няма.
Тука лунотресения няма,няма и вълни -убийци,има само прах и железни пари,банкнотите не се признават,защото хептен олекват.
Айде чао,че ще ходя на лекоатлетически състезания,Стефка Костадинова ще прави опит да счупи световния рекорд на висок скок-14,32м
Аз уча Икономика и ви уверявам според това, че са ниски the Federal Fund Rates, никой не иска да купува Treasury Bills и по този начин да се връщат обратно парите в обръщение и да се намалява паричното обръщение, Вместо това обаче ФЕД печата все повече и повече Долари и по този начин му обезценява Стойността! Така, че поне до средата на Годината ЕВРОТО ще мачка!!! ЦЕЛ = 1.50 !!!
Днес, 11 март 2011 г. мощното земетресение разтресе североизточна Япония и надмина всякакви предсказания за “същото, което ни чакало като онова през 1923 г.”.
2.46 pm, 11 март 2011 г.
Преди да спрат всички телефонни връзки, минути след него, разбрах само, че епицентърът е в префектура Мияги.
Сега, 5 часа по-късно, съм в жилището си, продължават трусовете.
Улиците са пълни с пешеходци.
По-голямата част от магазините ии заведенията са затворени.
Ето какво искам да споделя аз, мои приятели в България:
- За първи път видях по улицата бебета в колички, елегантни японки с обувки с високи токове, майки с децата си, възрастни японски двойки и…всички забързани с ….каски на главите. Отчитам, че са необходими.
Всички асансьори били спрени, споделиха с мен приятелите ми, които се събрахме в барчето до нас /малко неприятно прозвуча сервитьорът –чилиец, уплашен и той, въпреки че бил “печен в оцеляването при земетресения” , с напомнянето, че вече е “ Happy Hour” , тоест пием на половин цена/. Асансьорите могат да се ползват само, когато дойдат специалистите и сложат лепенки, че са проверени и безопасни. До тогава - пеша по стълбите. Но и те се клатят. Не са безопасни. Мнозина ще останат в офисите тази нощ. Съседната "Роппонги Хилс" с над 50-те етажа е цялата осветена. Магазините и ресторантите в нея само са тъмни. В 3 часа се озовах на улицата и пред блока ми видях купчинки с изрядно подредени одеала и до тях бутилки с минерална вода. Никой не си взе. Нямаше очевидно още нужда. Кой ли ги бе сложил за по-малко от 3-4 минути?
- Нямахме тел. мобилни връзки около 4-5 часа.
- Около 17 часа се появи по телевизията премиерът. За 1-2 мин. Бе спокоен и отсече: разчитайте на мен! Не прозвуча патетично и фалшиво!
Никой не го обсъди.
Следяхме новините по телевизора в заведението. Новинарите в студиото предаваха с каски.
Влаковете са спрели.
Такситата изнемогват.
Пишейки сега... отново и отново ни тресе, гледам втренчено екрана на телевизора: репортери... линейки и пожарни летят... високоговорители от близката сграда предупреждават да икономисваме електричеството... http://eien.blog.bg/drugi/2011/03/11...aponiia.704179
И ето, че ЕВРОТО тръгна отново НАГОРЕ !!!
ДАВАЙ ЕВРОООООО! Мачкай!
Според мене Еврото ще стигне до 1.50, преди да тръгнем леко надолу! Но това ще стане едва през втората половина на 2011, а до тогава ЕРОТО ще върви само Нагоре с цел 1.50!
Аз уча Икономика и ви уверявам според това, че са ниски the Federal Fund Rates, никой не иска да купува Treasury Bills и по този начин да се връщат обратно парите в обръщение и да се намалява паричното обръщение, Вместо това обаче ФЕД печата все повече и повече Долари и по този начин му обезценява Стойността! Така, че поне до средата на Годината ЕВРОТО ще мачка!!! ЦЕЛ = 1.50 !!!
Коментар