IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    EUR/USD -1.3962 20.00h
    Кво ли има да става ?
    Растяха щатските индекси а европейските падаха в петък. Очаквам ръст на еврото и индексите в понеделник - най-общо казано. Като се изключат загубите на застрахователните компании - всички други ще са на + от възстановяването на Япония.

Коментар

• EUR/USD -1.3962 20.00h
      Кво ли има да става ?
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Комарджи , няма значение кво ти е ясно и кво не ....На фона на предстоящата ислямска революция в Европа ,скорошния БГ- крах ще е като детска игра
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          по пункт 2
          Нищо не разбирам какво е общото мезду Стамба, Анон и ....... ГоДим.
          Тук по клуб на интереси ли трябва да се делим?

Коментар

• като говорим за колоритни участници от форекс средите ето един:

http://vbox7.com/play:c07c79d6&al=1&vid=509890

още съм в шок, че човека е направил това, което ми се искало да направя. Единственото приключение, което съм преживял е да вляза сам през Ейлат в Йордания, след като гледах филма "Мрежа от лъжи" ......но то е за женчовци. ..... брака да ли се брои за приключение.

Коментар

• Специални благодарност на Иван Давидов.
              http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12239&page=2

Грешка няма да има като пусне и на Мозила.

пп извинявам се, има и на Мозила вече .... като един от първите тестери съм пропуснал

пп2
              за Мозила след инталацията се влиза в "ДОБАВКИ" и там се намира приложението, намира се "АВТОМАТИЧНИЯ МОДЕРАТОР" и в "настройки" се вкарват никовете.

УНИКАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!
              Last edited by anonimen komardjia; 13.03.2011, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                СПАРТ,
                днес ми стана ясно, защо ЗОНАТА я няма.
                .... позачетох се внимателно и открих, че са засягат и съдбите на основните участници ..... истински РОМАН.

По същество:
                ако взема топ50 на пишещите, сигурно
                10 участника са с положително салдо от +10 лв за целия период на съществуване на форума.
                .... и около 5 (+/-2) човека са оцелели и се издържат от тази работа.

Причината за тоталния мор не е в реда.

пп
                чудя се вместо да пиша тук безсмислици, да ли да не сглобя едно четиво.
                пп2
                нещо като рецензия:
                най -добре структурирания форум у нас с колоритни участници. Страхотна среда ..... е била.
                ==========
                Оооо, а има ли някой с по-голямо положително салдо, питам аз неведнъж?

Коментар

• СПАРТ,
                  днес ми стана ясно, защо ЗОНАТА я няма.
                  .... позачетох се внимателно и открих, че са засягат и съдбите на основните участници ..... истински РОМАН.

По същество:
                  ако взема топ50 на пишещите, сигурно
                  10 участника са с положително салдо от +10 лв за целия период на съществуване на форума.
                  .... и около 5 (+/-2) човека са оцелели и се издържат от тази работа.

Причината за тоталния мор не е в реда.

пп
                  чудя се вместо да пиша тук безсмислици, да ли да не сглобя едно четиво.
                  пп2
                  нещо като рецензия:
                  най -добре структурирания форум у нас с колоритни участници. Страхотна среда ..... е била.
                  Last edited by anonimen komardjia; 13.03.2011, 14:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                    що щеш у темата за форекс. опитваш се да ни свалиш на нивото си и да ни биеш с опит ли ?
                    Търси платежоспособни наематели

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      ..................
                      Докога ще мрънкат разни недоволни от печалбата си на форекс лузъри и постоянно да се бъркат в работата на модераторите?
                      Да гледат да ударят 10лв. днес, че няма какво да се яде, вместо да гледат в канчето на другите хора как си вършат работата.
                      Гащник

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        ..................
                        Докога ще мрънкат разни недоволни от печалбата си на форекс лузъри и постоянно да се бъркат в работата на модераторите?
                        Да гледат да ударят 10лв. днес, че няма какво да се яде, вместо да гледат в канчето на другите хора как си вършат работата.
                        Като латерна си - тук не работим през уикенда за разлика от тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Ети е решила, че гърмящите реактори нямат общо с форекса
                          ..................

Коментар

• Ети е решила, че гърмящите реактори нямат общо с форекса

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Приемам казаното от теб с добри чуства.Няма ли достойни загуби според теб
                              Вероятно не се разбра шегата ми.Разбира се,че така ще го приемеш. Идеята ми беше да подчертая че "достойнството" е забравено от мнозина качество . И не визирах теб............

Поздрави !
                              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• мразя всичко. ама най мразя да мразя
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X