Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеZEW не беше толкоз лош,
но какво ще стане след
няколко дни когато почнат
да калкулират ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ?????Last edited by 4un4o; 15.03.2011, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение.. Със стоп на 1.3840 и вход от 70/80 не мисля, че има място за тревога.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТук излезе доста лош ZEW. При евро/долар съм по-скоро сел ралита/скуизове.
Особено подходящо ще бъде скъсяване тук след ФЕД, ако тези решат да отслабват долара. Ще има хубави нива за къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАми тъжни ми са емотиконите ,защото ми липсват твоите Фундаментални анализи и съм постоянно опетлан с моя ТАМухахахаха .Успех
Успех и от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеИ аз пасувам за сега. Само малка позиция дълъг в Е/$ , иначе касирах късото Ози
Особено подходящо ще бъде скъсяване тук след ФЕД, ако тези решат да отслабват долара. Ще има хубави нива за къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕйййй, доживях да ти видя пост с весели емотикони....Мухахахаха .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМерси!
Излезе мамка му, че и даже повече от очакванията ми. Ама това 34 ще го бранят, а и едва ли ФЕД ще помогне довечера да го пробием. Засега съм неутрален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеПоздравления за среброто.
Излезе мамка му, че и даже повече от очакванията ми. Ама това 34 ще го бранят, а и едва ли ФЕД ще помогне довечера да го пробием. Засега съм неутрален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСърбят ме ръцете за едни къси EUR/GBP от 0,8670 и със стоп на 0,8730 и взех, че ги пуснах, ама с малка позиция, че водата е още доста мътна...... Цел към 0,8580
П.П. Сори, по навик ги написах 100 пъти по-големи стойностите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКак сте ми са кротнали -как миличките ми са се нагрухали със ЕвЪрца не е за вярвяне
Я да ви пусна едно парченце аз
http://www.youtube.com/watch?v=TOkesN5Hrxs
Мухахахаха
Коментар
-
Сърбят ме ръцете за едни къси EUR/GBP от 0,8670 и със стоп на 0,8730 и взех, че ги пуснах, ама с малка позиция, че водата е още доста мътна...... Цел към 0,8580
П.П. Сори, по навик ги написах 100 пъти по-големи стойностите.Last edited by anon6706; 15.03.2011, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАноне, Аноне .... Аноне,
Сабалян те поздравих по мъжки и то искрено.
Какви проблеми, какви комплекси ..... че аз съм позитивна личност...... че към момента и супер заредена (личност). В момента се връщам от разходка зареден. Толкова зареден, че и по-тежка бухалка от пазара мога да понеса без ментални проблеми. Разбираш ли ????
-------------------
иначе има много голяма логическа връзка между "Ден година храни" и "Гъз глава затрива"
По другото - такъв съм си. Като пиша за търговия тук съм много дръпнат, щото то майтапът си е майтап, ама в трейда няма място за него.
Успех ти желая!
П.П. Сега вече е време да се отдръпнем (аз поне това направих) от пазара и да видим какви ще ги измъдри ФЕД довечера. Предстои им трудно решение....
П.П.2 Някой ме беше попитал по-долу за йената. На йената и отслабва фундамента спрямо долара, но не се знае още колко ще репатрират. Тъй че там търговията не я пипам.Last edited by anon6706; 15.03.2011, 12:24.
Коментар
-
214 пипса от ауд/усд
140 от еур/усд
Не е зле като за половин ден :Р
http://img01.imagecanon.com/full_vie...execution2.jpg
http://img01.imagecanon.com/full_vie...execution3.jpg
Коментар
Коментар